Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, su tuom ir sveikinu!!!
Lace 🤞 kad viskas gerai išsirutuliotų.
Restar, tu ten tuo puriu raštu nemažai mezgei, kaip jis tiksliai vadinasi, angliškas, švediškas ar dar kaip. gal kokią nuorodą turi. Aš dar randu ir kažkokį fisherman...

Kažkaip pasimečiau.

O rankas reikia užimti. Biški nervas ima. Nėrinys visai netraukia. Tai imčiau kokį šaliką storą megzti, vistiek kažkada žiema ateis. 

Atsakyti

Lace  :4u: 

Linkiu kad viskas išsispręstų

Atsakyti

Dabar, kai pagalvoju, tai verkt iš tiesų norisi, kad užsidarė sau kelius į bet kokią aukštąją/kolegiją maniškis tyčia nieko nedarydamas, bet ai. Nors ir kiek bandau atsikratyti, bet visgi turiu to pirmūniškumo/perfekcionizmo bruožų.... bandau įtikinti save, kad yra ir kitų kelių į karjerą ir tobulėjimą. Karjerą turiu omeny - tiesiog patinkantį darbą, kur ir atlygis bent kiek tenkina, ne minimumas.

Kapseika, aš labiausiai mėgstu half-brioche stitch. Ir mezgu su užmetimu, o ne į akį žemiau smeigdama. Jeigu tą užmetimą darai kiekvienoj eilėj, tai išeina brioche stitch. Ir dar lėčiau mezgasi bei siūlo ėda :D. Dukrai melsvą megztinį pastaruoju mezgiau, bet jau irklavau stengdamasi rečiau, ne tankiai. O lietuviškai jau pamiršau, kuris ten angliškas, kuris švediškas....

Va, radau https://www.youtube....h?v=rEp6aRRvOSI . Bet net juokinga apsidarė - aš tai gerą akį nuimu su užmetimu, o paskui išvirkščioj sumezgu tą nukeltą su užmetimu išvirkščiąja. Žodžiu, matyt, galima įvairiai, o kaip pavadinsi - išvis koks skirtumas :).

Atsakyti

Dėkui Restar, einu prasimegzti. 

Nors, dabar jai jau kai žinau ką  ir kaip megzti, tai jau ir pietų metas, ir nieks neturi minčių ką valgysim. Va tau ir laisvadienis. 

Atsakyti

Aš ta turiu naminių cukinijų ir idėją pietums, bet vis man tie pietūs vasarą nusivėlina. O kai nėra mažesnių alkanų burnų, tai nesunku ir ilgiau nevalgyt :). Ryt jau parsivešim. 

Atsakyti

Vakar dariau tinginių balandėlius.

Šiandien makaronai su lašiša ir rūgštynėm

O savaitgaliui idėjų ir nebeliko.....

Atsakyti

Kaimynė buvo atnešusi gerą saują šviežių bulvikių, lengvai apviriau, iš daržo parnešiau jaunutę cukiniją, šaldytuve buvo paprika, dar porą saujų pomidoriukų mažų, svogūno, viską apipyliau aliejaus, balzamiko acto, česnako, kmynų, pipirų druskytės ir visokių žolių priešmožu, biški pastovės ir keliaus su rozmarino šakele į orkaitę, ant galo dar užmesiu vakarykštės nuo grilio likusios krūtinėlės ir bus gerai. 

Atsakyti

Sveikos,

Restar, jei tik noras pas vaikina atsiras, gales stoti ir po technikumo. Nores pasikels pazymius :mirksiukas:

Lace, kad viskas laimingai :4u:

Atsakyti

Labas  :4u:

Ir mes baigėme mokyklą. Ir net jau gavo atestatą. Ačiū Dievui, nes panikos turėjau dėl lietuvių... Bet - geriau ar blogiau visus penkis valstybinius išlaikė, net 100 (iš anglų, žinoma) parnešė  :karsta:  Rezultatai, kaip pakomentavo mano brolis, nenuobodūs. 

Stojimo planai grandioziniai, nežinau nežinau. Papasakosiu po. 

Nemezgu.

Atsakyti

Šilinge, laikas už baigimą, ne už nemezgimą :D.

FB foto toks švelnus ir meilus šitas tavo vaikas atrodo. Planai įdomūs. O dičkis, primink - dirba kažką, ar vėl kur stoja?) nes lyg pamenu, kad metęs). 

Aš biškį prasisukau pro vaikų kambarį, reikės dar ir juos pačius paspaust išsimėtyt daiktus. Dičkį sąsiuviniai nenaudoti pereis mažiams. Tikiuosi visai pigiai su mokykla šiemet prasisukti. Kažin, kiek į ją bereiks eit... 

Atsakyti

RF sako nepriims į mokyklą be skiepo nuo Covido.

Šilinge, sveikijimai! Užsienis?

Aš vis grįžus į LT į stambiagabaričių atliekų aikštelę užsuku :D  išvežu visokių užsigulėjusių daiktų. Yra ten ir Dėk'ui. Paskutinį kart tai net eilėj atstovėjau-7 automobiliai buvo.

Atsakyti

RF sako nepriims į mokyklą be skiepo nuo Covido.

Tai laikys mokyklas užrakintas, kol vakcinos nesukurs kas nors  :hmm:​ 

Atsakyti