Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Reikaluose užsisukus Qqutė :). O kam fotosesija mokyklai? Gi ne penktokas jau taviškis ar ... jau? Pradinukams lyg tas pats mokinio pažymėjimas visus 4 metus galioja, bent jau pas mus? Mano dvyniai tik 10 metų gavo telefonus, prieš 5 klasę, tas pats bus ir su mažąja. Bet jai sekasi - per dažnai brolis planšetę leidžia imti ... Gal dabar yra planų, kur gali apirboti išlaidas? Nes aš senokai domėjausi ir supratau, kad normalaus plano vaikams negaliu duoti, nes vistiek pernaudos. Visokie mokami skambučiai ir pan., ten sunku pas jais su apribojimais šito dalyko labai. Užtat visi turi "Ežį", tai ir sukasi su tuo, kiek yra plane.

Atsakyti

Restar tai penktokas jau :)  Po savaitės 11 jau  :rolleyes:  Planšetę tai senokai turi. O telefono neturėjo, reikėjimo nebuvo, nu ir gudručio laikrodį turėjo. Penktokui jsu ne lygis. Ale ot darbo turėjau sudėliot apribojimus visokius :)

Su planais tai uždėjom vietoj su konsultante kad nepernaudotų. Užribojo visus skambučius viršplaninius ir internetą kur virš plano eina.Aišku nereikalingų pasiūlymų milijoną gavau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 rugpjūčio 2020 - 20:53

Katuk, galvos apdangalu stengiausi plaukus paslėpti, kad kokia bitė neįsiveltų. Nes net už durų ju kažkiek patenka. O kadangi buvo aukštai surišti, tai taip išėjo. Man atrodo žemaitiška tautinė apranga panašiai surištas skaras turi.

Aš nesu alergiška. Patinsta įkandimo vieta, paskui kelias dienas  niežti. Nu bet nedūstu ir kokių nors vaistų nereikia. Mano teta, kai įsigijo  bites,, žiauriai tindavo po įgėlimo,  ypač jei kur į veidą kliūdavo. Bet po kelių metų priprato ir visai nustojo tinti. Dabar tik skauda tuo momentu, kai įgelia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 rugpjūčio 2020 - 21:41

Ačiū mielosios,

Pirkau Pepco maišus ir šudas, suvakumavom po 2 val jau matau vakumo ner.

Gal reik i Tom Pilips tikrai eiti.

Tases lyg ir tinka tos, tik va desiu šmutkes suvakumuotas, o jei vakumas taip išeis tai ta tase isleks per užtrauktukus, jo majoooo būtų.

Nes paltai, kailiniai, batai ir net SIŪLAI turi tilpti.

Medaus nemegstu jokio jokio

Bet Kerpenos reportažai labai smagūs.

Atsakyti

Vat Pepco man viskas pernelyg įtartina... Pralinksmino Ingriduškos kailiniai :). Ale nugi tikrai, jeigu ilgam išvažiuoji, o ten turbūt žiemą šalčiau, tai reikia daug ko. Nors man užtektų visai žiemai vienos lengvos pūkinės striukės :).

Qqute, neužfiksavau, man vis mažiukas taviškis dar :). O jau brač, net penktokas. Toj pačioj mokykloj liko? Laukia mokyklos?

Man baisiai tindavo, temperatūra kildavo nuo bičių. Kaip dabar pamenu, kad su sutinusia koja vieną vasarą nušlubavau  7 km iki močiutės iš namų. O ryte pabundu - mamos veidas priešais mane. Pasirodo - klejojau... Tai močiutė anksti ryte sulakstė pėsčia iki telefono už poros kilometrų pirmyn, pora atgal, mama sėdo į rytinį autobusą - irgi turėjo paėjėti...Išgąsdinau, žodžiu. Po kiekvieno įkandimo (nes gi vis tiek visą vasarą lakstydavau basa :) ) tindavo vis mažiau, kol galų gale nieko nebebuvo. Gavosi savaiminė imunoterapija, matyt. Baisiausiai bijojau tokios pačios reakcijos, kaip man, kai vaikams pirmus kartus buvo įkandė bitės ir širšės. Uf, kaip palengvėjo, kai paaiškėjo, kad nei vienam taip baisiai nebūna.

Ale klasiokei "pasisekė" labiau - ji su bičių įkandimu ligoninėj pagulėdavo.... Iš tiesų, tai pavydėjau jai :).

Atsakyti

Oj pavydėt nėr ko tikrai. Nuo tos reakcijos ir numirt galima lengvai. Esu mačius ir puseserės ir sesers tokias reakcijas kad tikrai galvojom viskas. Puseserę vos spėjo davežt iki ligoninės. Krenta spaudimas, tinsta kvėpavimo takai brr..

Maniškis mokėsi pradinėj tai keis mokyklą. Ar laukia abejoju, ale niekas jo neklausia :) aš tai nelaukiu :)

Atsakyti

Mane bitės stipriai sualergizuoja, jei įkanda kur nors galvos zonoje. Buvau sutinus kaip balionas :B O jei į ranką kur, tai tik patinsta, paniežti ir praeina. O promočiutė taip ir mirė. Valgė medų su koriu ir nepastebėjo bitės. Įgėlė į liežuvį, ištino smarkiai ir užduso :B 

Qqte, į kurią mokyklą eis?

Atsakyti

Labas rytas 

Mano krikšto tėvas bitininkas. O vasarom kaip tik kambarį gaudavau šalia sukyklos. Jau net nepamenu, kiek kartų sukandę buvo. Bet man nieko. 
Kerpena savo foto va priminė tas geras nerūpestingas dienas :wub: 

qqte, kur roletus užsakinėjat? Mum ir reik porai kambarių. 

Savo vakuminius maišus esu Maximoj irkus. Gerai laiko. 

Atsakyti

Išeiti oras gali ir jeigu ne iki galo užspaudei tą užtrauktuką. Reik labai kruopščiai ten užbrūžint. 

Man berods Jysko po vieno karto nebetiko. Bet  vieną kart atlaikė.

Geriausi buvo senų laikų, kaip ir Restar-pirkti internetu, kai tik atsirado tie masinio pirkimo puslapiai, prieš 10 metų...

Šią kadenciją kraustėmės jau išvis nevakumuodami. Gavom krūvą dėžių, visą busiko priekabą :D 

O jeigu tas tašes dar lipnia plėvele apvyniosi, tai neturėtų išsproginėt.

Kailinius, beje, nepataria vakuumuoti :mirksiukas: po to gali būt nebenešiojami.

Bitės... nepamenu, kad būtų kokia reakcija apart ašarų :D  bet dabar tai visko gali būt, ypač po paskutinio mano raudonojo vakaro :D  vus daugiau atrandu netikėtų alerginių reakcijų. Kažkokie uodai kai įkanda, užtinsta didelis plotas, ir lieka dėmė ilgai. Čili pipiras gali uždusint, kepant įdedu ir dūstu, o jei patenka į burną, tai surakina visiškai. Tai galiu dar atrast ko nors.

Atsakyti

Labas rytas 😊

kažkaip neturiu ką pasakyti aktualiom temom - neturiu nei mezgimo fotelio, nei vakuminių maišų, nei alergijų. 😎

užtai vakar tokį "pirmą kartą" apturėjau - susukau du mokomuosius mezgiminius filmukus ir įkėliau į youtube 👑💪 sunkus tai darbas - nenoriu būti nei vlogere, nei influencere jokia 😁

Atsakyti

Lace, na, tu pavarai! O tau jau ne fasonas su sekta pasidalinti, reiks dabar sekliauti kažkaip? :)

Atsakyti

Labas rytaa. Pas mus burzgimo rytai. Vakar su traktoriukais žolę pjovė, šiandien su trimeriais damušinėja. Gerai kad ne nuo 8.

Liniuka į tą pačią kur taviškė eis ir Simas.

Limit Dexteroj užsakėm roletus.

Lace apie ką filmukai? Visiems prieinama, ar privatu?

Atsakyti