Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, diddarbiai- ir suknelė, ir figūros tobulinimas. Labai akivaizdūs skirtumai.

Nepaisant kg kiekio, jei sakai, kad nelabai daug. Turiu trenerio lentelę, kur suvedus cm tam tikras kūno apimtis, parodo riebalų proc organizme. Kai prijungiam sportą, būna, kad kg  nesikeičia, arba didėja, bet matmenys mažėja ir būtent riebalų proc. 

Atsakyti

Pažiūrėkit kokie fainuoliai

Priedas  received_401395374161706.jpeg   223,91KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_603527293697852.jpeg   203,56KB   0 Parsiųsta kartų

Kerpena, iš tikro matos pasiekimai :super:  ypač veido/pečių srityje.

Atsakyti

Restar, šalikas ten, tikriausiai vyriškas, iš dešimtmetį savo eilės laukusios alpakos.

Vilmak, aš su mezginiu palaikau žvejui kompanija😉pati tai nežvejoju, slieko bijau, o ir ta nuo kabliuko nuėmimo operacija kažkas baisaus 😨

Kerpena, 👏👏 👏 tiek suknelei, tiek tau pačiai. 

Katuk, kai gerumo snukučiai, tokie filmukų herojai😍

Atsakyti

Kerpena, puikūs pokyčiai :4u:  Akivaizdžiai matosi tie pamesti kilogramai. Ir savijauta tikiu, kad n kartų geresnė. Taip ir toliau :4u: Suknia ne mano skonio, bet už tokį diddarbį pagarba :4u:  Galvoju žiemą reiks kokio žakardo imtis. Nu tik jau ne per visą ilgį :D​ 

Atsakyti

Aš kelis žakardus esu išsaugojusi- irgi suknelės, bet tokios kaip plonos šakos/gėlės, kažkuriam penkmečiui svajonė. 

Atsakyti

O namie manęs laukė dovana, kuri nespėjo ateit iki gimtadienio. :rolleyes:Priedas  IMG_20200829_211609.jpg   212,23KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20200829_212113.jpg   105,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kerpena!!! Šakės, kaip nustebinai :bigsmile: 

Net pasididinau vaizdelį pasižiūrėt telefone, ar tikrai tu :D Tikrai matosi rezultatai :super: 

O ir suknia puiki. Pritariu, kad tau pačiai reik tokios. 

kapseika, fainos foto ir kontrastai :D 

ir mezginys :wub: 

Buvom MO. Faina paroda. 
Paskui spurgų centre. Apsisaldinau iki negaliu..  :oh:

Atsakyti

Kerpena, pati sau pasidovanojai, ar kažkas susiprato iš šeimos? Grįžo įkvėpimas mezgimui? Ką dabar planuoji ar jau pradėjai?

Pažiūrėjom smagiai filmą "Yeasterday". Buvom matę su dukra kino teatre, norėjom vyrui parodyt. Skamba dabar Bitlų dainos... 

Atsakyti

Kerpena tu tikrai taip pasikeitusi, tokia pasmulkėjusi kad veiduko jau tiek ir telikę.

Suknia tai kosmosas visiškas. Atsistojus ploju tau už meistriškumą.

Kapseika man judu tokia faina šeima, tokie draugai ir vaikam komfirtabilu augti ir ne tik taviems, bet dažnai ir ju draugams. Žodžiu nemačius, bet apkabinčiau tave lyg seną draugę.

Katuk, grožis tavo safario veidukai, tokie cute, cute, tikrai super.

Na Simukui dar Qqutes linkėjimai ir mamai už tai kad va tokį pylypuką išaugino.

Restar nu ko tu nuotraukom nepatenkinta, lauksiu geresnio rakurso ir vaizdų.

Aš jau nusikaliau 17500 žingsnių po Kijevą.

Daug įspūdžiu.

Turgus, miestas, tiltas su stiklo plytelėm, tada pasiplaukiojimas Dnepru su garlaiviu, tada pardės reikalai. Va čia tai tikrai reikalų....pripratę, kad maišus iki mašinos vežimu prisiveži, tada mašinon ir vsio. O čia kokius du kilometrus nešėm, rankos nupjautos iki melyniu.

Pirkom stikliniu, leksciu, dubeniuku, 1 vyno taure🤣🤣🤣, džiovyklą rubam, pakabu, kilimuka i vonia, induku produktam, chemijos truputi šveitimui, saukstuku ir Svarstykles🤣, su jomis jau susipykome.

Maisto, vandeniuko. Žodžiu dvi tašės, vyrui po pažastim džiovyklė.

Jau ir polkikę sušokau virtuvėje. Desertas stingsta šaldytuve.

Vakarienė vyrui pateikta, buvo žuvikė orkaitėj, o pilve žuviuko sviestelis ir svogūnas, česnakas.

Šviežios mažos bulvikės su rozmarinu apvirtos apkeptos orkaitėj

Ir turguj pirkti marinuoti rauginti kopūstai su paprikom.

Dar prikepiau sau grikiniu blynuku pusryciam.

Kijeve radau ir tofu ir humusu ir kaina kaip LT, tikraj ne brangiau, nors kai LT būdama internetinėse žiūrėjau buvau supanikavus.

Skalbimas užstatytas, indai indaplovėj nežinau kokia ten bus ta programa, gal išplaus. Su indais taj susigaudau, bet skalbianke, jo majo

Viskas Ukrainietiškai be paveiksliuku.

Atsakyti

Priedas  received_333603404429454.jpeg   88,83KB   0 Parsiųsta kartų

Triumfo arka ir Eifelis mūsų kieme, nes namai prancūzų kvartale. Šarman šarman😉🤣🗼

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 29 rugpjūčio 2020 - 22:05

Kerpena, na nuostabi tą suknia. Ech... Pigios pokyčiai dar nuostabesni.

Ingriduska pamačius kiekvieną kartą krantų iš balto pavydo, ale meniu nezavi. Taip man ir reik.

Atsakyti

Atsakyti