Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tiktų ir Žvėrynas. Toliau nuo ambasados :D 

Kojininių medinių/bambukinių esu sulaužius ne vieną. Likusieji deformuoti :D 

Metaliniai biškį slysta. Turiu karbonzinius, bet 2.5 nr, tai plonesniem siūlam jau per skysta.

Numezgiau pusę kojinės, bet kažko ji man siauroka gaunas :hmm:  iš tų nervų matyt gerai sutraukiu :D  užtat dukra (kuri jau gavusi kojinių porą šiemet) sakė, kokios gražios ir mano spalvų.... kita dar nematė :D 

Atsakyti

Aš Knipro beržinį ne vieną sulaužius, bet nebūtinai megzdama - dar ir atsisėdusių būta ant virbalų.... Gerai, kad ten komplekte ne 5, o 6 virbalai. Ir dabar dar yra kažkur keli, bet kai atradau Carbonz 2,25, tai kitų nereikia. Turiu 1 ilgesnį ir 2 trumpesnius komplektus :).

Atsakyti

Aš tai tų medinių praktiškai neturiu. Vienus prisukamus knitpro galus, nes padovanojo, bet taip ir turiu, labai retai naudoju, nes baisu sulaužyt. Ir dar kažkokius bambukinius iš pigių buvau nusipirkus, kai į lėktuvą mezginį norėjau pasiimt, tai tik tai kelionei ir panaudojau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 kovo 2022 - 10:58
Aš kojines antrukais mezgu, bet ir tai būt gerai ketvirčiu mažesnius virbalus turėt. Išsitampo man jos paskui. Dabar pradėjau nuo 64 akių sau, eigoj pamažinu iki 60, tada kulną formavau su daugiau eilių kaip 64 akis megzdama, o lygioj daly vėl 60. Žodžiu, dabar tinka, nes heliksu- per plati.
Atsakyti

Antrukai jau peilis mano sveikatai būtų :D - ir susibadyčiau ir šiaip įtampos pas mane perdaug, statyčiau kampe tas kojines.

Patiko straipsnis: https://www.lrt.lt/n...-tukst-zingsniu. Kai nebeturėsiu įspareigojimo nueiti 10 000, tai ne blogiau bus nueiti ir mažiau :).

Atsakyti

gal jau matet, kas neabejingos keto   mitybai  ir  Ukrainai ...  sita  Simona Laiconaite karts nuo  karto  ziurinejau  instoj...  labai patiko  jos receptukai ...per gimtadieni , buvau susigundzius pirkt  ta jos knyga,  bet  maximoj  su 40 proc  nuolaida ta karta  nusipirkau  kitokias dvi knygas apie  keto... KETO  MENIU  ir  NUTUKIMO KODAS...  tai kaip apsidziaugiau, kai  atsirado   KETO KODAS  pdf  formatu, o dar  kilnus tikslas,

100% lėšų, surinktų parduodant e-knygą, bus panaudotos paramai nuo karo bėgantiems ukrainiečiams: padedant moterims ir vaikams saugiai atvykti į Lietuvą ir čia apsistoti.

https://www.facebook...a.1196954881580

https://ketokodas.lt...lPTU7cZf7vX01F8

pasidovanojau  kovo 8-osios proga, ir prisidejau  prie paramos :)

Atsakyti

Restar, dar labai svarbu, kad to ėjimo, tokio aktyvesnio, būtų bent 15-20 minučių nepertraukiamo. 

Man tai š..  čia LT  su vaikščiojimu. Dar šiom dienom randu ką paveikt intensyvesnio namuose, bet kai baigsis, reiks kažką  galvot.

Yra tokie kompatiški bėgimo takeliai, ploni, po lova pakišami, be rankenų. Nesat bandę kas nors?

Atsakyti

Katuk, aš suprantu. Taip ir vaikštau. Jeigu nuo nulio išeinu, tai apie 1,5 val išeina. Laikau maksimalų tempą, nes noriu, kad dar bent kiek laiko liktų mezgimu, filmui, knygai :). Būna dienų, kai per jėgą, būna dienų, kad tai įsieinu, jog į savo kalną kaip ant sparnų užlekiu.

Visa diena ukrainiečių įdarbinimo reikalams skirta, prie savo kasdienių darbų net nepriėjau, tai kaupiasi, kaupiasi nuo nežinau kada jau...  :wacko: .

Atsakyti

Aš niuma, aš griuvena 😕

Sorry, kad vis pasiguost noriu paskutiniu metu, bet nuo ryto antibai ir man. Nuo pūslės uždegimo. Vakar jau galvojau su spanguolių sultim, skysčiais  ir žoliniais išsigydžiau per savaitgalį, tai šiandien nuo 4 ryto be miego. Skausmai. Gerai, kad gyd rytinė pamaina- antibus iš karto išrašė. 

Kitų ligonių pamaina irgi pasikeitė. Emilis nuo vakar nebekarščiuoja, tai mama pasiėmė, kad nereiktų į daržą leist. Tai Gytis naktį įsikosėjo. Palikau nuo mokyklos. Tempos neturi, bet sloga. Ir ką? Dabar juk sloga- baisi liga. Panašu, kad šią savaitę neis į mokyklą. 

Planuoju ryt į darbą. Su žmonėm susitiksiu, nes užsisukus jau buvau tarp vaikų. 

Atsakyti

Niuma  :4u:​ , įtampa, stresas iš visų pusių, organizmas nori pailsėt, natūralu...

Atsakyti

Rido.

Tikrai? :unsure: Kaip tik nusipirkom dėžutę su akcija... :( O buvau šiandien visai savimi patenkinta atkreipusi kolegės dėmesį, kad jos nusižiūrėtas idealiai tinkamų matmenų Beko šaldytuvas – anaiptol ne turkiškas.

Atsakyti

Kiaušai-Kauno mero kompanijos. Aš juos irgi anksčiau pirkdavau.

Niuma :4u:  šlykštus reikalas. Toks kalambūriškas pasakymas -apsisiusiot gali iš skausmo :D  ir vaikams :4u:  pasveiksit.

Lusasita entuziastingai nusiteikus :victory2:  aš tai kažkokią labdaringą paskaitą nusipirkau apie emocinį valgymą/nevalgymą. Vis dar aktualu, nes valgyt sunku. Nors nerimo tokio ir nebėr didelio, bet maistas nelenda, nors tu ką. Ir skonis kažkur dingo vėl....tokie išgryninti jausmai-tiesiog saldu, arba rūgštu, arba sūru, jokio charakteringo poskonio.

Atsakyti