Su gimtadieniu, Katuk! Šampano!
Katukai, su Tavo švente
Šypsenos, juoko, lengvumo, mėgavimusi kasdienybe 🥰🥳 Į sveikatą 🍾🥂
Katuk, su gimtadieniu!
Katuk, su tavo diena! Sveikatos, proto aštrumo, sėkmės visame kame ir kad niekas nesektų .
Mes šiandien dar nakvojam Lenkijoje, ryt jau trauksim namo. Per tą laiką, kol nebuvom, dičkis sugebėjo išvažiuot į užsienį padirbėti. Buvo man streso nuo tos žinios, nemigau, bet finale susitaikiau. Tikiuosi, viskas į gera, jeigu tik sveikata atlaikys, nes darbas tai juodžiausias, statybose Danijoj.
Restar, tu džiaukis kad iniciatyvą parodė, o ne pergyvenk. Į sveikatą jaunuoliui sunkus darbas.
Sakau "gal nori?". Sako "gerai"
Screenshot_20220724_191904.jpg 564,84KB
0 Parsiųsta kartų
Tai aš džiaugiuosi. Pati gi ir stūmiau dirbt. Bet pirma reakcija buvo vis tiek nerimas, ją ir pasidalinau. Labiausiai dėl to, kad prasilenkėm. Lagaminai, pvz, visi pas mus. Na, bet apsipirko, močiutė maistu ir vaistais kažkokiais pašefavo. Kaimynės paprašiau katinu pasirūpint.
Koją jau skauda, vakar nuvažiavo, šiandien dirbo. Sakė, kad 8-10 val galės išdirbt, jeigu tik galės kažkokių vamzdžių nenešiot. Tikisi nemažai užsidirbt, dėl to nesvarbu, koks darbas. Pasiūlė pažįstamas iš mokyklos. Manau, mums visiems bus į naudą pailsėt vieniem nuo kitų. Na, ir savarankiškumas tik į naudą.
Liniuka, smagu, kad dukra įvertino. Dar ir fotografuojama leidžiasi . Gražu.
Aš grįžus trumpinsiu savo vasarines bliuskas - visgi linas/šilkas ir linas /viskozė patįso.
Tai aš džiaugiuosi. Pati gi ir stūmiau dirbt. Bet pirma reakcija buvo vis tiek nerimas, ją ir pasidalinau. Labiausiai dėl to, kad prasilenkėm. Lagaminai, pvz, visi pas mus. Na, bet apsipirko, močiutė maistu ir vaistais kažkokiais pašefavo. Kaimynės paprašiau katinu pasirūpint.
Koją jau skauda, vakar nuvažiavo, šiandien dirbo. Sakė, kad 8-10 val galės išdirbt, jeigu tik galės kažkokių vamzdžių nenešiot. Tikisi nemažai užsidirbt, dėl to nesvarbu, koks darbas. Pasiūlė pažįstamas iš mokyklos. Manau, mums visiems bus į naudą pailsėt vieniem nuo kitų. Na, ir savarankiškumas tik į naudą.
Aš grįžus trumpinsiu savo vasarines bliuskas - visgi linas/šilkas ir linas /viskozė patįso.
Oi...
Screenshot_2022-07-25-07-08-27-12_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg 337KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_2022-07-25-07-08-02-48_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg 124,17KB
0 Parsiųsta kartų
katuk, su praėjusiu gimtadieniu!
Liniuka, gražiai dukra atrodo. Pasirodo ne tik mano vienos megztiniai dukroms atitenka.
Restar šaunuolis sūnus, kad kažko ėmėsi. Maniškis, tavo šito sūnaus bendraamžis pernai iš namų išsikraustė, kai aš atostogavau ir namie nebuvau.