Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba diena  :4u: 

kad jau jaunatis prasidėjo, ateinu ir aš 😊 kažkaip per daug niekada nekreipiau dėmesio į tas mėnulio fazes, bet šį kartą ta delčia matyt man smegenis užspaudusi buvo.  :oh: Apsiėmiau numegzti kombinezoną vienai neįgaliai mergaitei. Ir visą savaitę tuščiom apsukom - bet kokią kūrybinę mintį blokavo to mirtinai atsipykusio ripsinio kombio su pynėm vaizdas.  :oh: Niekaip negalėjau išgimdyti jokios vizijos. Ir staiga vakar vakare tarsi čakros atsivėrė, grįžo Mūza ir labai aiškiai sugulė vaizdas, ko noriu  :wub:  vat ir netikėk tais mėnuliais  :B 

Atsakyti

Lace :4u:  Mėnulis čia nekaltas, čia liaudies išmintis suveikė : если долго мучиться что-нибудь получится :D

Atsakyti

Vakar su Vaiva pagaliau galėjom senelius aplankyti su visa katinukų šeimyna :wub: o jau meilybės, negalėjau sustoti niurkyti :D

Priedas  1EBF592C-2EB5-4A70-B97F-5950EF760F0E.jpeg   148,01KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

kokie grazus rainiukai :wub: :wub:  kokiu dar yra :)  ?  cia ta , kuri jau dvi kates turi , uzniurkytu visas pasaulio kates :)

Atsakyti

Mieli nulėpausiukai  :wub: .

Pabuvau šiandien aromaterapijos paskaitoj, prisiuosčiau, pasiklausiau, pasižiūrėjau. Turėjau tikslą - susivokti, ar reikia man to alembiko. Tai bent išgirdau ir praktinių, ir bendrai savišvietai įdomių dalykų, pamačiau, kaip laša hidrolatas ir aliejaus lašeliai ant jo kaupiasi. Atsakymo sau negavau aiškaus, faktas, kad dabar nebus baubas, o jeigu norėsiu, tai ir pasitaupysiu šiam tikslui. Šiemet kažkaip didelio entuziazmo žolėms nejaučiu (daržui irgi).

Susimačiau su mūsų serialo heroje :) - parvežė mane namo su visa skumbre ir kalakuto kumpeliais, kur pakeliui, eidama linko stotelės, papirkau :).

Džiugu, kad mūza grįžo, Lace :4u: . Labai smalsu bus, ką tokio sugalvojai, kad nebūtų toks pats modelis, kaip daugumos. Aš į mėnulį irgi nekreipiu dėmesio, nebent jau kyla įtarimai, kad čia kažkas ne taip :). Man taip lengviau nusiraminti ir pateisinti savo a rkitų veikmus būna :).

Labai norėčiau šiandien pradėti naują megztinį. Nors mintyse kirba kipšiukas, kad geriau išvengti to tamsaus miško (spalvų derinimo) ir pasičiupti megzti šilkinę bliuzelę...

Atsakyti

Katiniukai tokie klasika :wub: Noriu siūlų :B

tIk megzt nelabai :D

Užtat suvaikėjau :rolleyes: nusipirkau spalvinti paveikslą pagal numerius. Akvarele. Didelį ir sudėtingą :D ne kokį ten kačiuką. Dydis 40×60. Priedas  Vrubel_Demon-sidyashhij.jpg   84,11KB   0 Parsiųsta kartų

Kodėl šitą? Nes namų menininkas liepė. O ir kas čia žino, gal mano nuosavas demonas bus :D

pavadinimas yr Demonas (sėdintis). Autorius Vrubelis. Jeigu kas dailę mokės :D

Atsakyti

Katuk o kur tokių būna?

Nors aš su visokiom akvarelėm nelabai draugauju. Nebent pieštukais.

Atsakyti

1597830681%5B/url%5D"] kokie grazus rainiukai :wub: :wub: kokiu dar yra :) ? cia ta , kuri jau dvi kates turi , uzniurkytu visas pasaulio kates :)
yra dar trys juodi (nors prie tam tikro apšvietimo irgi rainumas matosi) ir vienas dūminis pilkas :wub: trys panašu bus nulėpausiai, trys stačiom ausim. :D

1597839726[/url]"] Džiugu, kad mūza grįžo, Lace :4u: . Labai smalsu bus, ką tokio sugalvojai, kad nebūtų toks pats modelis, kaip daugumos. Aš į mėnulį irgi nekreipiu dėmesio, nebent jau kyla įtarimai, kad čia kažkas ne taip :). Man taip lengviau nusiraminti ir pateisinti savo a rkitų veikmus būna :).
galiu parodyti kampuką. :mirksiukas: sugalvojau, kad reikia vieną kartą tą tinginių žakardą išbandyti. :ax:

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 19 rugpjūčio 2020 - 15:28

Katuk o kur tokių būna? Nors aš su visokiom akvarelėm nelabai draugauju. Nebent pieštukais.
Na LT nežinau, aš tai pirkau Karaliaučiuj https://leonardohobb...=trademark:1629 Ir gal irgi labiau pieštukai patiktų, o bet tačiau, kas buvo iš to ir rinkausi Lace lengvų kelių neieško :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 19 rugpjūčio 2020 - 15:40

mes toki kaldedom gavom DARBA :)   dovanojo tokiu  darbu fane :)  matyt norejo ir mus itraukt. o mes toki    pasidare   , kad be akiniu nematom tu skaiciuku, tai tada jau gaunasi ne malonumas, o DARBAS :D  kolkas laukia  geresniu laiku  padetas... bet norejau  atsakomaji   gesta  padaryt, tai maciau daug daug pas aleksiuka ;)

Atsakyti

Kaip nervina, kai redaguojant išdarko visą dizainą žinutės :D 

Lusasita-nu nepagalvojau :D kad giir.man akinių reik,.

ale turiu, tai gal įžlibinsiu. 

Atsakyti

Kadangi kaime dviese su Luna, tai ji labai saugo mane, kad nedingčiau. O tai vis tai dviračiu išvažiuoju, tai su kuria is tetų į miestą. Tada palieku kambary, paskui išleidžia, kai jau nutolstu. Kažkurią dieną pažiūrėjau, ar sektų paskui dviratį, tai sekė. O šiandien pasivaikščiojom dviese. Be pavadžio. Dėl viso pikto nešiausi rankoje, kokiai netikėtai situacijai. Nes šiaip visur su pavadziu vedžiojama, tik čia vienkiemy palaida būna. Priedas  IMG_20200819_170449.jpg   93,13KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20200819_171510.jpg   918,41KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20200819_171532.jpg   781,91KB   0 Parsiųsta kartų

O va kokią gražuolę pakeliui sutikom.

Priedas  IMG_20200819_171547.jpg   1MB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20200819_171602.jpg   687,75KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti