Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal kiauliena :hmm: Tokia labiau nugarinės :D​ 

Vis naujas ir naujas leveliz!!!

Atsakyti

Šiandien pirmą kartą šią vasarą išgirdau žiogus ir pagalvojau, kad vasara baigiasi..

O dar šiandien vyriausias sūnus  paprašė patrumpinti kelnes, rytoj draugo vestuvėse dalyvauja, o nusipirko kiek ilgokas. Kelnės tokios su nedideliu atvartu apačioje. Jis dieną užvežė, siūlu pažymėjo, kokio ilgio turi būti. Aš grįžusi iš darbo  išardžiau, paskaičiavau, kiek ten kirpti, užbraukiau, kur kirpsiu ir dar turėjau išeiti. Paskui grįžau, sūnus vakarienę buvo padaręs, pavalgiau ir taip tingėjau imtis tų kelnių.  Dar kurį laiką  ieškojau savy kokios jėgos.  Bet jau žinojau, kad neužilgo turi sūnus atvažiuoti, tai prisėdau. Apmėtau, nukerpu, jau lenksiu. Staiga žiūriu - nukirpti gabalai nevienodi. :bijau2: Pasižiūriu dar kur ten tie siūlai žymintys ilgį - vienoje pusėje nebeišeina atvarto padaryti. Skambinu  sūnui, sakau ar labai tau to atlenkimo reikia? Gal gerai bus paprastai palenkti? Jis ir šiaip ir taip mykė, lyg ir reikia jo. Gerai, sakau iki atvažiavimo užlenksiu iš tiek kiek liko, - gal kartais užteks ilgio. Atvažiavo, pasimatavo, tiko. :) Ir netgi džiaugėsi, kad net geriau gavosi, nei jo buvo numatuota, nes pasirodo jis pats ilgai abejojo, kiek ten trumpint. Tai ir juokėmės, kad gal koks angelas ranką teisingai  pakreipė ne ten numatuoti. :)

Atsakyti

Kerpena, gerai, kas gerai baigiasi :D 

Aš panašiai buvau užuolaidas numatavus. Tai gerai, kad per ilgą vieną palą palikau, o ne per trumpą. Tik labai tingėjau nukabint, ardyt siūlę, tai nustūmiau ją už spintutės į kampą, ir apsimečiau, kad nematau :rolleyes:  kadangi tai buvo naktinė, o jų mes praktiškai netraukom, tai niekam ir netrukdė :hihihi:​ 

Atsakyti

Beje, vakar teko garbė pamatyti dokumentinį filmą apie LT nepriklausomybės atkūrimą, ar tiksliau apie Landsbergį. Trukmė-4 val ar truputį virš.

Iš anksto buvau nusiteikus 

skeptiškai, bet iš tikro įspūdį paliko neblogą ir net neprailgo. Kai kurie momentai ypatingai jaudinantys, pvz 1991 m. sausio 4-13-tosios įvykiai...Baltijos kelias...JT pirmoji LT asamblėja, koks  žmonių susitelkimas, kokia masė mitinguose. Kai kurie momentai tokie biškį komiški, ypač suvažiavimuose, ar Gorbačiovo apsilankymai. Ir kokia praraja tarp tų laikų politikų ir dabartinių..

Galima ką nori galvot apie Landsbergį, bet vistiek jis iškili istorinė asmenybė, verta mūsų pagarbos. Aišku, aplinkybės susidėliojo palankiai mums, bet UA likimas tuo metu buvo taip arti...

Atsakyti

Namučiai :) po 10 dienų.

Aną savaitgalį vaikai buvo išdalinti močiutėms (mama išsivežė), diena visiškai tyloj ir ramybėj, o antradienį vyriškis atvažiavo. Turėjom tris diena visiškų tobulų atostogų. Vakar 1 nakties grįžom. Kooookia lūtis buvo ties Kryžkalniu. Privažinėjant ištisai žaibavo. Tarpais plaukėm 70 greičiu. Palangoj per tas dvi savaites visai nelijo. 

Na ką, per pora dienų grįžt į realybę reikės ir pirmadienį į darbą.

Atsakyti

Mano katino dienos irgi baigiasi. Tai tiesiog tinginiauju su kokteiliu ant šezlongo.

Atsakyti

Vidury dienos su kokteiliais :D  lafa

Aš tai dvi dienas iš eilės įsigudrinu žingsniuot nemažai... tai.kažko šiandien jau visai be jėgų :D​ 

Atsakyti

Nu kur jau čia vidurys :D O ir šiaip po 12 jau padoru :D​ 

Atsakyti

Padoru tai padoru, bet iki vakaro išsigaruos :D ir teks kartot. Netaupu :D​ 

Atsakyti

Išmokau tris naujus kokteilius!

Atsakyti

Sveikinimai KATUKUI!

SVEIKATOS ir Siūlų! Visa kita atseka iš paskos.

Atsakyti

Sakote, mane kažkas seka??? :D​ 

Atsakyti