Ir dar smalsu - kas paskatino tuo užsiimti - vidinės ar išorinės priežastys? Ar tas pats noras kažką naujo išbandyti? Nekantrauju pamatyt
.
Liniuka į tą pačią kur taviškė eis ir Simas.
Matyt nepakankamai baisiai apie tą mokyklą pasakoju
Jums pagal gyvenamą vietą turbūt Kulvietis priklauso?
Valau langus
Šalia kaimynei langus valo namų tvarkytoja
Na bet jau atitinkamas šezlonginio dzen lygis pasiektas
Lace, labai smalsu pamatyt
Liniuka, man tai pakankamai baisiai pasakojai
, bet Qqutė drąsi, matyt
. O taviškė jau 8tokė turbūt? Dabar nekeitėt mokyklos? O po 8 jau į kokią geresnę gimnaziją turbūt stos?
Vakar išsiaiškinau galų gale, ko nori gyvenime tas mano didelis vaikas. Neišduosiu, bet neblogi norai, tik, mano manymu, ne taip lengvai pasiekiami, kaip jam atrodo. Bet kada būt optimistu, jeigu ne jaunystėj. Blogiausias viso šito momentas yra tas, kad ir dirbti, ir mokytis (kursuose) planuoja tik iš namų bent 2 metus
. Bet sąlygos pastatytos ir eigoje jų sąrašas bus plečiamas iš mano pusės
.
Susekiau Lace
ir supratau motyvus.
Lace, na, tu pavarai! O tau jau ne fasonas su sekta pasidalinti, reiks dabar sekliauti kažkaip?
tai kad turinys sektai visiškai neaktualus - viską jūs ir pačios mokat 😎
Lace apie ką filmukai? Visiems prieinama, ar privatu?
liemenė kūdikiui 😊 prieinama viešai
Ir dar smalsu - kas paskatino tuo užsiimti - vidinės ar išorinės priežastys? Ar tas pats noras kažką naujo išbandyti? Nekantrauju pamatyt
.
Nemoku aš gyvenime nieko puse kojos daryti, kai jau įkrentu kur nors, tai su visa galva. ☺ Viskas čia per tą labdaringą mezgimo projektą.
Susirinko ten pulkas moterų, mezgimo lygis labai įvairus, vienos mezga gražiai, kitos bele kaip. Neišlaikiau, nepraleidau progos patylėti, paraginau megzti kokybiškiau, pasiūliau pagalbą, patarti, pamokyti. Aišku, užvirė košė, moteriškas širšių lizdas, kažkas įsižeidė, kažkas asmeniškai priėmė. 😑 bet atsirado norinčių pagalbos ir patarimų. Iš pradžių bandžiau individualiai konsultuoti, paskui supratau, kad paprasčiau bus pamokėlę padaryti.
toks geras stresiukas buvo - visiškai nepaprasta tai daryti. 😏 pradedant vietos įsirengimu, techniniu aprūpinimu ir baigiant turiniu. Atrodo viską mintinai žinai, o kai reikia trumpai, aiškiai prieš kamerą papasakoti, liežuvis pinasi, žodžių pritrūksta... 🙂
trūkumų matau daug, bet nebeperdarinėsiu. Tikiuosi daugiau tokių dalykų nebereiks daryti...
Teks baigti 8 klasę toj pačioj vargo vakarienėj
Niekur nepriima, visur klasės suformuotos. O į privačią leisti dėl vienų metų irgi nesinori. Stot bandys, gal korepetitorių paimsim lietuvių kalbai. O jei nepavyks į geresnę įstoti, gal priims Gabija, kaip gyvenančius jų rajone
Lace, o gal visai ir neblogai. Būti blogere. Įdomu, kaip tavo tikslinė auditorija atsilieps apie tavo gebėjimus
aš šiaip ir nesirašau dėl to į visokius projektus, nes tikrai nesu tvarkinga mezgėja. t.y. mėgstu pachaltūrinti
o kai chaltūrinti sau sąžinė negraužia. vat kitiems, net ir nieko nesuprantantiems, jau truputuką gėda. o nechaltūrinti
ai, neįdomu
kai kur iš nežinojimo, kai kur iš tingėjimo, kai kur sąmoningai. bet man reik malonumo šitam procese, o ne darbo.
aš tai ir vėl nervuose
dėl tos koronos. dabar jau RF pusė įsivedė visokius ribojimus. įvažiuojant reik neigiamo testo. nu. jeigu aš atvažiuoju tik savaitgaliui, kokiu būdu man gaut atsakymą
jei net pačiam testui reik 2 dienas eilėj laukti, po to ats dar pora. išimčių nėr
Lace - pagarba
t. Turiu tau dovanų
. (Čia nesusiję tie 2 sakiniai, bet staiga prisiminiau, o gal kaip tik tavo gerumas ir mano gerumą pažadino
).
Liniuka, tai Gabijos gimnazija irgi gera, kiek suprantu. O ten netoliese lyg Biržiškos kažkur? Vyro dukterėčia ten mokosi, bus dvyliktokė. Dėl korepetitoriaus - tai tikrai rekomenduoju neuždelsti... Nes visgi reikia tiems vaikams padėti, pametus visus principus kartais... Mažumėlę gailiuosi, kad neužsiėmiau tuo anksčiau. Na, nes vienas dalykas yra mokytis 30 vaikų klasėje, ypač, kai nesi arba ypač talentingas, arba tarp mokytojų favoritų ir kitas - gauti asmeninio dėmesio. O užsilopius spragas, tada jau lengviau ir su visais mokytis.
Katuk, suprantu tavo skausmą dėl suvaržymo, atskyrimo nuo namų, bet... Nu visas pasaulis patyrė nuostolių ir apribojimų, ką dabar... nebeišeis tau taip marširuoti tuda-siuda... neaišku tik, kada tai baigsis, tas neapibrėžtumas žudo nervų ląsteles...
Liniuka matyt girdėjau atsiliepimų geresnių nei tavo
Mum pagal gyvenamą vietą Fabijoniškių gimnazija priklauso. Ta kur ant posūkio, sportinė.
Va apie tą tai pakankamai baisių girdėjau ![]()
Jo, Biržiška tarp mano norimų.
Katuk, suprantu tavo skausmą dėl suvaržymo, atskyrimo nuo namų, bet... Nu visas pasaulis patyrė nuostolių ir apribojimų, ką dabar... nebeišeis tau taip marširuoti tuda-siuda... neaišku tik, kada tai baigsis, tas neapibrėžtumas žudo nervų ląsteles...
tai tikrai taip, labiausiai tas nepibrėžtumas ir neaiškumas nervina. negali nieko planuoti.
ir kalba net ne apie mane konkrečiai, bet ir apie visus diplomatus. ir ne tik apie diplomatus, tas galioja ir vežėjams bei kitiems dirbantiems. juk ekonominių ryšių tai nieks neapribojo. prekių nori visi. nematei kokios krovininių eilės stovi pasienyje..
kitas dalykas, ir aš ne turistas, ne savo malonumui marširuoju.
Visi turi vienokių ar kitokių teisėtų lūkesčių, ale kam jie įdomūs... Aš mirtinai pasiusiu, jeigu apribojimai taps tokie, kad mūsų potencialus mašinos nupirkėjas negalės iki Vokietijos nuvažiuot ar grįžt rugsėjį. Bet sakė, kad per visą tą rimtą karantiną nebuvo jam problemų, tai gal nebus ir dabar... O jeigu ir bus - nu ką padarysi. Ir tai praeis...
Šiandien girdėjau, kad nu spalio kažkurios dienos, mokiniams vėl bus namų mokymas. O savivaldybės jau turi įsakymus dėl darbo iš namų po rinkimų. Informacija VBS lygio, bet gandai sklinda