Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Reik pašaukimo mokytoju būt :). Begalinės kantrybės, kūrybiškumo ir t.t. ir pan. 

Tai juosmenį jaučiu tiesiog apsičiupinėjus. Juosmuo, tai ne užpakalis ir ne dėl atrodymo, o dėl nepatogumo pastebiu. Paskui, kai pralaisvėja labiau (pralaisvėja turbūt visi džinsai), tai smunka. Visai be elastano tai nė už ką nebenorėčiau džinsų... O su diržais mano santykiai gana įtempti :).

Dabar net pagalvojau, kad šią vasarą įvykęs stebuklas - nei karto ant pilvo alergija nepasireiškė. Tai Levis džinsų gal ir metalas tos sagos koks mažiau alergizuojantis. Nes kai kuriems džinsams tai net išlupdavau tą metalinę ir paprastą įsisiūdavau, nes išberdavo nuo kontakto, ypač, kai šilčiau ir prakaitas...  Vaikščiodavau nudraskytu pilvu :). O šitie vos ne diena dienon mažiausiai 2 metai - ir nieko. Vien dėl to verti kainos :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 spalio 2020 - 09:56

Bet tai turbūt tos kitos veiklos ir daro, kad tie kas gali, nenori :hmm:

Nebūtinai :D studijuojant nieks nesupažindina su tom kitom veiklom. Praktikos metu irgi nelabai dalinasi patirtim jau esami pedagogai. Tai iš esmės, kol nepabandei, tai net ir mežinai kodėl negali :D

Bet aš kalbėjau apie save gal daugiau, kodėl šiai dienai negalėčiau va taip imt ir pradėt dirbt mokykloj. Reiktų biškį kažkokio pasiruošimo. Gal.kokius kvalifikacijos atnaujinimo kursus praeit :hmm: nors mokykla, kuriai trūksta fiziškai mokytojų, tai turbūt priimtų bele kaip, kad tik ateičiau :D o toliau.... 

Atsakyti

ei nu, ko jūs užsiciklinot ant vienos kūno dalies :D  užpakalis buvo gero atrodymo alegorija. Man lygiai taip pat svarbu, kad ir kojytės neatrodytų džinsuoae degtukais ar atvirkščiai -kaladėm. T.y. ne vien firma, kaina ir materiolas, bet ir geras vaizdas svarbu.

Ir taip-su sijonu ieškau kitokio gero vaizdo, t.y. užpakalio  kito  :D 

Atsakyti

Oi, Katuk, firma man tai išvis 25-oj vietoj. Ir yra ir brangesnių, ir geresnių už Levis, matyt. Aš pasakoju tik dėl to, kad ėjau pro šalį, radau ir laiminga :). O šiaip įdomu pastebėti skirtumus. Ir truputį pasilinksminti :). Rimtai reikės iš aujo į savo nusipirktuosius pažiūrėti. Vis dar neprisiruošiau.

Atsakyti

katuk, o va taip pasitaikius progai, norėtum pabandyt vėl į mokyklą? :mirksiukas:

Restar, ačiū už patarimus :D Musė su rankšluosčiu pagauta :D :victory2:

Atsakyti

ei nu, ko jūs užsiciklinot ant vienos kūno dalies :D  užpakalis buvo gero atrodymo alegorija. Man lygiai taip pat svarbu, kad ir kojytės neatrodytų džinsuoae degtukais ar atvirkščiai -kaladėm. T.y. ne vien firma, kaina ir materiolas, bet ir geras vaizdas svarbu.

Ir taip-su sijonu ieškau kitokio gero vaizdo, t.y. užpakalio  kito  :D

tikriausiai geras vaizdas - pats pirmučiausias :) nes jei jo nėr, tai kaip ir dzin visa kita  :rolleyes: jei pats pirmas atvaizdas veidrodyje simpatiškas, tada jau žiūri ar patogu, ar užpakalis tas, ar kaina tinka ir t.t.

Atsakyti

Bet tai turbūt tos kitos veiklos ir daro, kad tie kas gali, nenori :hmm:

iš dalies tos veiklos

iš kitos pusės visuomenės požiūris, statusas mokytojo, ir atlyginimas labai daug reiškia

man nesmagu prisipažint bet tuos vienus metus kai dirbau mokykloj gėda buvo rugsėjo pirmąją grįžt namo su glėbiu gėlių, nes visi mato kad aš mokytoja

gėda buvo nes apsirengt galėjau tik kostiumėlį iš dėvėtų prekių ir tai dar tik nukainuotų..

gėda buvo nes valdžia reikalavo "išmušinėt" pinigus iš tėvų kitaip tu "blogas auklėtojas" ir "už tavęs eilutė norinčių dirbt stovi". Ir tikrai stovėjo, gal nebent kur kaime ar per kokias pažintis ar naglesnei būnant būčiau gavus pagal specialybę nes per kelis metus mūsų prigamino labai daug

ir t.t. ir panašiai

dabar gal truputį geresnė padėtis bent jau dėl tų kostiumėlių iš dėvėtų :)

mokykla kaip katukas sako priimtų išskėstom rankom

bent jau man labiau patirties natūraliai uždirbamos reikėtų nes tiesą sakant mūsų universitete neišmokė "kaip būti mokytojais" tai nesakyčiau kad aš ten kokią kvalifikaciją praradau, juolab kad ką tik va pabaigiau 4 klases :), o esmi pradinukų mokytoja

Ilgai sapnuodavau kad dirbu mokykloj, o dabar jau nebent tik košmaruose galiu susapnuot :D

Atsakyti

tikriausiai geras vaizdas - pats pirmučiausias :) nes jei jo nėr, tai kaip ir dzin visa kita  :rolleyes: jei pats pirmas atvaizdas veidrodyje simpatiškas, tada jau žiūri ar patogu, ar užpakalis tas, ar kaina tinka ir t.t.

aš pirma žiūriu ar kaina tinka o tada jau tik matuotis nešuosi :D

Atsakyti

aš pirma žiūriu ar kaina tinka o tada jau tik matuotis nešuosi :D

aha  :bigsmile: o ką darai kai nerandi tinkamos kainos - imi brangesnius ar eini be kelnių  :lol: čia šposas  :D iš tikro man nerūpi už kiek kas kelnes perka  :D 

O aš, kaip tokia peraugėlė, tai pradedu rinktis nuo dydžio :rolleyes: ir, jei užsisega, pirmas žvilgsnis būna žemyn - ar ne per trumpi :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 05 spalio 2020 - 10:14

Nite nu tai kad man nėr problemų su dydžiu tai leidžiu sau išsidirbinėt ties kainom nu :D

dar be to kai aš iš tų kur suknelių nebrokyja, galiu ir be kelnių pavaikščiot :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 05 spalio 2020 - 10:19

Turiu vienus džinsus, ant kurių etiketės buvo parašyta, kad pakelia užpakalį :D Dar nesupratau, kaip ir ar pakelia :D Nors kažkokia viena keista siūlė yra, tai gal ten tas ir bus :D Pirkau tai ne dėl to, o tiesiog, kad buvo nukainuoti :)​ 

Atsakyti

Liniuka svarbu būtų ką kelt :showoff:

Atsakyti