Atrodo gal smagiai, bet šiandien nusivarius visiškai. Vakar vakare jau toks žiaurus nuovargis buvo, nebaigiau krautis. Ryte kol. išsibudinau ir taip sunkiai išsiruošėm. Tai tas, tai anas. Važiavom anytos sveikint su 85 mečiu. Tai kol nuvažiavom buvo pietūs. Vyras su pora vaikų jau vakar buvo nuvažiavęs. O vakare apsipirkimas ir kelionė į kaimą. Atvažiavau aš, jaunesnioji dukra ir Luna. Kiti dirba arba sveiksta ir ruošiasi išleistuvėms. Dar sesers vaiką iš savo tėvų pasiemiau.
Labai įsivaizduoju ant tavęs
O kas tai? Man irgi norėtųsi
Biškį dasipirkom svetainės baldų-lentyna, veidrodis... kabinom... dar dukrai lovą surinkom... nusikalėm...
IMG_20200802_112232_resized_20200802_112953729.jpg 233,46KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20200802_112216_resized_20200802_112954154.jpg 458,46KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20200802_112336_resized_20200802_112954595.jpg 264,24KB
0 Parsiųsta kartų
O vau koks lopiniuotas gražus
Liniuka, 02 Rug 2020 - 10:33, parašė:Liniuka, bet tu su lyg kiekvienu mezginiu tik jaunyn, tik gražyn, kas čia daros... Čia tai išvis mergaičiukė💛o ir mezginys toks nematytas, labai fainai pamargintas👌👌👌[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=267803"]IMG_20200802_112232_resized_20200802_112953729.jpg[/url]
Ups, kažkaip nevykusiai sucitavau... Turėjo ta besišypsanti nuotrauka būti
Kapseika, va kad dar taip ir jausčiausi
O dabar tai visi nuopelnai fotografei
O, kažkas įdomaus
Nors spalvų derinys šiuo metu ne mano ![]()
bet fantazija tai pagirtina
kas per siūlas?
Galvojau, ko tos mano braškės nudžiūvo taip.. einu, gal nukirpsiu... jomajo-grambuolių lervos nuėdė visas šaknis
Pakeltoj lysvėj 3m kokia 50 šlykštynių... mano nervai tai neperneša jokių kirminų. MB išpureno visą lysvę ir išrinko, ačiū jam
Labai įsivaizduoju ant tavęs
Nu ačiū
taip žiūrint tai gražus, bet aš pati ant savęs tai neįsivaizduoju
spalva graži, raštas irgi, bet yra dalykų, kurie ne kažką
O kas tai? Man irgi norėtųsi
Man rodos čia šitas buvo įkvėpėjas
Katuk, modelyje fantazijos mažai, panašus internetuose nužiūrėtas. O vat siūlas, tai jau kita kalba
Kašgora, merinas, pusvilnė ir šilkmoheris
Liniuka, per mažą langelį ir aš matau labiausiai mezgėjom žavesį
. Pritariu Kapseikai - vis jaunyn ir gražyn
. Mezginį vakarop pro didesnį ekraną pažiūrėsiu atidžiau
.
Prisimaudėm dviese Akmenoj, Trakuose kibinų prigriebėm, paskui suvalgėm po... 2 porcijas ledų... Išvis neatsimenu, kada taip yra buvę, nebent vaikystėj. Švenčiam su vyru laisvę, ale jau galvojam apie vaikus
.
Dabar galėsim lepinti vieną savo pirmagimį namie, tik retai matysimės - jis dienom miega, o mes naktį... Vyras ryt planuoja netgi į darbą išeit, tai praktiškai viena liksiu, nežinosiu, už ko pirmiausia griebtis
.
Šiandien tai vyšnių uogienę išsivirti, žoles šaldymui sutvarkyt.