Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, jo, buvau lauke, tikrai smagiai saulytė švietė, nors ir šaltuko dar buvo.

Nusikirpau kasas :rolleyes:  drąstiškai taip. Super jausmas :D 

Tai kaip ten ryt? Kaip dėl Žvėryno? Veranda?

Ar kokia Panorama? Vienam iš tų, kuriuos žinau :D  Ingriduskai gal nelabai ten meniu :hmm:  

Ogmios mieste, tas pats Gril London yr, ir parkingas milžiniškas. Nors kitos įstaigos maitinimo tai tokios kuklios.

Nu pasisakykit kas nors....

Atsakyti

Man tai skirtumo didelio nėr, nu aišku gerai būtų į kokį podarbinį kamštį nepakliūti. 

Atsakyti

Man tiks visur meniu, kelintã tinkamės?

Atsakyti

Aš pasitariau ir nusprendžiau, kad susitinkam Panoramoj, Gan bei.

Valanda priklauso nuo dirbančiųjų, bet gal kokia 16.30? Ar vėliau? Ar anksčiau :D​ 

Atsakyti

Aš tai dirbu iki 18h. Bet gal ryt pavyktų kiek anksčiau. 

Grįžo mūsų mašina nuo Ukrainos pasienio su moterimis ir vaikais. Baisybės galvoj netelpa…

Rusnės mokykla jau priima į klases vaikus. 
Išgyvenimo kuprinėlės paruoštos. Mokyklos rūsiai paruošti. Planas yr, mokytojai jau apmokyti. 
​Sakau, į tą kuprinėlę siūlų su virbalais irgi reik įdėt. 

Atsakyti

Kerpena, o koks tavo atsakymas? Pgr dareisi. Ar pražiopsojau kažką? 

Limit, mūsų irgi du kolegos važiavo parvežt šeimų su dviem autobusiukais praeitą naktį. Dieną grįžo. Baisu, kas prie sienų darosi, sakė :( .

Atsakyti

Labas rytas.

Man koronos nerado.

Bet užtat rado mamai. Šiandien turėjom atvežti į Vilnių reabilitacijai, vakar padarė tyrimą prieš vežimą.

Atsakyti

Kerpena :4u: , o kas toliau? Perkelia į kovidinį? Palieka gydymui? Ar atiduoda namo?

Gal prisijungsi prie mūsų? :4u:​ 

Atsakyti

Kerpena :4u: 

Gal tinkamės 17:30? Gal Limit paspruks kiek anksčiau :)​ 

Atsakyti

Dabar palieka toje ligoninėje, kur yra, tik į kovidinį skyrių perkėlė.

Atsakyti

Nu pyp, pyp.... dar coronos mamai betrūko, ir faktas, kad buvo užkrėsta ligoninėj....

Man 17.30 tinka, geriau nei 16.30 :).

Atsakyti

Ligoninės dabar kovido lizdai. Liūdniausia, kad paguldo sveikus, užsikrečia ligoninėj, o tada išvaro iš ligoninės izoliuotis namo.

Tai nutarta 17.30 Panoramos Ganbei.

Atsakyti