Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sarafanas gražus, tinkamas Qqciukui.

Palaidines man norisi lengvesmes.

Bet juk nei Qqte klause nei ka.

Restar,viskas bus ok.

Kadangi masina radai tu, pasiderekite del komiso.

Ir viskas bus gerai, manau ji tiesiog jusu jei pati net radai skelbimuose.

Kaip tavo pirštas?

Atsakyti

Aha storas

8 gijos rogutinio merino

Mano darbe irgi šalta šiaip nu bet šian tikrai nešalau :)

Atsakyti

Pirštas pulsuoja nemaloniai. Vis "pasiseka" man jį sušlapinti ir neatrodo, kad kas gerėtų. Užsirašiau pirmadieniui pas chirurgą - jeigu nepraeis iki to, teks eiti...

Nežinau, kas tas komisas - mokestis už parvežimą? Nu durna situacija ir čia. Parveš ne tas žmogus, o jo draugas, taigi jis turi stavkę ir nieko nenuderėsi. O tas, iš kurio vis laukiau mašinos, tai  derėjosi telefonu su pardavėju, nuderėjo mums kainą, tarpininkavo, aš jam visą vasarą "knisau protą". Tai jis sako, galim jam ir nieko nemokėti arba kokį 100 eur. Nu tai neleis man sąžinė nemokėti.... Ir išeina bendroj sumoj tuo 100 eur daugiau, negu buvau pradžioje nusiteikusi...

8 gijos tai skamba rimtai  :bigsmile: . Esu mezgusi iš 5, jau man gana neplonas mezgimas buvo. Kokio nr virbalais?

Atsakyti

Restar 4

Minkštas toks gavosi. Mb megztinį mezgiau iš 5 tai jis irgi sako kad storas jam

Atsakyti

kaai tingiu kažką veikt, o reikia valgyt padaryt, namus apkuopt..prisivalgiau silkės ir riogsau su mezginiu

Atsakyti

Sveikos,

traumuotom  :4u: 

qqte sarafanas labai fainas  :ploja2: net pagalvojau kad norėčiau, bet prisiminiau šalančias rankas  :oh: 

aš vis dar nemezgu  :B bet jau gal pradėsiu. išsitraukiau moherinį kuris nebaigtuku gulėjo, nesugalvojau kaip taisyti. Reikia per puse atgal pamegzt  :oh: 

Atsakyti

Restar, nežinau, kiek gili ir atvira piršto žaizda, bet bandau siūlyti senobinį reikalą- šiltas druskos voneles. ar pavilgus..Hipertoninis druskos tirpalas irgi veikia antiseptiškai, valo žaizdas. Seniau gi labai plačiai vartojama buvo ...1 litrui vandens 3 valgomi šaukšai  be kaupo druskos, galima mažesnį kiekį, bet proporcijos tokios...

Atsakyti

Vilmak, ačiū, bandysiu gal. Ar nebūsiu pavėlavusi tik. Nes iš pradžių buvo atviroka, nieko endariau, laukiau, kol pati užgis. O dabar tai pati žaizda kaip ir apdžiūvusi, užsitraukusi, bet panašu, kad pūlinys susidaręs į gylį...

Atsakyti

Restar tikrai bandyk dar su druska pamirkyti, dukterėčiai buvo užkulnis užpuliavęs, tai gyd. patarė mirkyti

Atsakyti

Nu lavonas jaučiuosi... tiek darbo (tik dabar atsitraukiu nuo darbo reikalų), tiek visko, kad tik pirštą pamirkyt ir miegot, ne iki mezginių. O dieną taip norėjau, tai norėjau, bet irgi negalėjau sau leist.... Aišku, lasivo darbo grafiko privalumai ir trūkumai - spėjau ir savo reikalų susitvarkyt dienos metu.

Atsakyti

Zuikio taukai irgi tokiam reikalui tiktų.

Atsakyti

Qqte-fainas sarafanas! Nors spalva tai taip sau :D  bet gyvai gali būt ir gražesnė.

gaila, kad nesugebėjau pasisriubint ...

Atsakyti