Sveikos. Savaitgalis šventėmis turtingas. Sveikinimai visoms. Restar, tau balioncikas, nors nervų negrąžina ir neramumai jie. Aš apie mokymosi tvarka nieko nežinau. Tyla. Dar girdėjau, perkant Eduka internetinės pratybas iki 31 dienos, kainuos 7 eu, vėliau 19... Gal kam aktualu. Pati dar nesigilinau. Mama prašė naujagimio kojinyciu ir batuku. Kaži spesiu per 5 mėn...
Su paveikslu mažiausiai problemų, ane? ;)
Ramintas - jau pirkau tas pratybas vienai panai. Nes įdomu, kur dės tuo 40 eur, kurie skirti 1 vaikui visokiam nuotoliniam mokymui ar pan?
Jurgitak ne liemenė čia nors ir labai faina
Nu kokių fainų svečių turėjom
Čia stačiakampis nuleistais pečiais. Palaidine nepavadinsi, tunika gal... Šiandien ir parvairuot nuo pajūrio tokiu fuu oru buvo labai jauku. Kaklas labai mielai priglunda.
Katuk, sveikinimai tau! Per vaikų gimtadienius reikia sveikint mamas. ;)
Gavosi atostogų mezginys.
Net negalvojau, kad spėsiu.
Man ankštoka, bet savininkė lieknesnė, tikiuosi bus gera. Dar neskalbta, tik palyginau.
IMG_20200829_163118.jpg 616,11KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20200829_163051.jpg 599,08KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20200829_163030.jpg 751,16KB
0 Parsiųsta kartų
O kiek švenčių
Simuii siunčiam linkėjimus!
Mes labai labai smagiai pora atrakxijjų apturėjom jau.
Jeigu kam įdomu, rekomenduoju Safari parką Anykščių raj , Liniukos gimtinėj
skeptiškai.nusiteikus važiavau, bet net mano 22kinės
krykštavo kaip mažės. Labai faini gyvūnai, nors ir ne tigrai ar žirafos
duoda džipuką tokį palūžusį ir pasivažinėji po pievas, pamaitini morkytėm visokius kanopinius.
Dar pasivaikščiojom Lajų take, nebuvom buvę. Bet laiku spėjom apsisukt, nes atėjom dar minimaliai lankytojų, o jau į pabaigą tai minios žmonių prisirinko.
Ir net pati gamta mus pasveikijo, visų atrakcijų metu nė lašo lietaus, nors išvažiuojant pliaupė, grįžus ir vėl pradėjo.
Ačiū visoms, dvejetukininkės perduoda su mamka priešaky
Katuk, su tais trim gimtadieniais
![]()
Iš profesinės pusės net skaitant adrenalinas šiek tiek šoktelna-taip gimdymo metu viskas dinamiška ir ne visada nuspėjama. Labai džiugu, kai baigiasi tokiu fantastišku rezultatu. ![]()
Limit, dar ilgai taip gražiai petys petyn ![]()
Simui ir Simo mamai
![]()
Kapseika, žvejoji megzdama???
Jurgitak, liemenė ten ar ne liemenė, vis tiek gražu.
Mano mažylis šiemet dvyliktokas..Neramu dėl tų mokslų neprognozuojamumo šiemet..bet kažkaip vis tiek bus...ir ne jam vienam...
Kol rašiau, Kerpena rudeninėm spalvom puslapį pripildė.
![]()
Ingriduška, gero tau įsikūrimo, pabėgai į vasarą,,vien tai smagu ![]()
o Kerpena
nusimegzk ir sau, tinka tau žakardai!
Kerpena, man tai čia kostmosas tokiu tempu, tokį diddarbį!
Be žado nuo tempo, nuo spalvų
. Bet labai akivaizdžiai matosi, kokia tu sulieknėjus
. Kiek numetusi jau? Ar pati džiaugiesi?
Aš bandžiau pafotkink megztinį. Bet nei aš sau, nei megztinis foto nepatinka
. Kažkaip nematydama geriau apie save galvoju
.
Kerpena, ar tu žakarde dar darei ir įisuvus??
aukštasis pilotažas
Dariau krūtinės įsiuvus ir nuo liemens šiek tiek platinanau.
Nuo praeitos vasaros esu numetus netoli 20, nežinau, kiek per atostogas krito, ar ne.. Didžioji dalis nuo sausio pabaigos.
Aišku is vienos pusės patenkinta, jau pasijuto ant drabužių, žmonės pastebi, pati jaučiuosi lengvesnė. Iš kitos pusės dar vis tiek stora, dar nemažai reikia numest, o nuolat jaučiu atkritimo pavojų, galvoje dar nėra gerai.
Kerpena, neatiduok
puiki suknelė
daug geresnė nei pirmoji