Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqute, prikerejai su tom kojinėm :)

Atsisėdau terasoj su šviesa ir pasiėmiau siūlus kojinėms :). Na, bent pabandysiu ką pradėt. Jau pusė kelionės įvyko ir pirmąkart kilo noras prie malonumo būt lauke su vaizdu į jūrą dar pridėti ir mezgimo malonumą. Pernai kažkaip visi būstai buvo su geru vaizdu, o šiemet - pirmas. Ir po šios kelionės gal mažiau norėsim bastytis kaip čigonai, o pabūti ilgėliau kokioje nors fainoje vietoje. Nes dabar daugiausia mašinoj buvom :D. Nes neturėjau nei jėgų, nei noro savo svajonių princo pakontroliuoti ir ant žemės nuleisti:).

Jau norėjau klaust Qqutės, kas per siūlai kojinėms, bet prisiminiau, kiek aš jų turiu. Na, bet jeigu neklausta parodys, kokie jie, tai galiu ir paslįst:).

Lietuvą ir aš labai myliu, kai grįžtu, ir namus netgi. Bet tam vis tiek reikia bent kiek nuo rutinos atitrūkt.

Atsakyti

Labas, 

Kūrybinis akligatvis :D 

numezgiau vyriškio megztinio priekį. Pyniuotą. Neapsisprendžiu, ar nugara būtų lygiu raštu, ar irgi pyniuota. Aišku, man paprasčiau megzt lygiai, bet kaži kaip čia būt šiuolaikiškiau :hmm:  lyg ir trendas šiuo metu visas pyniuotas... net nežinau. Siūlas storokas, nors ir ne visai šiltas...

ką manot?

Atsakyti

Man gražiau kai nugara lygi, visas pyniuotas kažkaip per daug. Vyriškio klaust nebandei?

Atsakyti

Bandžiau😀 sakė,o kaip gražiau

Bet man rodos, aš apsisprendžiau. Pagal stilių maniškis raštas labiau panašus į tą vadinamą žvejo megztinį. Tai anie visi pyniuoti. Bus pyniuotas. Siūlo užteks, problemos nebus.

Priedas  received_607545750716257.jpeg   285,57KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu jo jei kaip žvejo tada galima visą pyniuot. Ale koks siauras ir ilgas atrodo

Atsakyti

Matuoju pagal turimą megztuką. Lyg ir pagal dydį. Gal dėl to, kad pynės sutraukia. Išskalbus ir stabilizavus bus man rodos gerai

Atsakyti

katuko dilema man priminė dukros  džemperį, kurį savaitgalį pasiuvau.

Kadangi jos per technologijų pamoką buvo  jos pripiešta modelių, padarytos iškarpos, tai aš įsivaizdavau, kad viskas ten apskaičiuota, nes kiek prisimenu iš savo pamokų, tai labai tiksliai tas iškarpas piešėm ir modeliavom.  Rankovės buvo dar neiškirptos, bet aš daug negalvodama iškirpau.  Pradedu siūti - rankovė per didelė. Tada dar pasiimu brėžinį - ant rankovės klosčių žymos. Einu pas dukrą klausti kas ten ir kaip. Tai pasirodo iškarpas darėsi iš mokytojos burdos, Kadangi džemperio iškarpos nebuvo, tai pasidarė pagal kažką, įtariu, kad palaidinę, kuri buvo su klostėmis rankovėje. Tai kilo klausimas ką daryti - siaurinti rankovę, platinti skylę rankovei ant kūno. Klausiu dukros - nieko nežino .  Padariau su klostėmis, kaip iškarpoje - be ryšio. Tada prisiminiau, kad paskutinį kartą kai prasiėjau perį prekybos centrą, pastebėjau drabužių su rauktomis rankovėmis, pagalvojau - gal mada tokia ateina. Tai sakau dukrai, o tai gal paraukti?  Sudaigsčiau pažiūrėti, kaip atrodo -  sako gerai. Kadangi rūbas ypač oversized, tai man iš tikrųjų įdomiai ir pakankamai gražu pasirodė. Tai ką - pasiuvau džemperį rauktomis rankovėmis. :) Tas paraukimas pusėj žasto gaunasi.

Atsakyti

Kerpena, nu madingai gavos :D​ 

Atsakyti

Kerpena, parodyti džempą :4u: 

Katuk, megzčiau pyniuotą visą.

Atsakyti

Aš irgi truputį siuvau. Nelabai aš myliu liną dėl jo glamžumo, bet vat prisireikė :D

Priedas  Screenshot_20220719_171516.jpg   469,8KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Puikus vasarinis rūbas! 

Atsakyti

Liniuka, nuotrauka, kaip iš kokio madų žurnalo.  Labai gražu.

O čia mūsų su dukra džemperis. :) Na, apačios ir rankogalių spalva skiriasi nuo viso audinio, nuotraukoje gal net labiau nei realybėje, bet tai geriausia, ką pavyko rasti. :rolleyes:

Svarbiausia, kad pati dizainerė patenkinta, antra diena nešioja.

Priedas  IMG_20220719_204512.jpg   150,11KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20220719_204530.jpg   146,38KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20220719_204540.jpg   116,27KB   1 Parsiųsta kartų

Dydis ir man geras :hihihi: netgi neprigludęs. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 liepos 2022 - 20:34