Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Neatrodei labai liūdna :).

Aš tai atvažiavau įniršus. Nes nuo savo namų 6 km važiavau virš valandos. Būčiau iki Kauno nuvažiavus... Taip kad, patikėkit, kamščiai Vilniuje YRA ir dar KOKIE.

Kitam kartui siūlau apsvarstyti ekskursiją ir pavalgymą Paupyje :). Parkavimas 2 val nemokamas požeminėj aikštelėj. Arba galima atvažiuoti iki Zarasų g. 5 Rimi, ten pasilikt aikštelėj ir maloniai prasieiti mano keliukais iki kokio Paupio turgaus ir pan. 

Atsakyti

Restar nugi aš tai už :) 

Per valandą 6 km nueit galima ramiai

Atsakyti

Galima nueiti, jeigu esi nusiteikęs eiti. O šįkart aš nenorėjau, nes vaikščiojimas tokiu oru manęs nedžiugino. Be to, Waze prognozavo, kad nuvažiuosiu greičiau, nei nueisiu. Tai apsiriko kokiom 50 minučių...

Atsakyti

Super pasiūlymas!

Atsakyti

Tai aš nesakau kad tau reikėjo eiti- sakau kad aš tokiu greičiu einu kaip tu važiavai.

Paupy faina, aš už tikrai į tą pusę. Ten pasivaikščiot gražu

Atsakyti

Nu nedrįsau siūlyt, nes man per arti :), tipo, egoistiška gal. Bet gražu ir smagu. Tik be kavinukių (tipo vero coffe/cafeine, kepyklėlės Heydekrug) ir turgaus nesu niekur buvus pavalgyt, reikės patyrinėti, ten lyg dar kažkas yra, kur gal galima užsakyti staliuką. Nes turguje arba pasiseks, arba teks sėdėt ant baro kėdžių kur kamputy prisiglaudus, rezervuot neužsirezervuosi :). Va, Piano Piano yra.

Atsakyti

Priedas  received_320679340266090.jpeg   96,32KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 15 birželio 2022 - 08:10

Labas rytas, sako rausvai auksinio moherio mėginukas.

Italai -puiku. Su rožiniu prosecco, užkandžių lenta su tikra burrrata ir naminiais makaronais beigi arbata sukaštavo 23 eur pro capita

Atsakyti

Mano bijūnas irgi tuoj tuoj žydės :rolleyes: 

Gadget, makaronai skamba visai ne itališkai :D  pasta reik sakyt! Su kuo buvo?

Atsakyti

Organizmas lietuviškas.

Atsakyti

Valgyt noriu :). Kažkaip vis dažniau tenka iki darbo nuvaryt, tai badas pjauna. Atsirinkinėjam trečią žmogų. Žinokit, būna tokių žmonių, kurie darbo pokalbyje atvirai sako, paklausti apie kompetencijas, kad yra faini :). Ir protingi. Ne per aplinkui, bet tiesiai šviesiai :). (Primena Gadget, net įdomu, ar tu taip sakai per darbo pokalbius ?). Ir tikrai faini, bet suprantu, kad man su tokiu faina trumpai, o ilgainiui - pavargčiau nuo taškymosi...

Vakar sujungiau bliuskės kūną po rankovėm, kelios lygios eilės, o raštas ir vėl kažkaip nesueina  :oh: . Ardysiu, gal storesnį virbalą imsiu, kai jau tik apvaliai, nes ne pačiam rašto techniškam išmezgime, o jo atrodyme kažkas ne taip. Miegodama nesupratau :). Ir mezginys labai gerai krenta, reikės būtinai eigoje praskalbti, prognozuoju tįsimą.

Kas vakar čiupinėjot mėginukus, tai primenu, kad linas šitas: https://www.mezgimui...linas-100-li237, o tas pilkas, iš kurio dabar bliuskė, šitas: https://www.mezgimui.lt/linas-su-viskoze-li285 .

Atsakyti

Aš neslepiu savo privalumų, ir turiu išvystytą žodyną jiems apibūdinti. "fajnas" yra sutrauktinis žodis, ir slengas. Slengo per darbo pokalbius nenaudoju. 

Vaaaa

Šiltas siūlas duoda viskam 25 off, ir aš dar nieko nepirkau!

Atsakyti