Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ane. Aš tik 1 kartą buvau su jumis gal sriubai popietinei, bet mane tada nuvylė. Bet pažiūrėsiu, ačiū. man beveik pačiai šiadien norisi nusimuilint ir pasirinkt sofą vietoj ėjimo iš namų :). Bet žinau, kad atidėjus, gali nieko išvis neįvykt.

Atsakyti

Restar, sveikinu!! :4u:  :wub: 

Mes irgi paminėjom tyliai ramiai savo 25. Buvo lygiai toks pats oras, kaip per pačias vestuves  :) saulėta vasara  :wub: 

Atsakyti

Aš tai retai vaikštau į kavines :D  o jei einu, tai į kokias nors fancy :D  ir didesnių švenčių proga leidžiu sau paišlaidaut. Tai tokių paprastų nelabai ir pažįstu. 

Paskutinį kartą buvau Rotondoj. Visai skanu, bet nepigu.

Grey- skanu, nepigu.

Sushi masters-skanu, nepigu ir sušiai, ne patiekalai.

Černomorka-neturiu nuomonės, bet norėčiau išbandyt-- žuvis, bet centras, ir nepigu. 

O toliau mano meniu- greitas maistas :D​ 

Atsakyti

Ne, tai aš nenoriu paprastos kavinės pigiai :). Dabar jau niekur nėra pigiai ir skaniai. Pvz., man makaronai išvis ne patiekalas :). Bet ir ne itin aukštos klasės, nes pati nejaukiai ten jausiuosi.  Grey man ir kaina, ir viskas tiko, 50 švenčiau ten. Tik norisi ką nors naujo išbandyti. Sakykim, kur pagrindiniai patiekalai apie +- 20 eur  - visai normaliai, o ne nuo 30 eur :).

Per mūsų vestuves buvo saulėta ir šilta, pernai - karšta, bet va šiemet tai viskas kitaip.

Atsakyti