Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man šiuo metu geriausias modelis yr mamos džinsai :D  tik jų materiolas irgi mamos  :D  nes jie net ir su elastanu, bet šlaunys platesnės, o tai reiškia, kad nesmukdo žemyn. Ir tuo tarpu apačia kiek pasiaurinta, o ne tiesi.

dar pas RF vieną eilinę firmelę radusi relaxed pavadintus. Irgi liuksinis modelis. Tik vėl materija ne itin, tai pirkau juodus :D 

Apie tą mokyklą. Limit, jei būtų visai striuka su gyvenimu, tai eičiau. Gyvenimiška patirtis irgi svarbi mokytojui :D  bet šiaip tai man gėda būtų dėl to, kad kažin ar mokiniai nemokėtų daugiau už mane :D tai gal į kokią rajono mokyklėlę pradžiai. Kur klasėj moksleivių mažiau :D  

aI nu, ir to kūrybiškumo, puikiai suprantu, kad man trūksta :rolleyes:  irgi būt gėda :D man ir kai dirbau, sunku būdavo su visokiais renginiais, projektais, sumanymais.... nu nesugalvoju aš nieko įdomaus :oh:​ 

Atsakyti

katuk aš irgi mamos nešioju, su paaukštintu liemeniu ir slim modelio, tokie prigludesni jie, bet reik žiūrėt labai ką prie jų rengtis, nes jei megztinis balachonas tada jau vaizdas nebepuošia

Atsakyti

Einu džinsų😂😂😂

Atsakyti

Aš tai per praktiką supratau, kad negaliu būt mokytoja. Mokykloje daug klasiokų eidavo pas mane mokytis, sakydavo, kad gerai aiškinu, tai galvojau, kad galiu, bet kai supratau ką reiškia dirbti su klase, tai supratau, kad nebus iš manęs mokytojos. Tada kaip tik pirmojo vaiko pradėjau laukti, tai dar galvojau, gal savus vaikus augindama, kiek priaugsiu iki to. Bet kai pamačiau, kas yra vaikai, tą viltį visiškai praradau. :)

Atsakyti

Kaip įdomiai pereinama iš galinčių į nenorinčius  :D man praktika visai gerai ėjosi, bet labai jau nuobodu atrodė, kad metai po metų reiks aiškint tuos pačius dėsnius ir tada nugalėjo noras mokytis pačiai, o ne kitus mokyt  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kerpena prajuokino prie kompo apie tuos vaikus :D

Lavinuosi  su jumis džinsų stiliuose, modeliuose ir t.t. O tai niekada nesužinočiau, ko būna ir ko gali tikėtis. 

Atsakyti

Dzinsu Levis man nesiulo

Bet va parodysiu Tom Tailor

Nu ne dzinsu mano sikna ir kojos

Pridėta:

Atsakyti

Aš tai nežinau, ką pasakyti. Kiekvienas gi turim savo įsivaidavimus apie save, kaip norim atrodyti ir pan, tai jeigu netinka, blogai jautiesi, nu tai ir svarbu, reikia ieškoti, kad jaustumeisi gerai. Kitas gali įrodinėti, kad gerai atrodai, tinka, bet jeigu jausmas nekoks, tai niekas neįtikins. Ir gali būti atvirkščiai, aš pasikliaučiau savo jausena. Bet aš tai tiek nesigillinu, ar tinka ta mano figūra džinsams, ar ne... Jeigu man patogu, tai tiek ir užtenka. 

Atsakyti

Ingriduska-Tom Tailor irgi turi skirtingus modelius. Kokį čia matuojies?

Rinkis storesnės medžiagos.

Atsakyti

Čia buvo geriausi

Aš nusipirkau suknią megztą😂😂😂😂

Atsakyti

Tom Tailoro turejau vienus. Didinti dydžiai pasirodė. Ir greit išsitampė (arba aš sumažėjau, nes tuo laiku buvau link mažėjimo būsenos). 

Atsakyti

Dabar kur einu darbe, ten matau džinsinius užpakalius  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti