Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vakuminių yr visur. Senukai ermitažas, jysk, Thomas philips. Ikėja nežinau. Net Maximoj yr.

Neimti per didelių, nors daug telpa, bet nei pakuot nei nešt nepatogu. Žiūrėt ar gerai laikos ta ištraukimo anga, man yr kelių labai greit nukritę. 

Na, ir jie visi greit skylutes pasigamina, tampa tiesiog maišais. Tai gal storesni geriau :hmm: 

Gal koks Thomas Philips kaip vokietis geresnės kokybės gamina :hmm: 

Dėl bagažo negaliu atsakyt. Oro uosto info gal kokios info duotų apie pakuotes :hmm: 

Užbaigiau kūnelio puselę. Čia apie mezginį. Kol kas patinka viskas. Bet mane dažniausiai apdailos stadija nuvilia.

Spalvint nepradėjau dar. Reik susikaupt. Numerius įžiūriu kol kas :D 

Oras. Lijo. Po lietaus dušnata, neįmanoma išeit lauk nesušlapus triusikų :D​ 

Atsakyti

Va, turi ir Ikea

https://www.ikea.lt/...ma-art-30130627

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 20 rugpjūčio 2020 - 15:35

Ikea tikrai turi, dveijų dydžių, tai tie dideli nepatogu, geriau mažesni, juose irgi daug telpa. Dėl tašių nežinau, bet esu mačius oro uostose su tokiais, tai matyt viskas ok. Kad tik nesuplyštų bemėtant ten juos...

Palangoj orelis suuuper visą savaitę  :wub:​ 

Atsakyti

Katuk kažkas tokio?

https://www.ikea.lt/...ia-art-80359844

Aš atsimenu kažkuri kažkada rodė savo mezgimo krėslą tai toks su pakojėliu buvo..ar tik ne Liniuka?

Tokį turiu. Su pakoju. Naudoju mezgimui.

Pradėjus du simple mezginius- kojines ir Emiliui raudoną megztuką. Nu ir šviesus raštuotas dar ant virbalų. Daug visko, o naudos nelabai daug :D kojinės, galvoju, gal bus anytai Kalėdoms dovanų.

Gavom pakvietimą į vestuves. Tokias nemažas, su nakvynėm, dviem dienom, pirtim, kubilais  ir t.t. vyras dar bando priešintis. Aš jau makiažui vietą rezervavausi  :lol:​ 

Atsakyti

Niuma, kažkaip paskutiniu metu tiokios šventės tampa koronos židiniu. Bet turbūt po roto tau niekas nebaisu :D​ 

Jojo, Abelo, tikrai tie dideli nepatogu.

Atsakyti

Lace - na, tiesiog man atrodo, kad viską tu darai nepaprastai :). Kad ir tas raštas - gi rašei, kad pirmą sykį bandai. Ir dėl tokio daikto, kuris vis tiek bus greit išaugtas, suki galvą, kad būtų unikalus... Tiesiog aš pati dėl mezgimo stengiuosi kuo mažiau sukti galvą, nes man dar ir šito sukimo būtų perdaug... Pasižaviu visomis, kurios neieško lengvų kelių. Kartais ir aš susirandu iššūkių. Ir smagu save įveikti, išmokti naujų dalykų. 

jei jai taip žiūrėti, tai megzti iš viso neverta, ypač vaikams 😉 Reikia nepamiršti, kad mano bonusas mezgime - kūryba, įdomus procesas, naujų dalykų mokymasis. 😃

Atsakyti

Šiandien bitininkauju. :)

Iš tolo.

Teta vis klausia ar nenorėčiau perimti jos bičių. Bet aš tų bičių bijau. Tai bitininkystėje sudalyvavau už uždarytų durų. Sukau korius. Toks nelengvas darbelis. Gerai, kad nekaršta, bet ir tai buvau šlapia.

Paskui popietę su Luna kovojom su viena įpykusia bite, kuri neleido ramiai megzti po skėčiu.

Baili bitininkė.

Priedas  IMG_20200820_194006.jpg   478,67KB   27 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20200820_194035.jpg   560,56KB   0 Parsiųsta kartų

Prietaisas

Priedas  IMG_20200820_194128.jpg   478,87KB   0 Parsiųsta kartų

O čia, korių gabaliukai su medumi. Neatsilaikiau ir keletą "kramtoškių"  sukramčiau, nors mano mityba medaus neleidžia.

Priedas  IMG_20200820_194237.jpg   247,55KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 rugpjūčio 2020 - 18:51

nemėgstu medaus..

Bet va toks, šviežiai suktas, šviežut šviežutėlis su agurku ......mmmmmm....

arba su korio gabaliukais....

Atsakyti

Kerpena kaip kokia Žemaitė :). Faini tavo reportažai, ačiū, kad netingi dalintis ir paįvairinti mūsų plepalų ir vaizdais.

SKELBIMAS: sekmadienį (08.23) atvažiuoja į Vilnių mano brolis, atveža dukrą į Vilnių ir man šio bei to. Sakė, kad turi atliekamų vištų. Vištos mėsinės sveria apie 4 kg didesnės, 1 kg kaina - 4 eur. Jeigu kam norėtųsi, tai parašykit man privačiai. 

Smagiai suvaikščiojom vakare su vyru iki bibliotekos ir atgal - tik 4 km su trupučiu... Pasiėmiau dar vieną E.Ubrasaitės knygą :).

Atsakyti

Koks tautinis galvos apdangalas :bigsmile: kurio regiono ten toks

O prietaisas tai toks kosminis biškį...

Mano vonioj apsigyveno drugelis. Įtariu, kad jau miręs, ale bet kabo plytelių tarpe vis dar. Nemėgstu vabzdžių :B  o vyrs sakė jam netrukdo. Tai ir laukiam, kol į dulkes pavirs :D​ 

Atsakyti

Tai ir laukiam, kol į dulkes pavirs :D​ 

Iš dulkės atėjai, į dulkę pavirsi..... :)

Atsakyti

Kerpena  :wub:  Aš kartais irgi kokį šaukštelį medaus padegustuoju O kartais ir midaus taurelę :) Ir bičių bijau, tai nelabai padedu tėvams. Nežinau iki galo kaip ten su tom alergijom- pusė giminės iš tėčio pusės turi padidintą reakciją, sesei ir anafilaktinis šokas yr buvęs. Man nenormali reakcija irgi tik ne iki tokio lygio, bet neinu į draugystes su bitėm ir medaus gavybos procese nedalyvauju. Tėčiui liūdesys, nes brolis susidomėjimo nerodo, sesuo bais alerginė, aš neaišku, bet nesiveržiu. Anūkai belieka :) sesės vaikis labiausia nor dalyvaut, o maniškiui tik teoriškai įdomu, praktiškai nea. Lakstom vis. Šiandien roletus matavo, paskui vaikiui telefoną pirkom, planą derinom ( aha iki šiol neturėjo).Dar kirpyklos, fotosesijos mokyklai. Dovanų paieškos- ryt krikštasūnio gimtadienis, vėl kaiman važiuosim. Taip ir tirpsta atostogos...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 rugpjūčio 2020 - 19:56