Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Su gimtadieniu, Katuk! Šampano!

Atsakyti

Katukai, su Tavo švente :) 

Šypsenos, juoko, lengvumo, mėgavimusi kasdienybe 🥰🥳 Į sveikatą 🍾🥂

Atsakyti

Katuk, su gimtadieniu!  :birthday2:​ 

Atsakyti

Katuk, su tavo diena! Sveikatos, proto aštrumo, sėkmės visame kame ir kad niekas nesektų :).

Mes šiandien dar nakvojam Lenkijoje, ryt jau trauksim namo. Per tą laiką, kol nebuvom, dičkis sugebėjo išvažiuot į užsienį padirbėti. Buvo man streso nuo tos žinios, nemigau, bet finale susitaikiau. Tikiuosi, viskas į gera, jeigu tik sveikata atlaikys, nes darbas tai juodžiausias, statybose Danijoj.

Atsakyti

Restar, tu džiaukis kad iniciatyvą parodė, o ne pergyvenk. Į sveikatą jaunuoliui sunkus darbas.

Atsakyti

Sakau "gal nori?". Sako "gerai"  :D

Priedas  Screenshot_20220724_191904.jpg   564,84KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tai aš džiaugiuosi. Pati gi ir stūmiau dirbt. Bet pirma reakcija buvo vis tiek nerimas, ją ir pasidalinau. Labiausiai dėl to, kad prasilenkėm. Lagaminai, pvz, visi pas mus. Na, bet apsipirko, močiutė maistu ir vaistais kažkokiais pašefavo. Kaimynės paprašiau katinu pasirūpint.

Koją jau skauda, vakar nuvažiavo, šiandien dirbo. Sakė, kad 8-10 val galės išdirbt, jeigu tik galės kažkokių vamzdžių nenešiot. Tikisi nemažai užsidirbt, dėl to nesvarbu, koks darbas. Pasiūlė pažįstamas iš mokyklos. Manau, mums visiems bus į naudą pailsėt vieniem nuo kitų. Na, ir savarankiškumas tik į naudą.

Liniuka, smagu, kad dukra įvertino. Dar ir fotografuojama leidžiasi :). Gražu.

Aš grįžus trumpinsiu savo vasarines bliuskas - visgi linas/šilkas ir linas /viskozė patįso. 

Atsakyti

Tai aš džiaugiuosi. Pati gi ir stūmiau dirbt. Bet pirma reakcija buvo vis tiek nerimas, ją ir pasidalinau. Labiausiai dėl to, kad prasilenkėm. Lagaminai, pvz, visi pas mus. Na, bet apsipirko, močiutė maistu ir vaistais kažkokiais pašefavo. Kaimynės paprašiau katinu pasirūpint.

Koją jau skauda, vakar nuvažiavo, šiandien dirbo. Sakė, kad 8-10 val galės išdirbt, jeigu tik galės kažkokių vamzdžių nenešiot. Tikisi nemažai užsidirbt, dėl to nesvarbu, koks darbas. Pasiūlė pažįstamas iš mokyklos. Manau, mums visiems bus į naudą pailsėt vieniem nuo kitų. Na, ir savarankiškumas tik į naudą.

Aš grįžus trumpinsiu savo vasarines bliuskas - visgi linas/šilkas ir linas /viskozė patįso. 

Atsakyti

Atsakyti

Oi... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 24 liepos 2022 - 19:46

Priedas  Screenshot_2022-07-25-07-08-27-12_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   337KB   0 Parsiųsta kartų  

Priedas  Screenshot_2022-07-25-07-08-02-48_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   124,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 25 liepos 2022 - 06:16

katuk, su  praėjusiu gimtadieniu! :dovana:

Liniuka, gražiai dukra atrodo. Pasirodo ne tik mano vienos megztiniai dukroms atitenka. :)

Restar šaunuolis sūnus, kad  kažko ėmėsi. Maniškis, tavo šito sūnaus bendraamžis pernai iš namų išsikraustė, kai aš atostogavau ir namie nebuvau.

Atsakyti