Restar, tokia mintis -o jei tą mašiną tuo tralu tiesiai į Regitrą nuvežtų?
Pirkom auto su raudonais numeriais, tai prašė grąžinti , nes tie numeriai parduodančios įmonės vardu registruoti.
Vilmak - būtų idealus variantas. Regitroj yra šeštadienį laikai 8 ir 10 val laisvi, bet nežinia, kada tiksliai atvažiuos. Ir išvis ar spės šeštadienį... tai nieko neišeina planuoti. O šiaip - kažkaip neišeina džiaugtis, ir dėl visos situacijos, ir šiaip visko būna. Tai, kai jau mašina tikrai bus mūsų, ir pavažinėjus suprasiu, kad gera - tada gal ir apsidžiaugsiu. Dabar nuo visko pavargau, o ir ne viskas taip išėjo, kaip aš norėjau, dėl to ir tas visas apsidraudimas. Nei nervinuosi, nei bijau, tiesiog visas emocijas padėjusi į stalčiuką. Nupirko mums žmogus mašiną, pats jos net nematęs... Nusiuntė draugą, kuris irgi atseit išmano mašinose, pats derėjosi per nuotolį, nu ką aš žinau. Iki tol labai priekabiai rinko, bijau, kad dabar nupirko tiesiog bet ką, kad atsiknisčiau
. Beje, tą skelbimą aš pati radau ir jam nusiunčiau
. Žodžiu, nieks kits čia nekalts, o aš savim nelabai pasitikiu
.
mezgėjiškos mini sriubos proga pasipuošiau ![]()
upload_medium2.jpg 138,88KB
0 Parsiųsta kartų
Lace žiūrėt karšta buvo ![]()
Traliukas kainuotų 25 eur
. Moteriškas liežuvis visur praverčia, rasim rodą
.
Senai mašinytei net nepamojavau ... Daug ištikimai atitarnavo. Liko tuščia vieta kieme, žiūrim į priekį su viltim
.
Labiausiai nenorėjau (gėda prieš kaimynus), kad mūsų 3 mašinos vienu metu kieme būtų - sena, nauja ir nuomota
. Tai senos nebėra, nuomotos nebebus pirmadienį, viskas liuks.
Apsirūpinau dar siūlais (Lace dėka), nežinau, ar kurie panelei tiks... Dar mėginukų reiks pamegzt. O jau niežti nagai mest kojinę ir vakare ką rimčiau pradėt.
Aha, man irgi karšta žiūrėt, Qqute
. Šiaip gražiai numegztas ir nešiočiau pati mielai, o ant tavęs keistai žiūrisi ta spalva, jaučiu, nieko tokio nesi turėjus?
Gal tam, gal kitam, kur Waidaw įdėjus No Frills sweater. Abu ketinu numegzti dukrai. O gal nei vienam netiks, kas čia žino. Rogutinio kašmyro smėlinio ir grietinėlinės moheros, nežinau ar kartu ar atskirai derinčiau. Pažadėjau grąžinti, jeigu netiks ar liks
.
Tikti gal ir tinka, ypač NItės akimis
, su tuo rausvu kas ten po apačia gražiai dera, tiesiog labai neįprasta tu man tokios spalvos, nors užmušk. Ir storas atrodo tas sarafanas. Čia iš nebaigtukų serijos buvęs?