Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nes viskas susiję šiam pasauly :D 

Kažkada anksčiau buvo lietuvių k. keletas. Žodžių rašyba, dar kažkas, tai ten visai neblogai pasirodžiau. Istotija jei būt iš datų tai pravalas iškart :D 

matkė labai abejoju, nebent aritmetika

Atsakyti

Nu pas mane tiek kiek ir fizikos(8) nors manau, kad chemiją prasčiau moku, bet ir kksusimai lengvesni buvo. Ai dar su popierėliais teoriškai žinojau bet ne tą numygau sng greičio. O ko nežinojau to ir neatspėjau, va tie protonai elektronai neutronai...

Atsakyti

Va va, qqut, jie iš fizikos čia sulindo  :lol: ir sugadino visus reikalus  :D​ 

Atsakyti

Sulįst sulindo, bet kiek atsimenu tai tikrai per chemiją šitą mokėmės...

Atsakyti

Labas rytas,

Nebuvau kažkiek laiko ateinu, o čia vis dar mokyklėlė.

Sutapimas ar ne bet atejau per jaunatį. Šį rytą stojo Jaunasis mėnulis.

Gyva, sveika, biski parkese.

Kaip sako Ugnius mūsų šeimos gyvenimas, dabar kaip kokio serialo paskutinioji sezono serija. Kur viskas sprendžiasi

Atsakyti

Nu man mail chemikei, protonai, neutronai ir elektronai labai savi :D Ant kurių pastatytas visas chemijos mokslas.

Aš gyvenu spalvų pasaulyjeeeee :B  Dėliojuosi virtuvės spalvas :karsta: OMG :B​ 

Atsakyti

Ingriduska, kokia šiai dienai serijos pabaigos prognozė? Bele kokiu atveju, gi baigsis gerai :mirksiukas: 

Liniuka-pavydu šiek tiek.

Man reiktų meistrų remontui nedideliam, nors nežinau, kaip čia su ta korona, nei kaip surast per atstumą, nei kaip sutart, anei sukontroliuot...

Atsakyti

Nu man mail chemikei, protonai, neutronai ir elektronai labai savi :D Ant kurių pastatytas visas chemijos mokslas.

Tai toks ir mokslas ta chemija  :mirksiukas: ant fizikos pastatytas  :D

Kaip sakė mano šefas: chemikai gerai žino kas ir kaip, bet kai nori sužinot kodėl, eina klaust pas fizikus  :D​ 

Atsakyti

O tokius lapelius paišėm per chemiją, tai čia gal ir buvo tie neutronai/protonai ir kitai -onai :hmm: šitus tai tikrai mintinai kaliau, bo visai nebuvo aišku, ko jie ten skraido ir su kuo jungiasi.

chemikė mūsų buvo šiaip sau, jai pačiai žiauriai neįdomi ta chemija buvo

Atsakyti

Laba,

Chemija buvo vienintelis dalykas, kurio mokykloj nuoširdžiai nemokėjau, nes neaišku, ar mokytoja kažką mokėjo :D

Kaip sugebėjau turėt 8, iki šiol klausimas :D

Ingriduska, linkiu, kad ta sezono serija būtų su visiems laiminga pabaiga :mirksiukas: :4u:

Atsakyti

bet tai chemijoje laba svarbu tie jonai , juk visos jungtys chemijoje tuo paremtos  :) 

Atsakyti

Mokytoją turėjom chemijos nerealiai fainą :D ir chemiją suprato ir mėgo (VU absolventė), bet man tas netrukdė labai kreivai mokėt chemiją  :lol: Su fizika buvo tiksliai atvirkščiai  :ax: baigdama mokyklą mokyklinę fiziką mokėjau tikrai geriau už savo mokytoją, bet tas netrukdė mums džiaugtis viena kitos draugija  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 19 rugpjūčio 2020 - 11:03