Sveikos, tai vyrus apkalbam
. mano panašiausias į Qqutės ir Niumos
. mėgdavau su juo apsipirkti sau rūbų, nes aš skūpinu sau, o jam nieko negaila dėl manęs, liepia pirkt
. Ai, bet dabar ir man nelabai gaila, kai tikrai noriu, bet dažniau nerandu, ko norėt. Mėsos nenuperka beveik, bet viso kito laisvai, net perdaug
. Maisto prekėse ir net tik aš lakstau kaip vėjas, su konkrečiais tikslais, jis eina kaip į ekskursiją, tai patraukiu per dantį ir skubinu. Na, o batus jau geriau pirktųsi pats vienas, nelaiko man nervai, ypač, kai perka 2 numeriais per didelius, nes jam gink dieve, negali niekur paspausti, vaikšto vaikšto, tikrina pojūčius
. Kelnėse svarbiausia, kad būtų didelės kišenės. Ai, ir striukėse.... irgi mielai perka po ne vieną vienodą daiktą, jeigu tinka. Žodžiu, nesusipratimas
, bet siūlų man negaili, pats pasiūlo, myli ir t.t.
. Va, pasiskambinau iš miško, kad atlėktų su kibiru, parneštų grybus, o aš galėčiau toliau grybauti. Pagrybavau jau virš 200 baravykų, padirbau, pavalgiau ir dar biškį nulėksiu
. Kosminis grybavimas, seniai tokio nebuvau patyrusi, ypač dėl to, kad visi sveikutukai ir maži, ir dideli baravykai. Pati sau pavydžiu beveik
.