Labas rytas
Kerpena
Labas rytas,
Kerpena
O kur gražią Limit su gražiu sūnum galima pamatyti?
Man ši procedūra kitiems metams nusimato...
Pažiūrėjus į Kerpeną, atsiranda motyvacija ir man kažkiek pasikoreguoti
Šiandien mūsų gimnazijos abiturientams teiks atestatus.. Renginys-aikštėje
, tai tikriausiai eisiu svetimais džiaugsmais pasidžiaugti..
Labas rytas,
Kerpena, ohoho
Vilmak, matyt mes dar ne draugės FB, kad nematai mano abituriento
Parašiau až ![]()
Kiek girdėjau, daugelis mokyklų daro atviram ore įteikimus, ypač mažesnių miestelių. Ir kaukių tada nereik. Buvo diskusijos apie tai ir pas mus.
Ar tik ne Užupio gimnazija Vingio parke teikimus organizavo
Labos. Nu va dalis reikalų atlikta, baldai užsakyti, kitų išvežimas užsakytas, važiuojam į kaimą.
Vakar sugalvojau siūlus megztukui chalatukui su kapišonu, pasimezgiau mėginuką tai dabar toks kablys greičiau pradėtuką užbaigt ir imtis to. Tik dar truputį dėl modelio neapsisprendžiu ar daryt reglanu ar tokiom nuleistom rankovėm kaip avantiūrą
Laba diena
kokia čia tyla pas mus
aš dar vieną labdaringą mezginuką atnešu parodyti ![]()
4ABE7EAD-F55A-4A4B-92AF-DABF192C57CF.jpeg 234,44KB
0 Parsiųsta kartų
Gražuolis megztukiukas
O kaio tu dėl dydžio nusprendi, kokį megzti? Ar tiesiog gali rinkits, kokį nori, ar konkretūs pageidavimai yra?
Gal kuri esat susidūrusi, kokiu būdu geriausia papildyt vit D atsargas? Kiek girdėjau, dabar lyg neberekomenduojama tas ampoles gerti
Mano vaikui vit D beveik visai nerasta ![]()
Lace - nu tikrai gražiai tu čia užsiėmus ♥, veltui laiko negaišti, o darai gerus darbus
.
Limit, kaip tik šiandien skaičiau: "geriausia ir saugiausia organizmui ta vit. D forma, kuri pasigamina odoje veikiant saulės šviesos ultravioletiniam spektrui. Karštą vasaros dieną deginantis 40 proc. apnuoginus kūną, per 45 min organizme pasigamina net 20 dienos normos dozių vit. D. Jei vasarą skiriama pakankamai laiko buvimui lauke galima pasigaminti vit. D beveik pusei metų. Jau įrodyta, kad saulės šviesos poveikis organizmui turi žymiai daugiau teigiamų poveikių nei pavojų."
O jeigu labai trūksta, tai gydytojas turi rekomenduoti. Ten pat rašo, kad perdozavimas pavojingiau nei trūkumas.