Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ane. Aš tik 1 kartą buvau su jumis gal sriubai popietinei, bet mane tada nuvylė. Bet pažiūrėsiu, ačiū. man beveik pačiai šiadien norisi nusimuilint ir pasirinkt sofą vietoj ėjimo iš namų :). Bet žinau, kad atidėjus, gali nieko išvis neįvykt.

Atsakyti

Restar, sveikinu!! :4u:  :wub: 

Mes irgi paminėjom tyliai ramiai savo 25. Buvo lygiai toks pats oras, kaip per pačias vestuves  :) saulėta vasara  :wub: 

Atsakyti

Aš tai retai vaikštau į kavines :D  o jei einu, tai į kokias nors fancy :D  ir didesnių švenčių proga leidžiu sau paišlaidaut. Tai tokių paprastų nelabai ir pažįstu. 

Paskutinį kartą buvau Rotondoj. Visai skanu, bet nepigu.

Grey- skanu, nepigu.

Sushi masters-skanu, nepigu ir sušiai, ne patiekalai.

Černomorka-neturiu nuomonės, bet norėčiau išbandyt-- žuvis, bet centras, ir nepigu. 

O toliau mano meniu- greitas maistas :D​ 

Atsakyti

Ne, tai aš nenoriu paprastos kavinės pigiai :). Dabar jau niekur nėra pigiai ir skaniai. Pvz., man makaronai išvis ne patiekalas :). Bet ir ne itin aukštos klasės, nes pati nejaukiai ten jausiuosi.  Grey man ir kaina, ir viskas tiko, 50 švenčiau ten. Tik norisi ką nors naujo išbandyti. Sakykim, kur pagrindiniai patiekalai apie +- 20 eur  - visai normaliai, o ne nuo 30 eur :).

Per mūsų vestuves buvo saulėta ir šilta, pernai - karšta, bet va šiemet tai viskas kitaip.

Atsakyti

Restar, sveikinimai jums abiems! Linkiu auksinių sulaukt kartu.  :wub: 

Atsakyti

Sveikos. Man pirtis 15-16 netinka, kitom dienom tinka. Aš visai už pvz 8-9 būčiau. Mažiau laukt :)

Čia kurio mėnesio ? :D 

Pirma papostinau datas (su klaidom) tada atėjau į SM. Įdėkit savo variantus. Balsavimas tik 2 d galioja.

Lapkričio 8-9 nežinau kur maniškis bus, ar neteks vežt į oro uostą. Bet tą ir Vilius gali padaryt.

Man nuo spalio galo iki gruodžio 08d. - 5ki gimtadieniai. Tai bandau skaičiuot, kurį laisvą savaitgalį turėčiau. Arba prastumdyčiau vizitus.

Atsakyti

Tai gal tada įdėk dar 11.08 į balsavimą? Nes, jaučiu, vėl tik kokį vasarį susitiksim :).

Aplankėm Gabi visgi. Reikėjo pažiūrėti, kaip ta mūsų jaunystės vieta atrodo. Atrodo gerai, mano žuvis buvo sausa :(. Deserto nuėjom valgyt kitur, jaučiu, kad be reikalo. Žodžiu, šventė atbūta, galima toliau kasdienybėje mirkt :). Veje, daug žmonių senamiestyje, ypač užsieniečių. Vasarą mieste nebuvau, tai mane kiek nustebino jie tokiu metų laiku. Aišku, vakaras šiltas.

Atsakyti

Įdėjau :) 

Atsakyti

Šiuo metu matau, kad lapkričio 08 pirmauja.

Pradėsiu ieškot pirties. Orientuojuosi į 10 vietų, bet didesnę, nei pernai.

Balsavimui laikas ribtas ten. Liniua, gal pažymėk 'visi', jei kam apklausos nerodo. Žinotume dydį pirties. 

Atsakyti

Kažką pritaginau😀

Atsakyti

Restar, tas savaitgalio renginys Kairėnuose tai čia ta pati Čiurlionių opera ar konkuruojanti firma? :D 

Vakar darbe mačiau merginą su Čiurlionio megztiniu :rolleyes:​ 

Atsakyti

Liniuka - manau, kad kita, man nežinoma, bet argi verta mezgėjoms konkuruoti? Įdomu ir ten nulėkti būtų, ypač, kad sodinukų mugė lyg šį savaitgalį Kairėnuose. Pirkti labai nieko neketinu, nes pernai net 3 iš 4 pirktų gėlių rudenį neišgyveno iki pavasario. Tai nebent pasidairyčiau, vyrui vynuogių pasidaryt norisi. Tuo pačiu ir Čiurlionį pademonstruot galima :). Jeigu neatims iš manęs jo artimiausiu metu :). Daumantė parašė, kad Beata nori porai dienų pasikolinti. Būtų man garbė, bet tikiuosi, kad kurios kitos pasirinks :).

Dėkui, Kerpena, o kiek judu kartu? Iki ausinių vestuvių taigi dar reikia tiek pat prabūt kartu. Neabejoju, kad ir neišsiskirsim, tik nežina, ar tiek pavyks išgyvent :).

Atsakyti