Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nugalėjo Palanga ir geras oras :D 

Su Emiliu atvaziavom. Nu dar prieš tai jį turėjau iš mamos pasiimti.  Tai pusę Lietuvos atvažiavau.

vyras pusiau peršalęs, Gytis čiaudi, Vilius sako, kad gerklę (nors aš sakau, kad bręsta :D nes nesupranta jausmo- kliūna kažkas). Žodžiu, kitą vyrija lieka namie. Bendru sutarimu. Kad bacilų nevežiotų.    

Atsakyti

Grybai nuvalyti, atliekų minimum. Buvo įdarbinti visi iki vieno, tai greit. 

Liniukos kriaušės labai skanios  :wub:, seniai tokių nevalgius. Ne per minkštos, ne per kietos, labai sultingos  :wub:

Atsakyti

Man mama irgi pridėjo kriaušių :) tik nusilupti reikia, nes labai kieta skūrelė,   bet pačios saldžios. Dar obuolių, pomidorų, agurkų, paprikų . 

Ai, aną dieną Vilius klausė, kam aš į žoles dedu mėsą: vieną dieną cukinijas su faršu, kitą dieną paprikas įdarytas vištiena gaminau.     

Atsakyti

Labas rytas, 

Man turbūt kuku visai :pleasantry: bet važiuoju grybaut 🍄

Atsakyti

Limit, tokių raudonų irgi pilna radau :). Gero laimikio. Aš dar sekmadienį, jeigu paeisiu, nueisiu iš sodo į mišką malonumui. Jei vyro brolis ką bus palikęs :). Vakar jau tamsoj prisigrybavo pintinę atvažiavęs autobusu po darbo... 

Atsakyti

Qqte, su gimtadieniu :4u: Linkiu daug daug siūlų ir nuostabių mezginių iš jų :4u:​ 

Atsakyti

Qqute, su gimimo diena :happybday:  :happybday:  :happybday: 

Atsakyti

Qqte, su gimtadieniu  :wub:  :4u:  :birthday2:  Tavo šventė man dabar vis primins mūsų kelionę  :gossip:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 12 rugsėjo 2020 - 09:43

qqte  :oro_buckis: :happybday: :happybday: :happybday:

Atsakyti

Qqte, daug siūlų ir daug sveikatos jiems sumegzti! :dovana:​ 

A tą tortą pati ragausi, ar tik svečiams :D 

Atsakyti

Qqte, sveikinu! Būk laiminga!

Atsakyti

Su uogienės diena, Qqte! 🌷🌷🌷

Atsakyti