Jurgitak ko gero taip kaip ir čia ![]()
Labas vakaras,
Limit, parodžiau dukrai tavo žinutę su diterambais VDG. Gal žinai kaip bendrai mūsų gimnazijos abiturientai išlaikė egzaminus? Maniškė pirmus 5 matematikos uždavinius pamačiusi sakė:
- easy, čia 9 klasės kursas.
Kol kas nežinau. Trečiadienį gal sužinosiu. Išleistuvės bus.
Grįžta vėl puikioji matematikos mokytoja. Žiauriai gaila, kad mano abiturientui paskutiniais metais nedėstė. Bet pagrindus vis tiek gerus ji suklojo.
Ryt laukia paskutinis dvaras kaip vyšnia ant torto. Šnd vėl buvom biškį nemaloniai nustebinti. 5 dvarai - privačios teritorijos. Kaip ir reik suprast, kad nuosavybė šventas reikalas. Bet objektai įtraukti į registrą, visõs LT paveldas. Kai kurių net akies kraštu nepamatysi. Nors tie stendai prie visų pastatyti.
Tai kadangi mano vyras visada eina iki tikslo
tai tik vieno visiškai nepavyko pamatyti. Kitur tas lentas su “šaudom ir piktais šunim gaudom” pavyko apeit. Tik labai gaila, kad ten tik griūvančios sienos.. Bet buvęs grožis vis tiek pakeri
O kaip jūs turguje tas naujienas sužinote? Smalsu.
Kaip kaip – VBS agentai praneša
Ai, dar va ką radom ![]()
FDA8D000-1D3E-462B-BFB4-237747724461.jpeg 511,84KB
0 Parsiųsta kartų
72640D03-A48D-469F-A33D-8CA7B2F34E81.jpeg 595,54KB
0 Parsiųsta kartų
4185162F-A3FD-4905-98B0-90BEF6D2DA5F.jpeg 653,8KB
0 Parsiųsta kartų
qqte, labai fainas reikalas ir vasariška visa tokia
Aš vis grįžus į LT į stambiagabaričių atliekų aikštelę užsuku
išvežu visokių užsigulėjusių daiktų. Yra ten ir Dėk'ui. Paskutinį kart tai net eilėj atstovėjau-7 automobiliai buvo.
Nežinojau apie tą Dėk'ui
- ačiū už užuominą, reiks gal palėpę mažumėlę pralaisvinti. ![]()
Tavo žinios pasenę
rusai jau sukūrė. Dabar vyksta pagreitinti bandymai ir nuorugsėjo 10 prasidės prievartinis skiepijimas
O judu su vyru galėsite to skiepo išvengti? ![]()
O kaip jūs turguje tas naujienas sužinote? Smalsu.
cekava
Aš įai turiu tokias pastoviai lankomas pardavėjas. Jos ir papletkina.
Kadangi aš naktinis paukštis, tai per LRT po 12 nakties pradeda rodyt įdomias su istorija, architektūra susijusias laidas. Kurią čia dieną apie malūnus rodė. Gaila, kad daugelis būdami istoriniu paveldu yra valstybės apleisti ir griūva.
cekava
Aš įai turiu tokias pastoviai lankomas pardavėjas. Jos ir papletkina.
Norėčiau pamatyti, grynai istoriniam paveldui, kaip vyksta tavo apsipirkimo procesas turguje.
O gal ir kokia Kalvarijų turguj panašiai vyksta. Mano maksimum turgelis yra Šeškinės, tai ten jokių pletkų nieks nepasakoja.
Nežinojau apie tą Dėk'ui
- ačiū už užuominą, reiks gal palėpę mažumėlę pralaisvinti.
O judu su vyru galėsite to skiepo išvengti?
Na, tas Dėkui irgi su savom taisyklėm.
Bet šiaip geras reikalas tos aikštelės. Maniškė už poros km tiktai. O kartais ir mašina atvažiuoja į kaimą, tik labai nepatogiu laiku.
Dėl skiepo-mes ne RF piliečiai. Bet gali pvz į gydymo įstaigas neleisti be jo.Galima aišku ir nesigydyt čia
yra vaikų, besimokančių vietinėse mokyklose, tai jiems gali nebūt pasirinkimo. Tiesiog yra tokia Vienos konvencija, pagal ją visų šalių, ją pasirašiusių, diplomatai turi tam tikro lygio neliečiamumą.
Norėčiau pamatyti, grynai istoriniam paveldui, kaip vyksta tavo apsipirkimo procesas turguje.
O gal ir kokia Kalvarijų turguj panašiai vyksta. Mano maksimum turgelis yra Šeškinės, tai ten jokių pletkų nieks nepasakoja.
Procesas neįdomus
tiesiog pats turgus įdomus. Didelis, daug prekeivių įvairaus plauko, daug reklamos. Todėl jei ateini kelis kartus pas tą patį, tampi pastoviu klientu. O aš esu moki
perku nemažai. Tai kaip su padružke, pasisveikina, paklausia kaip pas mus, tuo pačiu ir trumpai pareferuoja, kaip pas juos. O dar tas mano akcentas nepaslepiamas..
Beje, kai kurios pardavėjos išlikę dar nuo ankstesnių kadencijų, ir visai nekeista, jog nepamiršo.
Tai jeigu eini į tą Šeškinės turgelį kas antra diena, tai jau atpažįsti pardavėjas, o jos atpažįsta tave
jeigu pasišypsosi ir pasisveikinsi, tapsi sava po kiek laiko, ir netgi gausi bonusų-nuolaidikę ar gardesnį kasnelį
ir pletkų.
Man energijos antplūdis. Kai nelendu niekur, tai nelendu, atrodo, net jėgų nėra pradėt. O kai jau pradėjau nekaltai nuo vaikų patalynės, tai užvilkdama švarias įsisukau į dičkio stalą ir stalčius - be gailesčio išmečiau visus sąsiuvinius, kontrolinių ir mokytojų duotus lapelius, egzų juodraščius... Stalčiuose dar radau ir 7 klasės sąsiuvinių. Biškį susigraudinau
, bet stengiausi kvėpuoti ir įtikinti save, kad dabar bus va švaru gražu ir pradėsim nuo balto lapo. Tiesą sakant, prisiminiau ir savo mokyklos baigimą - tada irgi buvo graudu, bet visai dėl kitų priežasčių... Labai mylėjau savo mokyklą ir mokytojus, mane ten viskas sekėsi ir pati buvau mylima. Po trijulės kambario pasisukau į mažės kampą mūsų miegamajame
. Nepasakosiu, kur ko radau, ale daugiau mažiau išrūšiavau, susigrąžinom su vyru savo daiktus, išmečiau kokį trečdalį mėšlo, maišelių, dėželių ir kitų šiukšlių. Pasiryžau, nes supratau, kad kitaip tiesiog pačiai teks dėl to dar ilgai kankintis ir pyktis - suvaldyti to chaoso vaikas pati jau nebeįstengia
. Tai po patalynės dar žaislus minkštus sugalvojau išskalbti, išdžiovinti, tuo pačiu ir užuolaidas... Aišku, visur išsisiurbiau. Namai dabar kvepia švara
, nors plaut jau nebepasiryžau. Trumpam viskas, ale "tik akimirkos suteikia laimės amžinybę/jos kaip gėlės vysta veikia/džiaugsmo dievišką saldybę paragauja vien tik tas/kas išmoksta momentą suprast"
. Nežinau, kas pasidarė
, bet su trenksmu grįžo 3 mano paauglystės poetai ir jų mokėti eilėraščiai
. Minčių ir jausmų jūros pas mane, ir kone visoms būsenoms įžodinti lenda poezija pro visur....
Qqute labai smagus ir gražus mezginys ir fonas/nuotaika pozavimui labai tinkama.
Limit, aš jumis neatsižaviu - taip originaliai vis ką nors susigalvojat, tiek atradimų padarėt!
Šilinge - čebatai gerai. Pavydžiu baltai. Užsiminiau šiandien saviškiui apie tai, ale sakė, lyg gydytoja sakius, kad jo byloj įrašyta, kad netinkamas kariuomenei. Nežinau, kur čia kokios bylos yra šiais laikais yra ir kada ji galėjo sakyt, reikės gal kartu į jo e.sveikatą pasižiūrėt, nebent ten kur nors.
Aš tai turguj jokių pletkų nenugirstu niekada
, nors ir mėgstu apsipirkti. Su pardavėjais paprastai apie prekes nebent persimetam žodžiu kitu. O eilių kažkaip nebūna, kad girdėčiau kitus bešnekant. Nors bendrai kai kur mačiau būna. Bet mūsų žmonės labiau intravertai gal, stovi ir tyli.