Nebuvau mačius, kad kojininiai būtų skirtingų spalvų. Ir dar Addi
. Ale gi vis galvoja kiekvienas ką nors kitoniško, kad iš kitų išsiskirtų... Tik man jie dar ir labai vizualiai ilgi atrodo - ar tik atrodo? Dabar mezgu tik 15 cm carbonsiukais. Numezgaiu visą kulną gražutėlį, pasigėrėjau ir ... išardžiau, pradėjau iš naujo. kadangi nežinomi siūlai marginti, tai paskubėjau 1 cm kulną padaryt
. Na, ten taip spalvos eina, paskui pamačiau, kad gražiau bus nuardyt.
Restar, ilgesni. Šitie 20 cm. Ankstesnius, kur turėjau - irgi trumpesni.
Oho, kokia tyla. Delčia
.
Žiūriu ir verkiu jau kelintą kartą... https://www.youtube....h?v=KOuClUYl0_U
Laba diena,
Turiu ir aš tuos spalvotus virbaliukus kojininius.Smagūs megzt
Rankovėj dabar suverti tupi.
O man tas Mamma Mia nepaliko įspūdžio
Gal netinkamu laiku žiūrėjau, reiks darkart pasitikslinti ![]()
O man tas Mamma Mia nepaliko įspūdžio
Gal netinkamu laiku žiūrėjau, reiks darkart pasitikslint
pasitikslinau
niekas nepasikeitė, net nebaigiau žiūrėti...Man ABBA geriau atskirai paklausyti..
bet tai gal dėl to, kad aš užaugus su ABBA dainom, tad jos man su tuo filmu niekaip nesusiriša...
Gal reikia atitinkamos nuotaikos
. Man ne taip, kad kažkas VAU, tiesiog smagus pirmas vakaras buvo, o antras - jau dėl to, kad įdomu, kaip ten buvo, kaip bus... Gražūs aktoriai, aplinka, smagi muzika, jumoras, tokia "tūso" nuotaika, net užsimaniau šokti, ko 100 metų nedarius... "Žiūrėjau" megzdama
. O dabar kai per youtube žiūriu tik atskirus gabalus, tai dar kažkaip kitaip žiūrisi, netgi labiau užgriebia, kai į žodžius įsiklausai. Na, ir per savo prizmę dar žiūri
Tai va, netinkama man prizmė buvo ![]()
Man Mamamia buvo smagu žiūrėti. Nuotaikingas.
Labas
Kažkotais neturiu ką pasakyt daugiau
Tik tiek kad lietutis mumis aplankė ir šiandienos oras yr liuks. Nors kasdien jeigu taip, tai būt gerai kokia saulytė bent truputį.
Man Mamma Mia labai patinka
Dėl nuotaikos, muzikos ir gražių vaizdų
Kažkokia nekalbamoji. Ir nelabai mezgamoji.
Pas mus jau nuo kokių 11 atrodo tuoj lis, bet dar nelijo. Skubėjom šiaudus suvežti. Paskui dar su žoliapjove baigiau pjauti kitoje namo pusėje.
Dabar sėdžiu pavargus sode po skėčiu, ruošiuosi pamegzti.
O lietaus labai reikia, viskas išdžiuvę.
Lace
.
Kapseika, aš dabar žiūriu "Kai šaukia širdis". Panašumas - suknelės, meilė. Šiaip paprastas ir gerietiškas, stebuklo tai jokio, bet mezgimui tinka. Jei nematei, tai "Anne with an E" rekomenduoju.. Su dukra pažiūrėt
. O iš muzikinių tu "August rush" mačius? Man jis labai
.
Dėkui Restar, vakar mano suplanuoto filmo su mezginiu popietę kaimynė taip sakant nudžiovė, jau tarpais net persekiojama jaučiuos, dar kai namie, tai nieko, bet tik kieme įsitaisau jau ir prisistato.
"August rush" mačius, labai fainas.
O tą kitą saugaus prie "reik pažiūrėti".
Jau netgi pasiilgau kokio filmo ar serialo. Bet dar nenusimato. Dabar kaip ir daug metų anksčiau mezgu būdama su savomis mintimis.
Beje, mano tetos per TV žiūri atrodo turkišką serialą lygtai Stebuklas vadinasi, tai kai papasakojo apie ką, tai kažkas panašaus, kaip Geras daktaras. Irgi autistas jaunuolis, irgi labai gabus, irgi tėvų paliktas, dabar tapęs gydytoju. Nemačiau nei vienos serijos, tai negaliu lygint, bet tetos susižavėjusios žiūri.
O aš stebiu realybės šou "vištų gyvenimas". Ten irgi kaip serialas. Pavydas, peštynės, naujų bendruomenės narių nepriėmimas, prisitaikymas prie aplinkos pokyčių, draugystės. Tik gaidį lapė nunešė, tai nėra meilės istorijų ar sekso scenų ![]()