Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pagaliau ir aš pradėjau naują mezginį. Taip neramu visą savaitę buvo :D Mezgu April Cardigan.

Rytoj M. eina į gimtadienį, o tada pas mus pati švęs gimtadienį. Gal ir nereikėtų. Bet pagalvojom, kad vis tiek mokykloj visi kartu trinasi, tai ką jau čia tas gimtadienis pakeis.

Atsakyti

Limit, ne viena. Senai kokį serialą žiūrėjau. Turbūt Geras daktaras buvo paskutinis.

O aš šiąnakt sapnavau, kad numezgiau pardavimui mėlyną pyniuotą pyniuotą megztinį. Ir galvoju, kokią kainą prašyt. Vaizdas laabai gražus, o užtrukau stebėtinai trumpai, nors planavau virš mėnesio megzt. 

Aš su savo iššūkiu vėliuoju. Plonas siūlas ir veiklos daug šį mėnesį. Bet jei ir nespėsiu konkrečiai datai, šiaip būsiu patenkinta, kad kašmyriuko siūlus, ir tą modelį mezgu. 

Atsakyti

O aš šianakt sapnavau, kad iš darbo išėjau :D

Liniuka, pagal kokį receptą sriubą virei?

Rusnė eina į skautų dainų festivalį su nakvyne, o sekmadienį į gimtadienį.

Kaip ir visi kruopščiai patikrinti bus, anketos užpildytos. Nematau reikalo neleist :hmm:

Atsakyti

O aš mezgu ir galvoju sau :hmm: o ką darysiu, jei gausis  :hmm: nes kol kas tai visai gaunasi, bet lentynoj vietos nėėėėėėrrrrr ir sunešiot ką nors šansų nėėėėrrrr  :lol: 

Atsakyti

Lace, nepatikėsi kiek aš numezgiau iš tos mažos babinikės :bigsmile: kokius 10 cm žemiau pažastų  :D su įsiuvais  :rolleyes: 

Atsakyti

O aš šianakt sapnavau, kad iš darbo išėjau :D

Liniuka, pagal kokį receptą sriubą virei?

Rusnė eina į skautų dainų festivalį su nakvyne, o sekmadienį į gimtadienį.

Kaip ir visi kruopščiai patikrinti bus, anketos užpildytos. Nematau reikalo neleist :hmm:

Nevaryk man streso su savo sapnais :D 

Viriau kažkiek pagal AML receptą, bet šio bei to neturėjau, tai improvizavau. Pakepinau vištienos smulkius gabaliukus, pabaigoj pievagrybių įpjausčiau. Tada į puodą, užpyliau vandeniu, paviriau. Pakepinau tarkuoto imbiero, česnako ir čili, viską į puodą. Tada skarbonkę kokosų pieno, pakelį virtų krevečių, prieskonių karis, aitrioji paprika, kalendra. Valgant laimo įsispausti.

Atsakyti

Nevaryk man streso su savo sapnais :D

Toks jausmas, kad ji dirba tau :lol: ar bijai blogo/sektino pavyzdžio  :lol: 

Atsakyti

Toks jausmas, kad ji dirba tau :lol: ar bijai blogo/sektino pavyzdžio  :lol: 

Nu šiuo metu truputį ir man :D​ 

Atsakyti

Aš tai jau truputį graužiuosi dėl to gimtadienio.... Nes dar tos mergaitės mama ir vežė į gimtadienį po tinklinio varžybų panas.... Šiaip klasėje su ta mergaite nelabai bendrauja, tai kontakto daug mažiau. O gimtadienyje tikrai artimesni, ilgesni tie kontaktai.

Atsakyti

Labas

Žinau, kad visiškas debesėlis, bet kaip faktui, jog baigiau kūnelį, užfiksuoti. liko rankovės

:D attachicon.gifreceived_810251363072249.jpeg

Nežinau ar patinka, tikėjausi kažko kito :D

Man labai patinka. Suderint su kerzais ir a la per didelėm darbininko kelnėm + grubiu odiniu diržu, ir bus super duper.

Pati bandžiau čaiką megzt, bet kažkaip negerai išplatėjo, tai išardžiau. Kaupiuosi antram dubliui.

Atsakyti

Neįsivaizduoju katuko su kerzais ir per didelėm kelnėm :D

Atsakyti

Aha, kai Terezza taip nupiešė, tai labai ir aš įsivaizduoju bendrą vaizdą. O vat konkretų žmogų, jo, sunku įsivaizduoti. Nors Katukui tiktų :).

Parašiau laišką, bet neišsiunčiau. Galvoju, veltis man į konfliktą ir pasiodyti kaip problematiškai mamai ar ne :hmm: .  Artėja pilnatis, tai traukia ant kovų už teisingumą :D. Buvau jau prisiskambinus pavaduotojai, bet ana dar ir mobiliu šnekėjo, sakė - jeigu greitai gali padėti :), bet aš nenorėjau greitai, nes nuomonė apie nuotolinį "ugdymą" mano netrumpa :). Paskui nusprendžiau nebeskambinti, o parašyti. Dabar galvoju, ar verta siųst :D. Žmonės ir taip turi rūpesčių... Nori ramiai pensijos sulaukti....

Atsakyti