Pas tėvą tai per tą joninių savaitę žirniai prasidėjo ir dar kitą buvo, kai jau išvažiavau. Braškės irgi sakė baigėsi.
Turiu tris agurkus jau nuskyniau kelis mini. Turiu cukinijų, šiltnamy, jau išvažiuodama nuskinsiu pora. Morkyčių paroviau. Brokoliai mano išstypę, bet yr keli tokie skysti žiedynai. Dar lysvė svogūnų, lauke, auga. Salotų kažkiek. Savaime prisisėjusių krapų ir petruškų. Uošvio atvežti čili pipirai (kam man jų reik, du krūmai, bet be proto daug vaisių). Ai dar kelios paprikos, bet kažin ar spės ten kažką primegzt, mažos dar. Nu ir viskas. Braškės. Pusė šiltnamio tuščia, tai piktžolės tiesiog bujoja.
O ravėjau tai savo gėlynus. Du turiu tokius chaotiškus tai ten negali sauja nuraut, vis tarp gėlyčių lysti po daigelį traukyt. Žydi lavandos, šalavijai, smulki rožytė, ramunės ir dar kažkokios senobinės fuksijų spalvos žiedynais. Ai ir pas katžolę vis ateina katinai pasivoliot
O tu brokolius pati daiginti, ar perki daigus? Aš kažkada bandžiau, bet kai reik 3ijų daigų, mečiau tą reikalą. Pirkti daigai gerai auga kasmet.
Gėlynų stengiuosi nematyt . Nes reikia kažką iš esmės daryt, o aš nežinau, nei kaip, nei kada. Reiktų viską iškast, mažinti krūmus, nes kai kurie išsiplėtė perdaug, viską gožia, pagerinti žemę, tada kažkokius bortelius gal padaryt, na, ir augalus protingai komponuoti. Neturiu nei supratimo, nei įkvėpimo. Užtat ir "nematau". Gal ateis kada šventė ir pribręsiu tam
Sėklytes sėjau augo šiaip neblogai, bet ištyso ir daug lapų. Pas mane dauguma augalų į lapus išeina. Matyt žemė tokia, reiktų papildomai kažko tręšti
Tai vat to ištįsimo ir aš nesugebu sužiūrėt. Namie sąlygų nėra, šiltnamis per retai lankomas pavasarį. Violetines gūžines salotas netyčia susidaiginau šiemet, bus matyt, ar verta, ar kas gero bus. Svetimi brokoliai auga garantuotai.
Pasidariau fyfinius priaugytus nagus. Megzt įmanoma!
Pasirodo, su nuolaida papirkau ir pasodinau tris krūmus mėlynių. Pirmą uogą suragavau!
O mėlynėms nereik kokių tai išskirtinių sąlygų? Pas mane tai mirtų momentaliai
O mėlynėms nereik kokių tai išskirtinių sąlygų? Pas mane tai mirtų momentaliai
Žydėjo, uogas užmezgė. Momentaliai mirtis neatėjo.
Šiemet viskas LABAI man auga, pirkta už centus iš neįgaliųjų skyriaus.
Sakai, pas mane per mažai meilės gauna augalėliai?
Molio gali būti daugiau, nei meilės
Vėl žaidžiu spalvomis. Gal išeis kas kerpeniško.
O gal kokia nesąmonė ir teks išardyti.
IMG_20220710_145406.jpg 723,82KB
0 Parsiųsta kartų
Gražiai!