Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nors kažkada seniai man vienas draugas "draugiškai” patarė nemegsti prie vyro. Jo akim baaisiai neseksualu, atbaidysiu nenorės :D

Jo paties mamos(žmonos tada dar neturėjo) hobis buvo žvejyba..

Tai kiekvienas savaip tą moteriškumą ar seksualumą supranta.

Maniškiui kai papasakojau akis tik išsprogino. Sako nieko panašaus net į galvą  nebuvo atėję

Atsakyti

Man atrodo dėl kariuomenės keisdavo ten kažkaip datas berniukams, o paskui jei daug vaikų šeimoj, tai ir kitiems tekdavo pakeist, kad nesigautų per metus trys gimę. Gal buvo ir kitokių priežasčių, bet kažką mano mama pasakojo būtent apie kariuomenę

Ir dėl kariuomenės, ir atsitiktinės klaidos, ir pvz. per Kūčias, Kalėdas gimti buvo nepatartina. Tokių netikrų gimimo datų priregistruota tikrai nemažai, bet ar jums teko girdėti, kad kas nors tą datą "atsikeistų" į tikrąją? Nelabai gi kažką ir beįrodysi po daugelio metų. Paprastai taip ir lieka, kad nebent šeimoje kitu metu gimtadienis švenčiamas, nei pagal pasą.

Na, o batus jau geriau pirktųsi pats vienas, nelaiko man nervai, ypač, kai perka 2 numeriais per didelius, nes jam gink dieve, negali niekur paspausti, vaikšto vaikšto, tikrina pojūčius :). Kelnėse svarbiausia, kad būtų didelės kišenės. Ai, ir striukėse.... irgi mielai perka po ne vieną vienodą daiktą, jeigu tinka. Žodžiu, nesusipratimas :)

O jei dar ant etiketės neparašyta, kad neperšlampami ir laidūs orui, tai batų pirkti praktiškai kaip ir nėra. :rolleyes:

Kas dėl didelių kišenių, tai o kur gi tiems vargšams vyrams daugiau dėti piniginę, raktus?

Atsakyti

Kas dėl didelių kišenių, tai o kur gi tiems vargšams vyrams daugiau dėti piniginę, raktus?

Ku kur. Žmonai į rankinuką!

Pas mus dėl to ginčai nuolatiniai. Nors turi ne vieną krepšą-net nežinau kaip vyrų rankinukus vadinti :D​ 

Atsakyti

Nu dar ką sugalvosi  :lol: MB ir dičkio manymu, mano rankinuke yra juodoji skylė – kad ir ką įdedi, dingsta ir neberasi  :ax:​  bijo net nagus kišt, kad ir jų neįtrauktų  :lol:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 11 rugsėjo 2020 - 16:41

Mažius dar neturi nuomonės apie moteriškus rankinukui – mama dar viską žino ir viską turi  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 11 rugsėjo 2020 - 16:40

Pas mus dėl to ginčai nuolatiniai. Nors turi ne vieną krepšą-net nežinau kaip vyrų rankinukus vadinti :D​ 

Piderastkė :D​ 

Atsakyti

Kas norit grybų, tai galiu dalintis :). (Čia rimtai, bet reikėtų biškį vėliau privažiuot iki Olandų g.) Aš tik grybaut norėjau. paskambinau vyrui, parnešė dar du krepšius.... Ties 300 pamečiau skaičių... Kokie  4 kibirai ar daugiau sveikutėlių, gražutėlių, ir mažiukų pradžioj daig radau, o paskui fantastiško grožio didelių radau, po 2-3 suaugę, kepurės iš tolo kviečia, o tvirtutėliai gražutėliai... Sapnuosiu visą naktį žinau ką :D.

Atsakyti

Restar, kaip kokią pasaką prieš miegą seka :D  kur ten tokius plotus radai, aš maniau, kad žmonių daugiau miške nei grybų dabar

Atsakyti

Gal kaip kokiuose miškuose. Specialiai ir važiavau penktadienį. Sutikau vieną moteriškę beveik pilna pintine, bet man irgi užteko :D. Liniuka pasakys ar nemelavau :).

Atsakyti

Nu dar ką sugalvosi  :lol: MB ir dičkio manymu, mano rankinuke yra juodoji skylė – kad ir ką įdedi, dingsta ir neberasi  ​  bijo net nagus kišt, kad ir jų neįtrauktų  :lol:

Oi, Nite, balsu žvengiu  :lol:

dirbau vienoje įmonėje, direktorius- ramus pusamžis vyrasl,ygiai taip pat pasakė- kažkokia mistika tie moterų rankinukai... :blink: Žmona liepia paduot telefona, kur tu jį ten rasi... O pati paiima, ir akimirksniu randa.. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 11 rugsėjo 2020 - 19:39

Tai galvojat jis pats ieško tų daiktų rankinuke?

Dėl to ir pikta man-kaip kokia ginklanešė :D 

Juokinga ypač kai prie kasos kur nors piniginės prašo :D  dažnai pajuokauju, kad tiek to, pati sumokėsiu.

Neseniai nusipirko (dukrų iniciatyva) tokį modernų krepšiuką :D  na kur per petį, bet kaip kuprinė, arba ant pilvo arba ant nugaros. Tai dabar vis išeinant demonstratyviai su komentaru užsideda, kad džiaukis, tau nereik nieko nešti.

Būna pasitaiko, paprašau ką nors paduot, ypač kai važiuojam , aš vairuoju, jo rankos laisvos. Tai tada tiksliai nusakau, kurioje pusėje, kokiame gylyje, koks užtrauktas, kišenėlė, ar net daikto dydis, faktūra ir pan :D 

Atsakyti

Gal kaip kokiuose miškuose. Specialiai ir važiavau penktadienį. Sutikau vieną moteriškę beveik pilna pintine, bet man irgi užteko :D. Liniuka pasakys ar nemelavau :).

Nemelavai :D  Neiškentus pasikepiau, nors jau po vakarienės buvau :wub:​ 

Atsakyti