Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai pamenu labiausiai Streptocido miltelius, nes jais visas žaizdas apdorodavo, kurių man netrūko :). Ir Višnevskio tepalą nuo pūlinių, vočių visokių. Višnevskis šįkart nesuveikė, gal jau beviltiškai pasenęs, nes jau -niolika metų šaldytuve... Dabar gavau Baneocino.

Pradėjau baisiai norėti megzti, megztiniai mane taip visada įkvepia. Labai norėjau sau megzti tą margutį, kol mezgiau kitą, bet kai atėjo laikas, nugalėjo baimės ir nepsitikėjimas - ar pavyks suderinti spalvas, o ir jėgų meditacijai prie kamuoliukų niekaip nerasdavau. Dabar, kai galvoju apie dukrą, tai daug lengviau, modeliai paprasti, siūlai vienspalviai, tik sunkesnis sprendimas - iš ko.

Atsakyti

Labas rytas 🌷

tai šiandien Panoramoje 12? Ar anksčiau, aš tai turbūt anksčiau atvažiuisiu, bet galiu po parduotuves pasibastyti.

Atsakyti

Swapas Šarangės atminimui:

1. Abelo (nieko prieš gauti ir neprognozuojamu laiku "ant Velykų" iš užsienio) ;)

2. Restar

3. Kerpena

Abelo, o tas "Šarangėss atminimui" turi kžkaip atsispindėt dovanoje, ar tik taip pavadinimas su šiltu prisiminimu?

Atsakyti

Labas rytas 🌷

tai šiandien Panoramoje 12? Ar anksčiau, aš tai turbūt anksčiau atvažiuisiu, bet galiu po parduotuves pasibastyti.

aha, tai tu kur nors staliuką užimk tada :) nes aš nuo 12 tik, anksčiau niekaip

Atsakyti

1. Abelo (nieko prieš gauti ir neprognozuojamu laiku "ant Velykų" iš užsienio) ;)

2. Restar

3. Kerpena

4. Šilingė

Atsakyti

Labas iš ryto.

Lyja smarkiai su dunduliais.

Šiandien su daktariuku matemes.

Sakė tyrimai geri.

Yra ten kažkoks uždegimuks, kurį gali sukelti mano atveju 2 dalykai, spiralės siūliukai tie, arba iš išangės jos patenka ten.

Išrašė 6 vaginalines tabletkas.

Liepė po mėnesio vėl ateiti.

Cistą nori apžiūrėti ar keičiasi ar mažėja, didėja ir pakartot tepinėlį.

Gali tekti gerti hormonus,,o aš jų labai nenoriu.

Kraujo tyrimai norm.

D vitamino daugiau uz vidutinę normą 83

Hemoglobinas 136

Atsakyti

nu va, Ingriduk , vėl gali ramiai miegot  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Ingriduk, džiugu už tave  :4u: . Kaip gera turėti ramybę.

Mūsų mašina jau ant traliuko, toliau pirštai sukryžiuoti...

Atsakyti

2. Restar

3. Kerpena

Abelo, o tas "Šarangėss atminimui" turi kžkaip atsispindėt dovanoje, ar tik taip pavadinimas su šiltu prisiminimu?

Manau, kad tik pavadinimas prisiminimui...

Atsakyti

Qqute, mes su Nite Ganbei 😉

Atsakyti

Restar, o ko pirštai sukryžiuoti? 

Pagaliau mašina parvažiuos,  ar ne pusmetį dėl gedimų galima  reikšt pretenzijas pardavėjui. 

O jei taip pergyvent, tai visą gyvenimą reik važinėt sukryžiuotais pirštais, nes niekad negali žinot, kada kas nutiks...

Viskas bus normaliai :4u: 

Atsakyti

Nu šiandien totali naujienų ir skambučių diena  :B . Bet to, kad naujoji mašina pajudėjo link namų, tai senoji išjudės iš kiemo šiandien pat. Jau buvo ir pasibaigęs finansavimas senų mašinų kompensacijoms, kol mes prisiruošėm tuo detaliau pasidomėti. Ir paskirtas papildomas finansavimas, kurio pusė jau išnaudota nuo rugsėjo pabaigos... O tos utilizavimo įmonės tai neatsiliepia, tai liepia patiems atgabenti tą mašiną ... po kokio mėnesio... Žodžiu, radau tokią, kur pasiims šiandien už dyką :). Vyrą išsiunčiau iškraustyt daiktų.

Dar dilema, kaip nuvažiuoti iki regitros priregistruoti mašinos, jeigu ji be jokių numerių :wacko: , bet jau čia vyrui palikau šitą. Gal netyčia kas nors turite kokius laikinus numerius? Nežinau nei iš kur jie randasi nei ką, bet tas, kuris nupirko, sakė, kad galima pasiskolinti iš ko nors "raudonus" numerius. Nu ką man žinot, gal pas ką mėtosi kur tokie :).

Dar ištestavom su sūnum tą naują mikrofoną, kuris jungiasi prie poros krūtų dėžučių, o laidelių, o mygtukėlių, kiek reikia visko atsiminti ir dar kitiems papasakoti  :oh: .

Atsakyti