Mano pusryčiai, kažkada rašiau-iš vakaro užpiltas sėklų/riešutų/džiovintų vaisių/čija tipo pudingas. Dedu: avižų dribsnių, čija, moliūgų sėklų, linų sėmenų, riešutų, kokių turiu, pasmulkintų, tada džiovintų spanguolių, kai turiu-goji uogų, barbarisų, mangų, abrikosų, viską užpilu augaliniu pienu ir išmaišius į šaldytuvą, ryte įsimaišau kokio nors jogurto saldumui, ir užmetu kokių šviežių uogų, vaisių.
O dar idėjos- mocarela sūris su pomidoru, citrinpipiriais, aliejum ir balzamiko padažu, kas mėgsta-pesto. Kam sočiau-skrebutis. Dar tortilija su belekokiu įdaru-sūris, žalumynai, daržovės, kažkas iš mėsos/žuvies. Įvynioji ir apkepi keptuvėj ar skrudintuvėj. aš turiu philipso su keičiamais įdėklais, tai yra toks panini tipo, bet keptuvėj irgi gaunasi. Arba ta pati tortilija, kur pirma plaktą kiaušinį keptuvėn, ant jo tortiliją, kai kiaušinis sutraukia, apverti su tortilija, pridedi ant viršaus beleko, sūrio, dešros, žuvies, daržovių, perlenki pusiau, apkepi iš abiejų pusių. Salotos su feta, sėklom ir net kokiais vaisiais/buroku beigi kumpiu, alyvuogėm. Tam mano philipse puikūs vafliai, varškiniai ir ne tik, o ant vaflio galima tepti tepamo sūrio, dėti kumpio/dešros/žuvies, salotos
Puikūs yra sūrūs varškėčiai su pesto/graikinio jogurto padažu. Pesto beje visokio yra, žalio, raudono, netgi su tunu. Į sūrius varškėčius dedu krabų lazdelių/tuno/lašišos, labai patinka su linų sėmenim.
O apskritai-pusryčiam galima ir sriubą valgyt, jei tik norisi
Šiaip darbo dienom man tai nėr kada pusryčius ruošti, tai pasiimu tą iš vakaro užpiltą mixą. O vat savaitgaliais jau kaip fantazija sugroja, kartais tai ir nebūna jų-iškart pietūs