Man atrodo dėl kariuomenės keisdavo ten kažkaip datas berniukams, o paskui jei daug vaikų šeimoj, tai ir kitiems tekdavo pakeist, kad nesigautų per metus trys gimę. Gal buvo ir kitokių priežasčių, bet kažką mano mama pasakojo būtent apie kariuomenę
Man kažkokioj įstaigoj seniai yr irgi pakeitę
nes dar be paso, su gimimo liudijimu ėjau, tai įrašė ne gimimo datą, o liudijimo išdavimo
Mano senelis dėl ankstesnio išėjimo į pensiją buvo pasisendinęs, nenorėjo kolūkyje dirbti...
Buvau tokiam kosminiam reikale, FB Lietutis buvo pasidalijusi... Ir, paaiškėjo, kad viskas šalia namų vyksta. Beveik 3 val manualinė terapija, bet su visokiais poklabiais apie emocijas ir jų paleidimą. Vis dar "po įspūdžiu", stipriu. Dėl tam tikros sistemos klaidos vėlavo, tai užrašė į dar vieną nemokamą tokią sesiją. Laukiu jau.... Tiek įdomių dalykų sužinojau ir apie kūną, ir apie jausmus. Tikiu, viskas į naudą, gal bus biškį lengviau ir kasdienybėje su tuo tvarkytis. T.y. leisti sau jausti, neužgniaužiant nuolat visko...
Politinė “reklama”.
Ar mūsų būrelio užsienietės jau užsiregistravote balsuoti seimo rinkimuose? Jūsų balsas labai svarbus!
Bandom pasiekti, kad Tomaševskio šutvė į seimą nepatektų.
Oj gerai, kad priminei.
Buvau pradėjus registraciją, bet kažkas sutrukdė
Labas rytas,
Nu ne, nesiregistravau, net pamiršau apie rinkimus.
Dar viena vasaros diena, pažiūrėjau kad artimiausias dešimt dienų bus va toks oras apie 18 ryte, 26 diena.
Vakar vyra išleidau su vyrais alaus.
Taio gerai viena pasivaikščiojau
Po parde kosmetikos prasinešiau.
Paskui tokia maisto prekiu bet didžiulė.
Tai aš apakau kiek visko ten yra man tinkamo.
Be miltų, be cukraus, be pieno.
Kas UA tai net pigu pigu.
Ingriduska
Aš tai labai mėgstu tokius vienviečius pavaikščiojimus. Kai gali ramiai etiketes paskaityt, patyrinėt rinką
kai nieks nežudo žvilgsniu "ko mes čia atėjom ir ar negalim jau eiti"
ir man labai norisi mestelt tą frazę-o ką aš tau sakiau
dėl tinkamų maisto prekių prekybcentry
labas rytas ![]()
joo apie pasivaikščiojimus po parduotuves po vieną pritariu ![]()
kai su MB nueinu tai pusę dalykų pamirštu ko norėjau ar reikėjo, nes paėmus kiekvieną produktą prasideda nu ką dar, jau viskas?Ką dar ką dar? Pametu visas mintis tada
kaupiuosi šiandien torto kepimui, Normalaus, su cukrum ir miltais ![]()
Aš tai itin retai su vyru apsipirkti einu. Užtai mūsų santuoka tvirta
Mes papuolam į parduotuvę kartu arba savaitgaliais, arba vasarą kai vaikis pas senelius...
O šiaip tai kas paneša turėt irgi visai patogu būna ![]()
Maistas kaip maistas, bet kitos ir į drabužių ar batų pardes vyrus vedasi