Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Du kartus baigiau. 

Dviejų dalykų galiu mokyt.

:D​ 

Nu aš geriau prasisukau :lol: per vieną kartą tris dalykus  :smartass:

Bet tai koks valstybės lėšų švaistymas  :oh: diplomuotų nors vežimu vežk, o galinčių mokyt nėr :( 

Atsakyti

Jei rimtai, tai jau nebelabai galiu mokyt :D  bet pedagoginį tikrai baigiau du kartus. 1997 ir 2007 :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Pedagogėms :4u:

Oi, aš kaip Restar, nieko ten labai nežiūriu į tuos džinsus pirkdama, svarbu, gerai jaučiuosi :D

Gal kada ir prabangiems pribręsiu :rolleyes:

Kaip nervina nuo vakar viena musė :aggressive:  Iskrido atidarius terasą ir niekaip nesileidžia pagaunama, zirzia kažkur palink, niekur nenutupia. Laikiau ir langus atvertus, kad pati susiprastų išskrist, bet nepavyko, pačiai šalta pasidarė.

Reik gal muziką garsiai pasileist, bent negirdėsiu :D

Atsakyti

Jei rimtai, tai jau nebelabai galiu mokyt :D  bet pedagoginį tikrai baigiau du kartus. 1997 ir 2007 :D​ 

O ko jau negalėtum, matematika gi nepasikeitė taip labai :rolleyes: metodikos gal kokios ir pasikeitė, bet gi ne turinio prasme  :D

Man būtų daug baisiau :oh: net nerealu įsivaizduot, kur nuskrido informatika ir astronomija per paskutinius 20-25 metus :bigsmile: Su fizika gal aiškiau, bet pvz kokie šiuolaikiniai laboratoriniai darbai mokykloj, tai neturiu nė menkiausio supratimo  :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 05 spalio 2020 - 09:08

Aš ir stalčiuj tą diplomą turiu :)

Bet tai koks valstybės lėšų švaistymas  :oh: diplomuotų nors vežimu vežk, o galinčių mokyt nėr :( 

gal labiau norinčių nėr :)

Atsakyti

Aš ir stalčiuj tą diplomą turiu :)

gal labiau norinčių nėr :)

"norintys ir galintys" čia kaip tą norėjimą ar galėjimą apibrėši :mirksiukas: turi diplomą, reiškias potencialiai gali, o jei nenori - tai ir negali, net ir su diplomu :ax:

Atsakyti

Ne, nu tikrai nepriaugau to levelio, kad domėčiausi savo užpakalio atrodymu :D. Anas ir yra užpakaly, mano akys ten nesiekia, o jeigu kitiems nekaip atrodo, tai jau gal jų problemos :D. Pasirodo, bent kur nesu savikritiška :D.

Limit - nuo vakar tikrai buvo kur nors nutūpus :). Gali pasišvaistyti kokiu rankšluosčiu, nublokši skrendančią, paskui pribaigsi apdujusią :). Užuolaidų neturi? Nes jas atitraukus, paskui užtraukus, irgi lengva nudubasinti. Žodžiu, pasijaučiau musių žudymo meistrė :D. Dar tokie geltoni lipnūs būna "varvekliai", ant jų gerai prilimpa, sode tokius praktikuojam. Ale tau dėl vienos ir dar izoliacijoj, neaktualu :). O kada baigiasi izoliacija? Kaip smagu bus švęsti laisvę!

Juokinga, bet man laisvė bet tiek, kad tik trise namie. Vienas mums atsikėlęs dar nebuvo užmigęs, tai dabar visą dieną parps, reiškia, kaip ir nėra. Pietus silkė pataluose - ko ne rojus :D. Išskyrus tai, kad darbo daug...

Atsakyti

apie džinsus ir užpakalį vietoj po 3 apsirengimų tai esu girdėjus kad reik ankštokus tokius imt ir jie garantuotai palaisvės ir bus pats tas

nu tai šitą išmėginau ant tų kur elastano nelabai yr ar koks 1%

arba prasinešiojo arba sukūdau net nežinau bet tikrai suveikė

kaip su tais elastaniniais nesu tikra ar tinka šita taisyklė

Atsakyti

"norintys ir galintys" čia kaip tą norėjimą ar galėjimą apibrėši :mirksiukas: turi diplomą, reiškias potencialiai gali, o jei nenori - tai ir negali, net ir su diplomu :ax:

aš tai sakyčiau taip moteriškai-galiu bet nenoriu :D

Atsakyti

Restar nu žiūrėk pati sakei kad netinka atvėpę per juosmenį nugaroj džinsai :) tai čia prie to paties užpakalio atrodymo gi :)

man šiaip panašiai kaip tau-nelabai žiūriu kaip atrodo užpakalis bet žiūriu kad būtų prigludę ties liemeniu ir patogūs žemiau, t.y. nespaust užpakalio ir šlaunų bet nebūti ten maišu. Jei visos šitos sąlygos įvykdomos ir nepersišviečia keliai, telpu per liaškas ir galiu atsisėst vadinas man gerai-o užpakalis neturi pasirinkimo jau kaip tik gerai atrodyt, niekas jo neklausia :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 05 spalio 2020 - 09:21

Nei galinčių nei norinčių, anei tų diplomuotų tiek nėr, kiek reik. Ir tai viena didžiausių švietimo problemų šiuo metu.

Nite, mano antrasis diplomas būtent informatikos :D  nu negalėčiau nė pro kur mokyti. 

su matematika paprasčiau. Greičiausiai reiktų šiek tiek pastangų pasiruošimui, bet galėčiau. Bet kiek suprantu iš kursiokų, dirbančių mokytojais ir kiek pamenu iš patirties, tai toli gražu neužtenka mokėt matematiką,  net neužtenka sugebėt ją pateikti. Kiek daug papildomų veiklų, kurių pedagoginiam nė su žiburiu nebūtum radęs.

Atsakyti

Bet tai turbūt tos kitos veiklos ir daro, kad tie kas gali, nenori :hmm:

Atsakyti