Kerpena tu tikrai taip pasikeitusi, tokia pasmulkėjusi kad veiduko jau tiek ir telikę.
Suknia tai kosmosas visiškas. Atsistojus ploju tau už meistriškumą.
Kapseika man judu tokia faina šeima, tokie draugai ir vaikam komfirtabilu augti ir ne tik taviems, bet dažnai ir ju draugams. Žodžiu nemačius, bet apkabinčiau tave lyg seną draugę.
Katuk, grožis tavo safario veidukai, tokie cute, cute, tikrai super.
Na Simukui dar Qqutes linkėjimai ir mamai už tai kad va tokį pylypuką išaugino.
Restar nu ko tu nuotraukom nepatenkinta, lauksiu geresnio rakurso ir vaizdų.
Aš jau nusikaliau 17500 žingsnių po Kijevą.
Daug įspūdžiu.
Turgus, miestas, tiltas su stiklo plytelėm, tada pasiplaukiojimas Dnepru su garlaiviu, tada pardės reikalai. Va čia tai tikrai reikalų....pripratę, kad maišus iki mašinos vežimu prisiveži, tada mašinon ir vsio. O čia kokius du kilometrus nešėm, rankos nupjautos iki melyniu.
Pirkom stikliniu, leksciu, dubeniuku, 1 vyno taure🤣🤣🤣, džiovyklą rubam, pakabu, kilimuka i vonia, induku produktam, chemijos truputi šveitimui, saukstuku ir Svarstykles🤣, su jomis jau susipykome.
Maisto, vandeniuko. Žodžiu dvi tašės, vyrui po pažastim džiovyklė.
Jau ir polkikę sušokau virtuvėje. Desertas stingsta šaldytuve.
Vakarienė vyrui pateikta, buvo žuvikė orkaitėj, o pilve žuviuko sviestelis ir svogūnas, česnakas.
Šviežios mažos bulvikės su rozmarinu apvirtos apkeptos orkaitėj
Ir turguj pirkti marinuoti rauginti kopūstai su paprikom.
Dar prikepiau sau grikiniu blynuku pusryciam.
Kijeve radau ir tofu ir humusu ir kaina kaip LT, tikraj ne brangiau, nors kai LT būdama internetinėse žiūrėjau buvau supanikavus.
Skalbimas užstatytas, indai indaplovėj nežinau kokia ten bus ta programa, gal išplaus. Su indais taj susigaudau, bet skalbianke, jo majo
Viskas Ukrainietiškai be paveiksliuku.