Parašiau tai seniai ir paspaudžiau atsakyti, bet, matyt, nepasispaudė
. Skubiai vežiau jaunuolį į pirmą vairavimo pamoką, nes turėjusiam vežti draugui - akumuliatorius išsirovė, kol visi sėdėjo pusvalandį su kondiške ir laukė dar vieno draugo
. Jau paskambino laimingas, kad gavo pavairuoti, patiko, bet ir baisu, kai jau reikės daugiau vairuoti, ne tik Valakampiuose. Grįš link vidurnakčio, nes dar reikia su buvusiu klasioku, kuris jau pirmakursis studentas į Vilnius Tech tūsą nulėkti, tada kašį žiūrės prie Baltojo tilto... Dvynė sesė turbūt irgi tik naktį parsiras, nes milijonas draugių ir reikalų, neatsišneka
.
Nežinau, kaip ta tradicija susiklostė, visiškai nepamenu, bet esu laiminga ♥. Man tragedija su tai pusryčiais visais laikais buvo ir yra. Kaip Smalsutei norisi įvairiai, sveikai, o realiai - nelabai įmanoma
. Tai vyras į viską žiūri paprastai ir visiems gerai. Buvom kažkada susirašę net sąrašą, ką išvis valgom pusryčiams, tai nieko stebuklingo, ko nebūtum išvardinus: sumuštiniai su kumpiu ar sūriu ar avokadu, čiabata su sūrio užtepėle ir pomidorais, karšti sumuštiniai, sausi pusryčiai su pienu ar granola (naminė) su jogurtu, grikių košė su sūriu ir pesto, avokadu, saulėj džiovintais pomidorais (ne visiems) , kartais kokie varškėtukai, lietinių būna, kad iš anksto prisikepam ir prisukam, tai pusryčiams būna tik pakepti (su šlapianke ir sūriu ir su varške ir obuoliais), plakta kiaušinienė ir kiaušiniai kepti duonoje. Man įdomu, koks pas kitas meniu
.