Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pliam, negalvojau, kas taip sunku bus išsirinkti tiesiog virdulį :oh:  pavargau..

Šitą https://krinona.lt/e...282gk-17-l.htmllengvai išsirinkau, dar lengviau nusipirkau :D

Vidus lygus kaip katilo, nė menkiausios dalelytės - įkišai ranką ir iššveitei visas nuoviras :B kažkada labai labai seniai, prieš kokį 20 metų turėjau tokio tipo bošą, tai vis tikėjausi :D

Atsakyti

Nite-tu gi supranti, kad aš RF :D pas juos išvis firmos nepažįstamos. Buvau išsirinkus Tefal, man jie patikrintai patikimi, ale bet būtent tų kažkodėl negalėjo parduot :oh:  

mano šiandieninis labai panašus į ravo rodomą. Taip pat lygus vidus be jokių linkių ir dar ko. Tik paviršius plastiko, nors vidus metalo. Irgi juodas :D 

O firma tai kažkokia Mideo.

Atsakyti

Nite, kaip tu čia laiku pasirodei su info - panaši problema namie. Turėjau gerą virdulį, kur temperatūras nustatinėt galima. Na, pvz vaikai mėgsta kakavai ar arbatai 80 laipsnių. Vyras kavai 90 ar 95, nes nereikia verdančio vandens. Žodžiu, įskilo kažkuri dalis ir gerai nekontaktuoja su padu. Pradeda kaist ir išsijunginėja. Vis sakau, kad reikia naujo, bet tingėjau užsiimti paieškom. 

Uf kiek šiandien su mažium prisivaikščiojom. Ir pajūry, ir HBH aplankėm. Aš gal po kokių 6 metų nuvažiavau, nes dar Gytis mažas buvo, kai lankiausi paskutinį kartą. Bet kažkaip pagalvojau, kad jie lyg gyvūnų visokių laiko, tai pažadėjau vaikui nusivežt. Kaip fainai praleidom dieną. Prisižiūrėjom, prisiglostėm, prisivaikščiom. Dar pagąsdino mus kai kurie :D Daug palaidų vaikščioja, bendraujantys. Emilis vis dar pietų miego parpia po tiek veiklos. 

Atsakyti

Labos :4u: 

Qqt, su tortadieniu  :4u: !!!! Noriu palinkėt visų norų ir svajonių išsipildymo iki kito gimtadienio!!! 

Atsakyti

Nite-tu gi supranti, kad aš RF :D

Nea, nesuprantu :D tiksliau supratau, kad tu savo studentėm ieškai, o ne užsieniniams namams :rolleyes:

Atsakyti

Nea, nesuprantu :D tiksliau supratau, kad tu savo studentėm ieškai, o ne užsieniniams namams :rolleyes:

Nu soriuks, jei neaiškiai parašiau.

Buvau atsivežus ir naudojau  pirktą pernai studentėms papigiaiską. Ir numiro. Sakyčiau visai neblogai atitarnavo, kaip už 10 eurų.

Atsakyti

Sveikos,

aš vis arba neturiu ką paskyt į temą, arba nebeaktualu  :ax: 

Reikia nuomonių ką manot dėl skiepo PREVENAR 13 (kuris apsaugo nuo pneumokokinės infekcijos.) Pagal PSO duomenis Prevenar 13 gali sumažinti COVID 19 viruso sukeliamų komplikacijų riziką. 

Kadangi aš rizikos grupėje, rekomenduoja  :hmm: 

Atsakyti

Sveikos :)

apie vyrus ir parduotuves :) aš tai be galo džiaugiuosi kad mano vyrai visokius ten sporto ir futbolo reikalus susiorganizuoja patys :) ir striukes ir batus..... nes nu as tai gi nieko nesuprantu vyrų madoj :) jie tai ekspertai :) tai aš tik kokias kelnes, megztuką, marškinukus arba nuperku arba pasiūnu :)

va šiandien susivokiau kad mano mažylis stybtelėjo - visos kelnes ir bliuzeles kur galvojau dar rudeni tarnaus - jau per trumpos....... :( tai pinigine vis ne 150 eu patustejo.... ir gyvai į pardę nulėkiau kad jau dabar aprengt kaip žmogų ir kai ką internetu užsakiau :) pradžiai galvojau kad blecha kokios kainos :blink: bei kai radau sau svajonių batus zomšinius rudus- ryžus iki kelių ir anie 120 pakainavo.... tai pagalvojau kad aš beveik už tiek visą vaiko garderobą atnaujinau :)

kadangi aš vos įgarsinus vizualizaciją batų uz 10 min pardej tokius ir pamačiau... tai labai juokingai susiskaite Ingridushkos negaminamų batų paieškos :)

grybaujat? Mano vyras irgi - ačiū jam :) nes man grybavimas tai kančių kančia :) jei ne jis - baravykus matyčiau kaip savo ausis

beje - šią savaitę baigiau savo sienos kalnų projektą :) kaip smagu buvo jį daryti! Vyras tai iš pradžių bais atkalbinėjo ir sakė kad sugadinsiu sieną..... bet aš nepasidaviau- sakiau tai mano darbo kambarys ir darau ką noriu :) blogiausiu atveju uždažysiu kokia nors viena spalva :) visą praėjusią savaitę vakarais damušinėjau - buvo tiesiog nerealiai faina, nes po darbo žiauriai gerai galvą pravalydavo :) ir finale supratau kad jei kažko labai labai nori - tai ir padarai :) nepaisant to kad kažkas atkalbinėja ar kad atrodo jog nemoki :) kaip kažkas kažkada rašė/ kai nori - matai galimybes, kai nenori- pasiteisinimus :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 12 rugsėjo 2020 - 20:58

Katuk kaip vadinasi tavo megztas kakluošalas niumai dovanų? Man baisiai reikia prie vieno palto ir jį atsimenu kaip labai fainą, bet nepamenu kaip vadinas.....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 12 rugsėjo 2020 - 20:58

Katuk kaip vadinasi tavo megztas kakluošalas niumai dovanų? Man baisiai reikia prie vieno palto ir jį atsimenu kaip labai fainą, bet nepamenu kaip vadinas.....

Minas Tirith 

Įkelta FB, bet lievu pavadinimu :D  ieškok failuose 2019-12-05

Atsakyti

qqte, su Gimtadieniu :4u:

Grybų medžioklė buvo sėkminga :D Šiemet tokie grybautojai kaip aš gali laisvai eiti pasimėgaut grybo radimo džiaugsmu.

Jau link namų važiuojant, vyras užmatė drebulyną. Sako, dar trumpam stojam. Tai tam drebulyne mažam radom virš 60 raudonviršių :blink:

Priedas  31415E19-2CE6-4C98-B2BA-63521C5BFE00.jpeg   1,2MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ačiū Katuk! Limit, eina sau kiek daug!!!!

Atsakyti