Camambertas pelėsinis baltu pelesiu, plutele
Dorblue mėlynas pelėsis viduje.
Slyvos buvo su mėlynu
nepamenu, gal ir buvo šio mini serialo reklama temoj, bet va užmačiau, kad visai tiktų mezgėjoms, sakyčiau, gal net kokio Poldarko gerbėjoms
Howards End
Išvažiavau siuntinio pasiimti ir, tipo, į darbą ketinau užsukt. Su trumpom rankovėm. O kad raktai striukėj namie liko, tai susivokiau gerokai per vėlai
. Tai tik apsipirkau biškutį. Ryt kepsiu tą Alfo pyragą su baravykais ir vištiena.
Ir pirkau apelsinų. Neekologiškų. Spėkit, kam
. Ai, blogiausiu atveju suvalgysim
.
Katuk, o tu pati Poldarką žiūrėjai? Arba šitą tik užmatei, ar pažiūrėjai? Dabar neturiu laiko niekam žiūrėti, bet kaupiu rekomendacijas gilesniam rudeniui ir žiemai.
Mano darbinės kelnės veržia per liemenį
. Vis tas uogienių laižymas.... Ir ne tik.
Kelnės susitraukė
.
Mano darbinės tai pačios geriausios. Vienos mėgstamos. Realiai visą vasarą nešiojau 1 suknelę, džinsus, šortus ir kelias maikes. Dar kartais megztuko reikėjo. Tai einant į darbą visai nežinočiau, kuo apsirengti. O apie pėdkelnes oi, kaip nesvajoju...
Vis nesusilaikau ir pasidalinu atradimais Kijeve.
Šiandien radau uogienių be cukraus, dvi rūšys persikų ir abrikosų po 44 grivinas, tai čia 1.38
Nusipirkau abi.
Dar yra nekepti, o tik džiovinti linų sėmenų čipsai su morkom, provanso žolytėm.
Duoniukai irgi iš linų sėmenų
Saldainiukų, sausainiukų, marmeladkių. Visi jie iki euro.
Gėrių gėris sudėtis, kaina, uždaryt virtuvę Katuks sakė galiu be jokios graužaties ir sąžinės priekaištų. Ypač kai tobulas humusas, kreminis, šilkiniz net minimum 8 variacijuose nuo klasikinio, iki su dž.pomidorais, su čili, su provanso žolėmis, su ciberžolėm, su jūros žolėm, tepi ant duoniukų apdedi sunokusiais pomidorais ir ko daugiau reikia.
Katuko nasruose.
Visa siena vien katukai buvo🤣
20200913_225812.jpg 267,72KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas ![]()
Jau 20 metų verdu uogienes naktim su tuo pačiu vyru
. Regis, greit prabėgo, bet visgi daug visko nutiko - 4 mūsų kūno ir kraujo "gaminiai" jau tokie dideli, savarankiški, protingi.
Vakar ištempiau vyriškį tarp vakarienės ir uogienių virimo (aš žalių pomidorų+apelsinų, vyras virė sedulų, jis visiems plovė stikaliniukus ir uždarinėjo, kaip visada) ...į mišką pagrybaut
. Savą, Filaretų. Tai vis tiek radom kokius 6 baravykus jau beveik tamsoj, paskui ir išvis su žibintuvėliu
. Bet taip gera to miško kvapo įkvėpt ♥.