Nori ramiai pensijos sulaukti....
O kas tau pačiai svarbiau? Jų pensija, ar nuosavų vaikų mokslai?
Man labai patinka. Suderint su kerzais ir a la per didelėm darbininko kelnėm + grubiu odiniu diržu, ir bus super duper.
Pati bandžiau čaiką megzt, bet kažkaip negerai išplatėjo, tai išardžiau. Kaupiuosi antram dubliui.
Įsivaizduoju visą tą grožį. Bet jis ne mano stiliaus. Diržas paryškina visai ne liekniausiąją mano dalį, didelės kelnės be nupasakoto diržo būt visai ne tas. Kerzus imu
dabar man aktualu rankovės. Šitam mezginy noriu normalaus ilgio (praktiškai visada būna pas mane trumpintos). Bet jos tokios platokos gaunas. Tai nežinau, ar smarkiai siaurinti, ar palikt plačias ir rankogaliu paraukt
Apie Čaikos platinimus reik paklausyt tetos Olios. Ji kūdenoms biškį kitaip pataria paskirstyt platinimus. Nors manau, kad aš save neteisingam pogrupiui priskyriau, irgi reikėjo pagal kūdenas daryt.
Man teko laimė irgi išbandyt kaip veikia sveikatos sistema šiuo metu
Norėjau vaistų savo autoimuninei. Galvoju, privačiai nukeliausiu pas reumatologą. Kardiolita aišku, paklausė ar neatvykau iš kokios nors šalies. Aš aišku, sąžininga. Aha-jums reik izoliuotis. Sakau, man nereik. Tada atneškit pažymą iš SAM. Kokią? Kad nereik izoliuotis. Tai kad SAM visą įsakymą tuo klausimu parašė. Netinka. Sakau, kad SAM tokiais dalykais neužsiima, t.y. pažymų tokių nerašo. Nu žodžiu, rašysiu laišką, kad išaiškintų. Vaistų be apsilankymo neišrašo, apsilankyt šansų neduoda. Na nebent 2 savaites namie patupėjus. Aš šiaip daugiau šansų turiu pas juos atėjus pasigaut tą brudą, negu pati jiems atvežt. Jokių visuomeninių transporto priemonių, jokių artimų kontaktų, apart vyro...
Dar sutariau nuotolinę konsultaciją su šeimos gydytoja, gal ta išrašys..... jei priskambins į RF
Ech... Taip išeina, reikia nebūt sąžiningai, jeigu nori, kad mažiau visiems problemų būtų...
Aš noriu, kad ir avis sveika būtų ir vilkas sotus
. T.y. nekelti perdaug triukšmo, kad paskui tas pats vaikas nenukentėtų nuo mamos įsismarkavimo. Nes kiti menininkai nelabai kreipia dėmesio arba nelinkę putotis, tai aš kartais ir taip iškrentu iš konteksto. Paskutinė šiandien mokslų diena prieš atostogas, gal per atostogas atsibus ir pasiruoš, jeigu ne, tai tegu jau laikosi.