Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas

Kerpena  :clap_1: 

Atsakyti

Labas rytas,

Kerpena  :blink:  :clap_1: 

O kur  gražią Limit su gražiu sūnum galima pamatyti? 

Man ši procedūra kitiems metams nusimato... 

Pažiūrėjus į Kerpeną, atsiranda motyvacija ir man kažkiek pasikoreguoti   :flirt2: 

Šiandien mūsų gimnazijos  abiturientams teiks atestatus.. Renginys-aikštėje  :blink:  :hmm: , tai tikriausiai eisiu svetimais džiaugsmais pasidžiaugti..

Atsakyti

Labas rytas,

Kerpena, ohoho :blink: :bigsmile: :clap:

Vilmak, matyt mes dar ne draugės FB, kad nematai mano abituriento :D Parašiau až :D

Kiek girdėjau, daugelis mokyklų daro atviram ore įteikimus, ypač mažesnių miestelių. Ir kaukių tada nereik. Buvo diskusijos apie tai ir pas mus.

Ar tik ne Užupio gimnazija Vingio parke teikimus organizavo :hmm:

Atsakyti

Sveikos. Limit - taip. Manau, gera mintis. Nors ir nemačiau.

VGTU teikimai irgi buvo amfiteatre lauke. 

Atsakyti

Labos. Nu va dalis reikalų atlikta, baldai užsakyti, kitų išvežimas užsakytas, važiuojam į kaimą.

Vakar sugalvojau siūlus megztukui chalatukui su kapišonu, pasimezgiau mėginuką tai dabar toks kablys greičiau pradėtuką užbaigt ir imtis to. Tik dar truputį dėl modelio neapsisprendžiu ar daryt reglanu ar tokiom nuleistom rankovėm kaip avantiūrą

Atsakyti

Qqute - perversmas namie?

Atsakyti

Restar jo truputį. Reik vaiko kambarį pagaliau sutvarkyt. Bet rimtesnis remontas tik kitąmet.

Atsakyti

Laba diena :4u: kokia čia tyla pas mus :unsure: aš dar vieną labdaringą mezginuką atnešu parodyti :rolleyes:

Priedas  4ABE7EAD-F55A-4A4B-92AF-DABF192C57CF.jpeg   234,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gražuolis megztukiukas :wub:

O kaio tu dėl dydžio nusprendi, kokį megzti? Ar tiesiog gali rinkits, kokį nori, ar konkretūs pageidavimai yra?

Gal kuri esat susidūrusi, kokiu būdu geriausia papildyt vit D atsargas? Kiek girdėjau, dabar lyg neberekomenduojama tas ampoles gerti :hmm:

Mano vaikui vit D beveik visai nerasta :)

Atsakyti

Lace - nu tikrai gražiai tu čia užsiėmus ♥, veltui laiko negaišti, o darai gerus darbus  :4u: .

Limit, kaip tik šiandien skaičiau: "geriausia ir saugiausia organizmui ta vit. D forma, kuri pasigamina odoje veikiant saulės šviesos ultravioletiniam spektrui. Karštą vasaros dieną deginantis 40 proc. apnuoginus kūną, per 45 min organizme pasigamina net 20 dienos normos dozių vit. D. Jei vasarą skiriama pakankamai laiko buvimui lauke galima pasigaminti vit. D beveik pusei metų. Jau įrodyta, kad saulės šviesos poveikis organizmui turi žymiai daugiau teigiamų poveikių nei pavojų."

O jeigu labai trūksta, tai gydytojas turi rekomenduoti. Ten pat rašo, kad perdozavimas pavojingiau nei trūkumas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 rugpjūčio 2020 - 13:57

Limit, išrengi iki triusikų ir į lauką išsiunti :D​ 

Atsakyti

Taip ir perduosiu :D Kaip tik orą vasarišką žada :)

Atsakyti