Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pas mane šnd darbinga diena. Visokie skalbimai, vekavimai (cukinija su ananasu pasidarysiu). Vyras su vaikais vaikų kambary lovas išmontavo. Pasikeisim iš dviaukštės į ankstesnes paprastas viengules. Mažesnės, bet kambary erdvė atsiras. 

Iškepiau kugelį su vištienos sparnelių petukais. Kaip ir galėjau tikėtis- vištieną valgau tik aš pati. 

Atsakyti

Parodyt per sudėtinga, kai saulė šviečia taip, jog vos matau :). Ir šiaip, tik viena vienintelė realizacija krito akin :) ir su turimais siūlais susišaukė. Bet tuos siūlus turiu jau seniai, tai gal dar ne sykį modelis jiems pasikeis :).

Tik atsitraukus nuo ežero prie mašinos, taip tvoskia karštis :oh:. Norisi atgal grįžti. Nenoriu būt mieste su visa chebra. Bet jie namų pasiilgo. Nors jau prisiminiau, nuo ko labiausiai buvau pavargus - piktumų, niurzgimų  :B

Atsakyti

Katuk, nieko neprisimenu :D 

Vakar vakaras tikrai labai šiltas buvo, su linksma kompanija iki 2 val. terasoje prasėdėjom ir nešalta. O šiandien visą dieną prie baseino su arbūzais čilinam  :vacation1:​ 

Atsakyti

Liniuka, tai nei Turkijos nereik :). Nes mes vieną tik kartą buvom joje AI, tai priminei baseiną ir arbūzus :).

Pasirodo, nukepiau nugarą  :B. Atrodė, vos nedidelis diskomfortas, bet kai pamačiau - iškart pablogėjo  :B​. 

Atsakyti

Liniuka, Gal atgaivinsiu atmintį :D Priedas  received_326805382017263.jpeg   85,77KB   0 Parsiųsta kartų Čia bandžiau blizgutį pagaut, bet misija neįmanoma Priedas  received_306374737088490.jpeg   62,98KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Va,babinoj labiausiai pagaunama Priedas  received_305110067272780.jpeg   73,14KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

A jo dabar prisiminiau. Net sunku patikėti, kad kažkada nėriau :B​ 

Atsakyti

Man rodos Mados garažo produktas,bet yr tik pavadinimas, sudėties nėr. Panašu į medvilnę, yr viskozės-tas blizgutis, bet man rodos dar yra ir daugiau kažkokių priemaišų

Atsakyti

Prisidubliavau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 08 rugpjūčio 2020 - 18:12

Labos. Na... Kaip tai įmanoma. Atvarai į Palangos pajūrį, turbūt tik trečią kartą gyvenime vasaros metu. Aišku toooooli toooooli už tilto. Šeimyna išsirenka vietą, kur nutūpti. Ir negaliu patikėti, matau šalia Qqte. Ok galvoju, apsipazinau. Ale yr vyras matytas.... Vis tiek norisi bent pasisveikinti. Nachaliskai praslenku, aha, nepažino. Rimtai suabejojau savo akimis. Bruksteliu FB žinutę. Ir tiiijuksliai. Ir dar dryzini mezginį turi :). Nu o aš vaikus, kurie tai maudytis, tai miegot nori. Bet vis tiek buvo smagu, bent pasilabinti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 08 rugpjūčio 2020 - 18:08

Labos

Nu tikrai kaip tik norėjau rašyt, kad netyčinį minimeeta apturėjom.

Vadinas buvo taip, atsivelkam pajūrin gerokai išiparpę, išsikrapštę. Kaistam..maudomės..vėl kaistam. Pamezgu tarpuose.

Eilinį kartą išsimaudom. Už mūsų užuovėjos įsikuria šeimynėlė su dviem mažiukais. Nuklausom vaikiukų vardų- ogi tokie pat kaip sesės mano abiejų. Ir dar amžiaus skirtumas panašus.Pasijuokiam su MB kokių sutapimų būna. Aha pasirodo čia dar ne viskas. Išsitiesiu ant saulės, gaunu fb žinutę kaip čia prie jūros ir be mezginio. MB sakau jaučiuos stebima :) pasirodo akurat. Vaikų, kurių vardai kaip mano dukterėčios ir sūnėno mama, mūsų ramintas :)

Atsakyti

Iš tiesų, qqt, trupini atsiprašau už lindima į asmeninę erdvę (FB). Bet pagalvojau, kad gal neizeisiu taip pasitikslindama. Negi gyvai žmonės užsipulsi, o jei suklydau.... 

Atsakyti