Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Pagaliau pas mane pabaigtuvės! Visos vasaros mezginys  :oh:​. Bet aš ir nekėliau sau jokių tikslų. Daug dienų megzt visai nenorėjau. Gal bus ir nešiojamas. Galus liko sukaišiot ir išskalbt.

Atsakyti

Spėjau išskalbtą palikt. Tada bėgte iki Spark su kurpinėm ir terbelėm. Kai pastatėm Pilaitėj mašiną - bėgte iki autobuso, kuris jau stovėjo  :oh: . Gerai, kad eilutė visokių sodininkų, o vairuotojas baisiai lėtai aptarnauja.  Nesugebėjo suskaičiuoti, kiek čia mums penkiems tie bilietai kainuoja, tai... sumokėjau 3 eur, kaip supratau vairuotojui į kišenę  :mad2: . Tik paskui susivokiau, kad jokio čekio nedavė man. Paklausiau tuteišiškos šnektos :D. Žodžiu, mintyse sugrįžau į vaikystę ir jaunystę (tik tada šnekėdavo aplink lietuviškai), kai autobusai būdavo įprasta tarnsporto priemonė. Dabar užsisakiau maisto iš Barboros, ta proga sodo šaldiklį akcijiniais ledais užsiplidysim. Gyvenimas gražus :). Išskyrsu tai, kad megzt tai tik įsimečiau kojininių siūlų kamuoliuką, nes gi neišgryninus, kas čia dabar turi ant virbalų šoks greitai. Arba siūlų perdaug vežtis  :B

Atsakyti

Restar, su spark atsargiai. Jie labai baudas be jokio pasiaiškinimo skiria. Grąžinę geriau nusifotkinkit kokio švarumo paliekat auto saloną ir išorę.

Atsakyti

Jurgitak, reikėjo, matyt, nusifokinti prieš sėdant... Tikrai buvo nešvari ir iš vidaus, ir iš išorės... Bet labai skubėjom...tai dabar išgąsdinai. Na, bet kaip bus, taip. 

Atsakyti

Sveikos! Aktualiom ir įdomiom temom diskutuojat :) mokykla pas mus įpusėta - sakyčiau kol kad labai neskausmingai. Savanrankiškas vaikinukas pasidaro viska pats- kartais tik mano pagalbos prireikia. Aisku kiek neramu kaip bus vėliau. Bet tikiu kad kaip kryptingai dirbant bus gerai. Mano tikslas niekada nebuvo primygti vaiką kad būtų vien 10-ukai. As po prasciau pavykusio kontrolinio nuolat klausiu kad nepasiseke ir tas temas pakartoja ir su mano patikrinimu atsiskaito man :) pazymio kelimasis vien del vidurkio ir grazios statistikos man atrodo bevertis - svarbiausia kad moka.
su mažuoju jaučiu kad taip nepaeis paprastai- jo temperamentas visiškai kitas. Jaučiu kad reiks daugiau kontrolės :) bet kartu ir vyliuosi kad dar išaugs ir surimtės :)

 

mezginiai kol kas apstoję. Vienas del to kad siulu truksta, o kitas dėl to kad ikvėpimo nėra. Dar vienas grįžo is nesiotojos su prasymu patrumpinti rankoves :)

uz tai skaitau :) ir jus karts nuo karto ir knygas. Pradzioj vasaros pramogines - dabar darbo pakraipos: tiek technines tiek soft dalies. Bet vistiek mokomosios :) abiturientų mamas mačiau ir negalėjau atsistebėti  :) Kerpena kaip išgražėjus nu labai labai- ta raudona  suknele kazkas tokio ;)

limit tai man visad energijos ir pozityvo uzkratas buvo ;) i apie dailumą- jau net nekalbu, beje pmiestr nuolat pravažiuoju reklamą, kur į limit kažkuom labai panaši moteris nufotografuota. Taip kad kasdien, Limit, tave prisimenu :)

 

Restar, kažkaip tikiu ir linkiu kad tavo vaikinas poros metų bėgyje atsikvošės ir susivoks kad turi save atrasti. Ir susidėlios savo kelią.

 

o aš ieškau priežasčių kas iš manęs energiją vagia. Nes vakar praktiskai visa diena nieko nenorejau matyti ir daryti - lovos trauka nugalėjo viską. Jau kokias 3 dienas taip... šiandien jau geriau, bet galvoju kad gal kraujo tyrimai nepakenktų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 16 rugpjūčio 2020 - 16:50

Zuviukai, o gal tiesiog poilsio reikalauja kūnas? Matau, pati gana aktyviai vasaroji, plius mokslai, vaikai..

Aš vis dar gulinėju. Tempa vakarais būna šiokia tokia. Tokios tos atostogos- lovoj. 

Petro Imperatorę persksičiau.

Mezgimas nekabina. 

Gal kojines reikės pasiimt. Vieni siūlai ypatingai gražūs. Arba -sesei ir jos 2 dukrom dovanų. Nu kažką judint reikėtų. Gal. 

Atsakyti

Sveikos,

aš tokia laiminga pabundu sode, kai saulutė šviečia į langą. Tyla, ramybė... Tada rasota žolė basoms kojoms... Akys džiaugiasi žaluma... Jaučiuosi visai kitas žmogus nei kai būnu mieste. Ir pati nesuprantu, ir vaikai nesupranta. ir galiu, pvz. visą dieną pragulėt ir knygą/žurnalą praskaityt, nieko daugiau nedarydama, atsipūtus, o mieste - tarsi kažkas įjungia streso/bambėjimo mygtuką  :oh: . Žodžiu, kad būčiau gera ir šviesi močiutė, teks apsigyventi kažkur gamtoj :).

Žuviuk, na, tu pati save žinai, jauti signalus - tikrinkis :4u: . Prisimenant tavo atvejį, kai teko su greitąja važiuoti, gal pirmiausia pabandyk kokiais elektrolitais pasipildyti? 

Niuma  :4u: . Vaje, kaip ilgai ir bjauriai čia tau nutiko  :unsure: .  Ir dar per atsotogas :(. Nesikreipei į gydytojus, nesityrei? Man kažkaip iškyla kažkur iš atminties panašus pasakojimas iš SM laikų, tik nežinau, ar sektantės kurios, ar kai su dvynukų chebra dar susirašinėdavom - kad gana ilgai ir bjauriai kažkas sirgo, o diagnozė buvo salmoneliozė...  

Aš kažkurį vakarą tokį nemažą šmotą varškės apkepo su jogurtu suvalgiau ir... baisiausiai gailėjausi, nes toks nemalonus jausmas pilve buvo, kad vaikščiojaus susisukus ir susiraukus, gėriau Mezym ir gerąsias bakterijas. Laimei, ryte jau gerai buvo. Bet arba kombinacija man netiko, arba... perdaug pieno produktų... 

Vakar dukra užsimanė filmo, tai radau jau kuris laikas parsisiųstą, bet dar nematytą Mamma mia. Pradėjau kojinę sūnui, kurio koja jau kaip mano (t.y. didelė :) ) ir visai šeima kartu susėdę smagiai pažiūrėjom. Filmas - tokia nesibaigianti šventė, labai linksmai nuteikė :). Šiandien reikės pažiūrėti ir antrą dalį.

O šeštadienį nesustodama skaičiau, kol perskaičiau E.Umbrasaitės "Moteris katė ir jaunas mėnulis".  Man labai tinka, kaip ji rašo - tikra žodžio meistrė, gebanti iš savęs smagiai pasišaipyti, o kartu atskleidžianti ir Prancūzijos ypatumus. Seniai seniai buvau skaičius  jos "Vienos krūties istoriją", o paskui ilgą laiką ničnieko. Tai atostogoms pasigriebiau jos "Prancūziją mon amour". Taip smagiai susiskaitė, kad dabar jau visas susiieškosiu. Lietuvių rašytojų paprastai privengiu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 rugpjūčio 2020 - 09:16

Restar, juk tik iš antro karto įsiprašiau į ligoninę, kad lašelinę sulašintų- kai greitąją išsikviečiau, nes nebenorėjau vėl ginčytis ir įrodinėt, kad be sveikatos. Kraujas nieko nerodė. Normaliai neapžiūrėjo. Sulašino lašelinę ir paleido.

Na, kiek skaitau apie rotą- atitinka- iki 10 d tokia savijauta gali būt. Pirma skrandis, paskui - žarnynas. 

Svarbiausiai- kasdien vis lengviau. 

Jeigu vakar vakare pasiėmiau virbalus, vadinasi gyvensiu :D tik nepatiko nei tankumas, nei raštas megztuko, ką buvau išsirinkus Emiliui. Išardžiau. Teks ieškot iš naujo viską. 

Atsakyti

Ech... na, kam mes įdomūs dabar, jeigu ne korona. Nors ir šiaip niekas labai nesicackina, jeigu nemiršti. Bet jeigu būtų rotas, tai bent kažkas iš šeimos irgi jau būtų pasigavęs. O man įstrigo vištiena, kad tik tu viena ją kugelyje valgei. Bet koks dabar skirtumas, svarbu, kad greičiau atsigautum  :4u: .

Atsakyti

Restar, sakiau ligoninėj, bet valandą kepiau: 'pilnai termiškai apdorota.'

Viskas jau geryn. Tai ir svarbiausia. 

Kai Gytis mažas buvo, klinikose gulėjom, irgi buvau kažkokį brudą pasigavus. O jam nieko.

Atsakyti

Laabas

Planavau baigt dryžį šiandien bet kaži. Liko visa rankovė. Vakar išvažiavom pas sesę maudytis ( pas tėvus remontas vonioj) tai pasėdėjom ilgokai taip, aišku be mezginio. O grįžę su vyru į žvaigždėtą dangų spoksojom. Taip gražu giedrom rugpjūčio naktim :wub: 

Nu bet nedega vistiek ne mezginių nešiojimo oras. Tik tiek kad labai noriu pradėt chalatinį. Nors dar net neapsisprendžiau kelis siuliukus merino su kašmyru pridėt. Mėginukas su vienu toks plonokas, nešildantis. Bet mezginys irgi vasarinis.

Niuma džiugu kad gerėja. Man pagal pasakojimą irgi į rotą panašu, aš 2 savaites gaivelėjausi bet man dar ne taip smarkiai buvo...O kepta dar kugely mėsa salmonelių kaži ar gali turėt. Jos labai neatsparios karščiui. Nebent nuo ko kito

Atsakyti

O, padariau atradimą, kad mano naujieji virbalai skirtingais galais- galima megzt arba smailsis (kaip aš mėgstu), arba bukais:

Priedas  received_2094983110646507.jpeg   34,61KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti