Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi, kokia ilga tyla  :bigsmile:. Aš tai reikaluose nuo ryto, pradedant pasų paėmimu. Vyrui duona, duonos lazdelių kepimas buvo patikėtas, pietūs. Ką darė - nežinia, 4 skardos lazdelių padaryta ir sėkmingai visos sudegintos. Užsimaišiau iš naujo tešlos. Nes labai patogu kelionėje pagraužti, būtent juodos duonos lazdelių, nes tų kvietinių aš nemėgstu, kaip ir batonų man gali nebūt.

Pietūs visai ne tie, kur buvo sakyta, kaip ant juoko, visi alkani... Vyras mano dabar beveik nuolat su 1 ausine ausy, nei kokiu žodžiu persimesi, nei dėmesio sulauksi - vis kažką klauso, ne čia, ne dabar.... Vat ir pasekmės. Vis pabumbu, nes užknisa juodai. Na, per atostogas bent kartu pabūsim, tikiuosi.

Bliuskę vakar baigiau, galiukus sukaišiojau, džiūsta. Viskozės 10 ar 20 proc, o realus pojūtis lyg tik lino tiek tebūtų. Maniau, kad tįs, dabar bijau, kad susitraukė. 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Restar  :4u:  :4u: 

Kas per duonos lazdelės?

Aš braškių užsišaldžiau, varškės- braškių tortą pagaminau. Gerai kad yra kas padės valgyt  :D  nes vienai būtų oh kaip sunkiai, o norisi gamint. 

Baiginėju kojinę, gal imsiuos lino bliuskos sexfoil. Pernai pradėjau, tai 5cm sėkmingai krepšy guli  :D​ 

Atsakyti

Iš duonos tešlos per konditerinį maišelį išspaudžiu tokius pagaliukus, iškepu ir padžiovinu, traškūs gardūs juodos duonos mylėtojai.

Sexfoil nuo pernai planuose, nežinau, ar šiemet pradėsiu. Gal jau ką rudeniui pradėsiu grįžus. 

Atsakyti

Sveikos. Nuo ryt atostogos (nes darželis liepą nedirba, daugiau dėl mažiaus imu), bet kažkaip nelabai laiku gaunas- darbe info šiandien daug, tai manašu, kad šią savaitę bus darbas nuotoliu, o ne atostogos.

Dar padangas nusipirkau, turėtų ryt į Kauną atvežt, nes ir nudėvėtos, ir orą leidžia viena.

Šiandien vėl įdomybės pas kineziterapeutę- suteipavo petį, suakupunktūrino. Ir naujus pratimus mokino. 

Nusprendžiau ryt Vilių nusivežt konsultacijai. Brangu, bet veiksminga. Įvertins jo kojos būklę ir atsiųs pratimų pvz. 

Pradėjau megzt vasarinę bliuskytę, kur su qate pirkom margus siūlus. Gražiai marginasi, švelniai, pasteliškai :) 

Atsakyti

Labai intriguoja tas bliuskos pavadinimas  :D 

vakar baigės maniškio atostogos, tai atvariau vėl į užribį. Kažko labai ilgai važiavau, avarijos, remontai...nežinau, kiek pabūsiu, ta situacija tokia neprognozuojama..

Mezgimas juda visai lėtai, bet užribis suteikia vilties :D 

Viena dukra išvarė į iiilgą kelionę po visokias neaiškias šalis :oh:  gerai, kad bent ne viena. Vaizdai tai fantastiški. Juodkalnija, Albanija, Graikija-14 dienų.

O kita nusipirko dviratį :D  priderino prie automobilio-oranžinį :D 

Tai tiek rų naujienų :rolleyes:​ 

Atsakyti

Restar, geros kelionės ir linkėjimai iš Kroatijos :4u:  Gražu čia ir oras puikus :wub:  Galėtų tik pigiau būt :B​ 

Atsakyti

Liniuka, fainiai, kada grįžti? Gal su Restar kur susitiksit :D 

Praeitas savaitgalis buvo ne vakarėliams, bet į netolimą ateitį visai norėčiau pasisvaigt kartu :rolleyes:  ar būtų norinčių atšvęsti mano gimtadienį :D nesirišant prie šventės.

23-24?

30-31?

Tas pats Birštonas, galimi ir ne tokie puikūs variantai...

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2022-07-11-17-06-13-49_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   243,32KB   0 Parsiųsta kartų

Visada!

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2022-07-11-17-06-13-49_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   243,32KB   0 Parsiųsta kartų

Visada!

Atsakyti

Mano mėgstamiausios vasaros kavos reklama.

Atsakyti

Mes Kroatijoje tik poryt atsidursim. Bus ilgą kelionė iki šilumos su pašalimais Austrijos Alpėse :).

Gimtadienis vilioja tas vėlyvesnis.

Atsakyti

Mhm ir aš susiįdomavau tuo gintadieniu :)

Atsakyti