OnePlus yra tobulas, suglaudei nugariukais, naujas iš seno viską parsipypina pac.
Ir dar - aš jo normaliai sudaužyt nesugebu. Aš!!!!
Tai jo jo, atsipumpavau su Switch. Bet vistiek kai kuriuos aps'us reik iš naujo sujungt. Smart ID persikelt. Signal pvz reik permest, VPN pajungt iš naujo. Ta prasme, su saugumu susijusios programėlės taip paprastai nepersipumpuoja. O saugumas man svarbokas
o dar mano namų Wifi š.... pirmą kart pumpuojant nutrūko, teko iš naujo nustatyt. Tada pasirodo, VPN neišjungiau, o tas neleido pumpuot
Aš tai biškį daužta šiandien. Po turgaus, kur išleidžiu visada tiek, kiek turiu. Turėjau virš 100. Toks silpnumas apėmė grįžus. Reikia daug ką daryti, o nesidaro... Tai va pagulėjau ir lėtai eisiu. Pyrago, matyt, neateisiu, bus gerai, jeigu iki koncerto atšliaušiu.
Vakar dičkis dar pripasakojo baisių istorijų, kurios gerų žmonių dėka turi gerai baigtis, bet bus aišku pirmadienį. Tada ir namo išvažiuoja. O sekmadienį jau močiutė cepelinus buvo suplanavus. Tai teks atidėti. O aš kažin ar išvis ką bepadarysiu. Nežinau, kada, nes daug visko.
received_465544815449787.jpeg 150,58KB
0 Parsiųsta kartų
received_621130859623825.jpeg 230,47KB
0 Parsiųsta kartų
received_1414067619105802.jpeg 303,88KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas. (Taip dažniausiai sako po miego 😁 )
Grįžtu į realybę. Tik tas poilsis per trumpas gaunas, kai kažkur išvažiuoji. Norisi nors dviejų pilnų dienų.
Vakar labai smagioj pirty su pirtininku buvom: Mėta-ledas. Reikės ir aplink Kauną pirčių paieškot. Geras reikalas
Grįžtant namo į bulviakasį užkvietį, nors jis buvo planuotas kitam savaitgaliui. Bet labsi gerai gavos- turėsim ir kitą savaitgalį laisvą.
https://fedua.com/en...8020709411.html
Auksarankėms.
Kažką veikiam, be pavydo .
Sunku ką papasakot, nes toks kuitimasis labiau. Sode labiausiai patiko pasimėgauti, ypač, kai kastuvą vyrui atidaviau . Prisivežėm gėrybių, dabar rūpestis sustrateguot kaip nieko nepražudyt, turint omeny, kad namie dar būsiu 2 dienas, o paskui 6 nebūsiu... Galvoje vis dėlioju rūbų kombinacijas, nes net 3 vakarienės numatytos
, žmogui intravertui, nesidžiaugiančiam nepažįstamomis kompanijomis biškį iššūkis
.
Sakiau, kad iki rugsėjo vidurio nemegsiu, tai ir nemezgu.