Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, parduotuvių tau tik audinių ir siūlų reik :D  super rūbas

Atsakyti

Kerpena, tikrai gerai ir įdomiau atrodo tos parauktos rankovės. O tu turi overloką?

Šiandien grožio diena kirpykla, manikiūras. Trys valandos išbrauktos iš gyvenimo :B​ Kaip man gaila laiko tokiems dalykams...

Atsakyti

Overloko neturiu, tik mašinoje overlokines siūles.

Kai pirkau šitą mašiną, gavau dovanų kojelę pjaunančią medžiagą. Išbandžiau ir iki šiol stovėjo nenaudojama. Tai džėmperiui prisiminiau ir didžiąją dalį siūlių susiuvau  tiesiog tobulai, kai su overloku. Bet į pabaigą, ar ten per stora gavosi, ar dar kas - perlūžo ta kojelė. Tik pamačiau, kad nebepjauna, nesupratau, kas atsitiko. Paskui žiūru kažkaip geležiukas lyg į šalį pasisukęs, pajudinau, taip ir nusiėmė. Tai paskutines siūles teko žirklėmis apkirpinėti. :)

Va tokia pėdelė buvo: https://www.siuvimom...e-su-nukirpimu/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 liepos 2022 - 11:50

Jaučiu ir pas mane tokia yra, tik niekad nebandžiau.

Atsakyti

Geras! Ir aš noriu tokios

Atsakyti

Tai va nežinau, ar tik man kažkokia brokuota pasitaikė, ar ten jos prastos  yra.

Atsakyti

Wow kokios siuvėjos abi  :wub:  :wub:

Suknelė tokiu oru wow  :wub:

Gal kuri turit aprašymą šios bliuskos?

Priedas  Screenshot_20220720-165646_Instagram.jpg   321,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kerpena, tobulas džemperis 🥰

Atsakyti

W@idaw, kam tau aprašymas? Čia visiškai bazinis modelis statytom rankovėm. Imk bet kokį vadovėlį ir pirmyn, pagal save tik suskaičiavus.

Ta juosta ant krūtinės man rodos apačioj, tipo topas.

Atsakyti

Aš panašų megztinį kažkada mezgiau- kūną iki pažastų pusvilne, o viršų ir rankoves- šilkmoheris+ merinas. Spalvas atitaikius.

Atsakyti

Nežinau,iš kur W@idaw ištraukė, Aš va ką radau Tai reiškias juosta ant krūrinės megzta tiesiog dvigubu siūlu. Ne visa dalis nuo krūtinės, o tik juosta 

:bash:  :umn:  nu plę tos SM galimybės

Dedu nuorodą https://knitterra.com/product/cenzura/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 20 liepos 2022 - 17:45

Gal kas turite išsisaugoję gražių reglano takelių?

Atsakyti