Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano vyras drabužius pats perkasi, o po dvejus-trejus vienodus tai sūnus :rolleyes: ir tai paskutiniu metu nuperku, parnešu matuotis, paskui grąžinu jei ką :D ir vis pagąsdinu, kad žmona taip nedarys :P atsikerta, kad prieš ženydamasis pasiklaus - o sakys ne, tai kitos ieškos  :lol: tai pasiūliau kokiam antram pasimatyme atsiklaust  :lol: 

Nu antram gal nereikia, o tai taip ir liks senbernis. O tada bus kaip tam anekdote:

- Mama, važiuoju namo, ką nupirkti?

- Nusipirk butą ir kraustytis gyventi atskirai, sūneli.

:D​ 

Atsakyti

Ko nežinai, dėl to galva neskauda :D Maniškis net baisiausiam košmare turbūt nėra sapnavęs realios siūlų kainos :D  Nu pvz. kokio kašmyro :B​ 

Maniškis irgi :D kažkada seniai seniai paklausė ar apsimoka megzt. Pasakiau, kad sau/šeimai apsimoka, nes geros sudėties gatavi drabužiai daugiau atsieina, Tai daugiau niekad nieko ir neklausė :D 

Atsakyti

Nu antram gal nereikia, o tai taip ir liks senbernis. O tada bus kaip tam anekdote:

- Mama, važiuoju namo, ką nupirkti?

- Nusipirk butą ir kraustytis gyventi atskirai, sūneli.

:D​ 

Aha, o jei merga įsimylėjus pameluos vėliau :mad2: reik iš anksto  :lol: 

Bet jaučiu, kad maniškis ir taip nusipirks ir išsikraustys :rolleyes: o tada man nupirktas kelnes reiks ne namo, o nežinia kur nešt  :oh: 

Atsakyti

Woolis pirmiausia buvo dėl to, kad nezysčiau ausų, jog man TEN reikia čia ir dabar :DIr jau buvo informuotas, kad pirksiu kašmyrą. Bet kadangi pati ir žinojau, jog pinigai kišenės neplėšo, tai leidau sau tik vienam reikalui.  Čia dar tik pirmas prisikaupimas buvo prabangybiniam siūlam. Ypač, kai žinau, kiek turto turiu. (gal reik pradėt pardavinėt, tų, kurių jau vis tiek nemegsiu :D

Su parduotuvėm maniškis nesusipykęs. Maisto dažniausiai apiperka tų produktų ilgo naudojimo: miltai, kruopos, aliejus, cukrus, druska, konservuotos pupelės, kukurūzai  ir t.t. ir pan. Tik nemėgsta mėsos pirkt.

Rūbus perkasi pats sau. Tik paskutiniu metu kažkodėl vis mane vežasi, tai jam dėl batų patark, tai dėl švarko. Nors realiai vis tiek pagal save išsirenka :D Aš tuo pačiu sau kažka pasižiūriu.

Nite, sesuo dukras taip apipirkinėja :D Nors jau viena ir atskirai gyvena. Kas netinka- grąžina.

Atsakyti

Katuk sakei sakei sakei

Nu man norisi ir su tavim dalintis ypac visokius gerus ir uz protinga kaina skaniukus.

Cia ir chalva ir kozinakai su stevia, vegan yra, toks stebuklas. Ir pelesinio camamberto, nu visko.

Taip su vyru i maista reik eit kada viskas aišku.

Duona, desra, zuvis, darzoves

Bet taip kaip vakar, tai nei as laiminga nei jis.

As atradineju, skaitau etiketes, analizuoju.

Rubus ir batus irgi geriau vienai, tada nusiperku kas patinka arba ne.

Nes kai jus varro akis kartais del ramybes perku ir nedeviu nes buna nupirktas daiktas neiki galo užnoretas.

Atsakyti

aš su saviškiu tai vengiu eit jam rūbų pirkt, o jau ypač batų, nu nes kai renkasi tai man jokių nervų neužtenka, svarsto svarsto, aš bišk labiau degtukas šiuo klausimu, perku emocijom, tai būna arba visko reikia arba niekas nepatinka, o jam kad iš karto patiktų nebūna, matuojasi matuojasi ir iš vis nenusiperka

o džinsus amžiais per didelius nusiperka, paskui vaikšto apsmukęs, nes neįrodau kad jie prasitampys

Atsakyti

ingriduška vajeee kaip chalvos norėč be cukraus

kažkada mėginau LT ieškot

kaziuko mugėj jau galvojau radau, o ten pasirodo be cukraus bet su medum :unsure:

Atsakyti

As kai jau grisiu imsiu bagažą.

Kad atvežt visko😍

Qqciuk aš tavo vyras..galiu matuotis visa diena, 100 batu ar rūbų ir nieko nenusipirkti. Kazkada vyras per neatsarguma leidosi i mano batu paieskas😂😂😂, tai po 5 pardes, sako o tai tie batai kuriu ieskai kokioj pardej buvo, kur juos matei? sakau niekur nemaciau. Tada jis gavo šoka. sako tai gal is vis ju negamina, gal net ner tokiu. Sakau gal ir ner.

Dabar jis duoda kortele ir supranta kad nebutinai ten pamazes pinigu. Nes gal negamina ko noriu niekas😂😂😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 11 rugsėjo 2020 - 13:04

kažkada mėginau LT ieškot

Ragavau sezamų chalvos nesaldintos - nelabai mane sužavėjo :rolleyes: nu tokia - nežinia ar saldint, ar geriau pasūdyt :D  

Atsakyti

Man anksčiau niekas nei batų negamino, nei drabužių siuvo. :D Dabar jau yra kelios vietos, kur pagamina batus.

Atsakyti

Sveikos, tai vyrus apkalbam :). mano panašiausias į Qqutės ir Niumos :). mėgdavau su juo apsipirkti sau rūbų, nes aš skūpinu sau, o jam nieko negaila dėl manęs, liepia pirkt :). Ai, bet dabar ir man nelabai gaila, kai tikrai noriu, bet dažniau nerandu, ko norėt. Mėsos nenuperka beveik, bet viso kito laisvai, net perdaug  :B . Maisto prekėse ir net tik aš lakstau kaip vėjas, su konkrečiais tikslais, jis eina kaip į ekskursiją, tai patraukiu per dantį ir skubinu. Na, o batus jau geriau pirktųsi pats vienas, nelaiko man nervai, ypač, kai perka 2 numeriais per didelius, nes jam gink dieve, negali niekur paspausti, vaikšto vaikšto, tikrina pojūčius :). Kelnėse svarbiausia, kad būtų didelės kišenės. Ai, ir striukėse.... irgi mielai perka po ne vieną vienodą daiktą, jeigu tinka. Žodžiu, nesusipratimas :), bet siūlų man negaili, pats pasiūlo, myli ir t.t. :). Va, pasiskambinau iš miško, kad atlėktų su kibiru, parneštų grybus, o aš galėčiau toliau grybauti. Pagrybavau jau virš 200 baravykų, padirbau, pavalgiau ir dar biškį nulėksiu :). Kosminis grybavimas, seniai tokio nebuvau patyrusi, ypač dėl to, kad visi sveikutukai ir maži, ir dideli baravykai. Pati sau pavydžiu beveik :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 rugsėjo 2020 - 13:41

Tikrai įspūdingas grybavimas, net užsimaniau baravykų. :hihihi:

Atsakyti