Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, acha džemas cukruotas.

Nu gal išbandysiu su stevija kokį.

Žali pomidorai man raiginti labai skanūs.

Humusą moku,,aošku, kad dažnas maistas ant mano stalo, su visokiom variacijom, bet čia negaminu jo. Radau košerinį už 1.50 gal už 250g. Skanus, šilkinis tai nebevargstu.

Limituk ateik apkabinti tave noriu drauge.

Ieškok ko nors geresnio alternatyvai, nes jei norisi saldaus tai ir norisi, humusas nepadės, laiko klausimas tada kada nutrūks pavadėlis.

Nesigyriau bet gavosi skanus pyragas iš obuolių.

Pripjausčiau obuolių be žievelės, cinamono ant jų ir sudėjau į pateptą riebalais skardą.

Avinžirnių miltus, stevia, vanilė, kokoso pienas, kokoso aliejus, 1 ś.krakmolo ir 1 š.maltu linų sėmenų, vandens truputį,,kad gautusi tešla tiršta kaip blynų, užpyliau ant obuolių, į orkaitę. Ir šiltas ir šaltas puikiai prie kavikės. Ir baltymų jame iš avinžirnių miltų ir be cukraus.

Legalus žodžiu.

Atsakyti

Labas rytas,

Aš irgi visą karantiną ruošiausi keltis anksčiau ir išeit pasivaikščiot, bet niekaip neatsikeldavau. O dabar atsikeliu, kad ateičiau pėsčia.

Nesuprasi, kaip čia taip išeina.

Atsakyti

Man tiesiog pasivaikščioti sunku susirasti motyvaciją, negu turint tikslą kur nors nueiti. Tai, mano akim, labai logiška :).

OI, reikia tieisog obuolių orkaitėj iškepti dar. Žodžiu, kai būnu namie, tai maistui labai daug dėmesio išeina...

Atsakyti

Restar, aš savaitgalį Palangoj būdama, sapnavau, kad as tave svečiuose esu :) Sdim virtuvėj ant kėdžių tokiais aukštokais atlošais ir plepam.

Atsakyti

Siandien, per Labas rytas laidą, kuri iš tiesų vadinasi Pusryčiai, gamino slyvas su pelėsiniu sūriu.

Reikia perpjauti slyvą, išimti kauliuką ir įdėti po gabalėlį dorblue sūrio, rozmarino lapiuką, kišti į orkaitę, kai sūris išsileidžia iśimti ir apšlakstyti al.aliejumi.

Atrodė labai apetitnai

Atsakyti

Kaip skaniai skamba :wub:​ Aš kriaušes taip darau.

Atsakyti

Vėl valgot....

Humusą gaminau seniai. Man skanus Lidlo ir Rimi vienas. Neverta gamint. Nors....gamintas namie sveikesnis žinoma. Bet su čia esančiu blenderiu tai š gaunas. Tiksliau nesigauna šilkinis.  Gamindavau pagal Gražinos Gum patobulinto raw humuso receptą. Bet ne tik iš mirkytų avinžirnių. Tai ten man kažkaip labai skonis subalansuotas mano gomuriui. 

Bet nesigauna mažą kiekį padaryt, o didelio nesuvalgom, sugenda-žodžiu, gaila.

Konservai. Bus liūdnuma, nes nėr nei noro nei materiolo. Nors kai buvau paskutinį kart, tai cukinijos kelios paršelio dydžio atsirado, sugaminau į kelis stiklainius mišrainės. Mano mėgstamiausia.

Atsakyti

Nėra labai aukšti tie atlošai, Niuma :). Bet dabar nenorėčiau pasikviesti nieko į namus  :B . Nors dar sekmadienį buvo pakankamai padorūs, vaikų aptvarkyti :).

Noriu į mišką :).

Atsakyti

Mes kai buvom Volfo alaus degustacijoj, ten vaišina 5 skirtingų rūšim alum, kurio nėra prekybos centruose ir prie jų priderintais užkandžiais. Vienas iš jų buvo - datulės, įdarytos sūriu :) 

Atsakyti

Šiaip labai skanus desertas - džiovinta slyva į kurią įspausta pusė graikiško riešuto.

Atsakyti

Žiūriu Alfo laidą su baravykais : https://www.delfi.lt...i.d?id=85229285

Tai čia ir pyragas yra, ir humusas su baravykais. reikėtų pasigaminti. Mane tik nervina, kad reikia žiūrėti tiek ilgai, nekenčiu video, mėgstu greit perskaityti receptą.

Atsakyti

Džiovintas slyvas įdarytas sūriu valgiau kokiais 2002 metais vienam gimtadienį :D  bet nepamenu koks sūris buvo....ne pelėsinis tikrai. Gal kamembero tipo :hmm: 

Atsakyti