Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget, siūlai tai gražūs.

O virbalai, ar man atrodo, ar trumpi kažkokie :hmm: 

Vašiuką tai net nepamenu, kada laikiau rankose

Atsakyti
Siūlų nooorr
Taurių tokios formos nooorr
Virbalų niraik smile.gif
Atsakyti

Katuk, reikia susitikti vąšiuko palaikymo tikslais.

Niuma, geri norai!

Kaaaaaai gerai BLIC SUSICIKC  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Mano rankelėje 3.75Priedas  received_489972656270962.jpeg   105,36KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

gadget3, 28 Lie 2022 - 15:14, parašė: Kaaaaaai gerai BLIC SUSICIKC :wub: :wub:

VAaaa taip gerai 🤣

Priedas  received_288483666823854.jpeg   88,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Linksmos kokios. :suiper:

Atsakyti

Kam liežuvius rodot? :D 

Virbalų ilgis normaliai, paveiksliuke tokie trumpinti atrodė

Atsakyti

Kam kam. Viena kitajjj :D 

'Nuo durnumo vaistų nėr'.

Tas mūsų susitikimas vyko pietų metu  bukvaliai 13 minučių,  iš kurių 4 laukėm bolto 😁

Atsakyti

Nejaučiat magnetinių audrų šią savaitę? Man tai spaudimas kyla antra diena :B Kai mano šiaip per žemas, tai 140/100 taaaip jaučiasi :B Ir ne man vienai kažkokios nesąmonės darosi.

Megzti tingiu. Ai ir gerai. Nieko man nereikia  :B 

Restar matyt pagiriojasi po intensyvios kelionės :D​ 

Atsakyti

Ane? Magnetai? Va kodėl aš tokia nei pakarta nei paleista. Ir miegas kažkoks š, ir širdis daužos lygioj vietoj... 

Tai ok, lauksim kol praeis :D 

Mezgu. Nusiardžiau pusę MB megztinio, kad nereiktų naujo mezginio :rolleyes:  :D 

Birštonui dar viena laisva lova yr, jeigu ką :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aga, rašo, kad visokios bangos. Pusę kolegų šnd 'miegojo' ant stalų,visai be jėgų.

Aš irgi nemezgu. Neturiu kada kažkaip. 

Va šiandien naujus tapetus išsirinkom į savo naują kambarį, nes senieji, kad ir gražūs, bet man niekaip netinka nei prie dabartinių baldų,nei prie naujai perdažytų sienų. Vyras neapsidžiaugė, bet nesiginčina,nes pats tą patį mato :) Tiksliau- nusipirkom, nes išsirinkau aš juos dar Palangoj atostogaudama. Gyvai pasirodė tokie pat gražūs :) 

Atsakyti

vakar buvau per petus tokia apsvaigus, bet greičiausia, kad kolegės gimtadienio proga prisivalgėm picų, tai  toks bendras apsunkimas. O šiaip nelabai ką jaučiu naujo, ko šiaip kasdien nejaučiu.

Rytoj paskutinė diena prieš atostogas. bet ko tai be emocijų.

Atsakyti