Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liaudies išmintis sako, kad viena rūra dešimt kermošių neatbūsi :D​ 

Atsakyti

Liaudis restoranų nepažinojo ;)

Atsakyti

Girdėjau, lietuviai nusivylę, nes kaimynai latviai turi daugiau Michelin žvaigždučių :D​ 

Atsakyti

Ar Panoramoje yra kas nors, kas nepriklauso Matijošaičio verslui? :) Teks kuro gerokai padeginti, kol atstovėsiu kamščiuose, ir nors Gadget pasiūlymas viliojantis, bet neišduosiu senos chebros dėl naujos. Nesu ant tiek baliauna, kad vienoje vietoje nepavalgyčiau :).

Nitė sakė negali, LImit bandys, jeigu pavyks. Kaip Kerpena? Gal kas žinot, kur Ingridushka bazuojasi?

Atsakyti

McDonalds :D​ 

Atsakyti

Restar, kuro gali sutaupyt atvažiuodama anksčiau,  pvz į MG užsukti :mirksiukas: 

Vasara, kamščiai ženkliai sumažėję. Jau vasara.

Qqtė bus tik prieš 18 val. Tuo metu jau irgi kamščiai mažesni.

Dar variantas pėsčiomis-surinksi žingsnių. Bent į vieną pusę, ar dalį kelio.

O šiaip visada Velcome pasiūlyti pirmai jums visais atžvilgiais patogią vietą :D 

Pavalgymui, smuklės lygio :D  vietos, draugiškos mums: Gan bei, Grill London, kažkokia naujovė OliveKitchen.  

Asmeniškai aš tai noriu kompanijos malonumo, ne maisto :rolleyes:​ 

Atsakyti

Olive Kitchen bent Kaune - gana geras pietų meniu būna :) London grilly irgi geras meniu  :D  Aš čia pokalbį palaikau. Šiandien neprisijungsiu, kaip bebūtų gaila, nes tuo laiku sėdėsim su Vilium abu pas reabilitologę. Talonas tik man. Jo - birželio gale. Bet naiviai tikiuosi, kad abu pakonsultuos. Arba apsikeisiu vietom. Nes aš su savo sena bėda galiu laukt procedūrų, o jam sakė kuo greičiau pradėt. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 14 birželio 2022 - 11:23

Biškį anksčiau būsiu-į darbą prireikė. Tai 17:15

Atsakyti

Tai Grill London ar kur kitur?

Atsakyti

Parašykit kuri man per messengerį, kur būsit. Nes aš tik dabar iš namų išeisiu. Kokie ten MG dar. Beje, ką tik papietavau, nebūčiau ištvėrus iki vakaro :).

Atsakyti

Aaa, aš biškį kitaip planavau. 

Su laiku ta prasme. Pasistengsiu, bet nepažadu.

Gril London man tinka

Atsakyti

Esu baisiai nelaiminga :cry2: 

nupirko mano siūlo likutį.

Kam galėjo prireikti 95 gramų :hmm:  nebent tokiai kaip aš, kuri iš kart nusipirko per mažai :B 

Bet mano liūdesį šiek tiek apmažino kompanija :rolleyes:​ 

Atsakyti