Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Katuk, gražios jums dienos, mėgaukitės  viens kito draugija!!! 🌺🌺🌺

Limit, ir jums geriausi linkėjimai, ir toliau taip, dar N metų petys į petį!!!

Jurgitak, labai jaukiai atrodo tas daiGtas ant tavęs, kad ir kaip jį ten pavadinsi.

Mes jau dvi savaitės, kaip mokomės, viskas ok, viskas kaip po senovei, išskyrus, kad dičkis su kauke  visą dieną sėdi.

Atsakyti

Labas,

Sveikinimai katuko merginoms ir Limit šeimai :wub:

Mano liko tik viena moksleivė, jai atrodo irgi kas antrą savaitę nuotolinis mokymas numatytas.

Vakar sukaišiojau galiukus. Užtrukau praktiškai visą dieną, iki nugaros įsiskaudėjimo. Vienu metu net ant kieto suolo atsigulus ant nugaros kaišiojau. :)

Šiandien paskutinė diena išvykus, jau grįšim namo.

Atsisveikinimo su vasara melodija.

Priedas  IMG_20200829_102852.jpg   145KB   0 Parsiųsta kartų

O čia jauna akacija sumaišė metų laikus. Nedaug žiedų, bet per visas šakas  išsimėtę

Priedas  IMG_20200829_102839.jpg   749,19KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

sveikos

Katukui ir Katukaitėms didžiausi sveikinimai  :4u: 

Man liemenė tada kai dėvima ant kokio viršutinio rūbo  :B 

Atsakyti

Kapseika - daugiau niekas nesikeitė mokyklose? Nes pas mus ir per kelis įėjimus bus skirstomi srautai, tada ir dičkiai, kaip pradinukai, bus savo klasėse daugiau mažiau, o vaikščios mokytojai, negali patekti į kitus korpusus, maitinimas klasėse  (pradinė) arba priskirtose zonose valgykloje konkrečiu metu. Jau aišku, kad 2iejose mokyklose galės valgyti tik kompleksinius pietus (2 variantai), negalės nusipirkti kažko kito. Tėvų į mokyklas nieks neįsileis. Jėzuitus gerbiu, bet rekomendacijos kasdien plauti uniformą 60 laipsnių temperatūroj nepajėgsiu laikytis tikrai  :B. Kaukių klasėse kol kas nereiks, bet iš klasės į tūliką ar sporto salę - su kauke. Man įdomu, kur ir kaip vaikai prasidės tas kaukes, kai sportuos? Kaip nesupainios (jei vienodos medicininės?). Kur laikys jas klasėje? Užsakiau mažei vakar originalią vaikišką daugkartinę, nes netinka jai normalaus dydžio. Pavasarį tiesiog movą ant veido užsitraukdavo. Dėl akių  :B. Žodžiu, bus daug parodomojo saugojimosi, kuris momentaliai nieku pavirs daugybėj situacijų. Tai mano logiška ir... protestantiška natūra ir paputoja viduje. Stengiuosi pernelyg emociškai neįsitraukt tik ne visada pavyksta.

Kerpena - robinija čia. Rastinėnuose pakelėj viena pilnai žiedais apsipylus. Gal jų vėlyvų kokių būna? Ar ir pavasarį žydėjo ji pas uošvius?

Vakar į sodą neišvažiavom, o šiandien nei menkiausio noro neliko... Aš jau su vilnonėm tapkėm namie :) ir net balkono duris užsidariau. Įpusėjau antrą kojinę sau brangiausiai. 

Atsakyti

Vakar po piet dar maudėmės ežere, vanduo šiek tiek kandantis, bet labai fainas, išlipus lengvas vėjelis, saulutė, jokio pašalimo jausmo, regis sėdėk ir sėdėk...

Priedas  received_2659521447648645.jpeg   144,83KB   0 Parsiųsta kartų

O praėjus tik porai valandų jau traukiau veilokus, vis tik rudenėlis

Priedas  received_234665671189901.jpeg   247,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ach Restar, yra ten visokių tų taisyklių ir pas mus, kad būtų kuo mažiau kontakto su kitomis klasėmis, nuimtos popamokinės veiklos, nes ten susirinkdavo įvairių klasių vaikai, pas dičkį net neliko maitinimo, valgykla visiškai uždaryta, bet tai ta tvarka jau buvo ir prieš vasaros atostogas. Aš kažkaip viso to ir nesureikšminu, man esmė, kad vyktų pamokos, kad neįkalintų vaikų (o drauge ir tėvų) namuose, o kad jie ten turės kokiu tai nurodytu kolidoriumi praeiti ar per pertrauką nurodytoje kertėje būriuosis, užmerkiu akis... Matau, kaip ir tu daugybėje situacijų prasilenkimo su logika ir beprasmių taisyklių (kad ir dičkis, net pamokų metu turi sėdėti su kauke, mokyklos kieme negali būt jokio kontakto, o du metrai už oficialios mokyklos teritorijos pliekia krepšinį per pertraukas, ir visi tai žino, ir mato, ir tyli) , bet prieš vėją nepapūsi. 

Atsakyti

Restar mūsų gamtininkė. :4u:

Atrodo tai visiškai kaip akacija, tik tokia žema, gal krūmą labiau primena. Tai pagalvojau, kad jaunas medelis. Nežinau ar pavasarį žydėjo  nes ne uošvių kieme. Čia dviračiu važiuodama pastebėjau. Pavasarį pro ten net neteko eit.

Atsakyti

Kerpena akacijos Lietuvoj neauga. Tas aukštas kvepiantis medis ir yra robinija kaip Restar sakė  :mirksiukas: 

https://www.savaite....rkaraganos.html

Atsakyti

Labas dienas. Ruošiamės gimtadienį vaiko paminėt kukliai ir truputį iš anksto( nes tikrasis pirmadienį). Katuką ir katukaites su gimtadieniu :) :birthday2: 

Atsakyti

Kapseika, man tiesiog smalsu buvo. Reiškia, ir pas jus panašiai. Mūsiškiams, kadangi į mokyklas nebuvo visai grįžę, tai viskas nauja. Bet jiems, manau, mažiausiai problemų ir kils, vaikai greit prisitaiko. O man, kaip ir tau, svarbiausia, kad tik eitų :). Man tik įdomu, ar kada nors išvis grįš tas įprastas normalumas...

Limit - fainai paminėjot 20 :4u:. Mums irgi rugsėjo vidury tas pats bus. Reik pamąstyti, ko noriu, jeigu noriu, kad išvis kas malonaus nutiktų :).

Kapseika, gerai atrodai su tais batais :D. Kas per mezginys?

Liniuka, ar gerai pamatavai?

Qqute - smagiai atšvęst  :4u:​. 

Atsakyti

Katinukų šeimai sveikinimai.

Katuk o tai kad tavo antras gimtadienis tai apkabinimas didžiulis.

Nuostabios jus visos trys.

Atsakyti

Simui linkėjimai :4u: 

Liniuka, ar gerai pamatavai?

Laimei gerai :) Bet šįkart mano išgirtieji užuolaidininkai pachaltūrino :B Neįdėjo svarelių į kampus, nors specialiai parašiau ir už svarelius susimokėjau :B​ Bet pagalvojus, kad dar du kartus į gariūnus tektų trenktis, apseisiu. Dabar pratinuosi prie visiškai kitokios šviesos kambary. Prieš tai buvo šilta nuo kreminių dieninių ir oranžinių naktinių, o dabar šalta nuo baltų ir pilkų. Dar reikia lovatiesės pilkos ir naujo paveikslo.

Atsakyti