Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos. Visos savo tarakonuose, paskaičiau Gadget, palingavau galva palaikomai, aš turiu dičkę, kitos sveikatą, nieko čia nepadarysi. Tas gyvenimas nėra lengvas, net pačioms nuostabiausioms merginoms (čia apie visas).

Restar, turbūt aš tikrai "jauniausia", dukrai trys bus.

Atsakyti

Gerai čia Ramintas apie tuos tarakonus :). Jeigu paskaitę apie Gadget istoriją, suprantam, kad neturim tų tarakonų, tai... prisigalvojam :), mes gi moterys kūrybingos šiaip ar taip.

Atsakyti

Man sedatif per silpni. Arba ilgiau laukt gal, kol suveiks  :unsure:

Testuosiu bulgariškus siūlus Performance Sockwool Prime multi :) Nesu turėjus dar bulgariškų siūlų. Rašo, kad seniai rinkoje jie. 

nu, Sedatif ir yra labai silpnas. Jį juk kūdikiams skiria..

Prisirinkau ūkyje šilauogių, galvojau šaldysiu, bet tik paskui sužinojau, kad ta veislė šaldyti netinka- težta.. Ką dabar daryti su jom? Visų nesuvalgysim.. Uogienė? Ragavau, skani...Tik kad mes uogienių suvalgom gal 2 puslitriukus per metus, o gal ir vieną :)                                                                                  Gal sutrint ir nevirtas į šaldiklį?

Atsakyti

Vilmak, nekreipčiau dėmesio, ir šaldyčiau. Kas atsitiks?  Nesušals? Taip nebūna. Dalį skonio ar taip ar taip praras. Kokia aš iškalbinga, turbūt kelių mėnesių žinučių limitą išnaudojau.

Atsakyti

O kaip žinot - tinkama ar ne šaldymui? Niekada nebuvau girdėjus apie netinkamumą ir šaldžiau, kokias turėjau.

Susitaisiau pakritusią plombą (kažkiek nulūžo, kita dalis gal susiskersavo, nervino), užsisakiau kapą.

Vilmak - parašysiu. Nežinau, kiek kapa kainuos, per pliurpimą - pamiršau paklaust. Plomba kainavo 50.

Atsakyti

nu, kai kurios nesutęžta sužaldytos, o va tos, kur skyniau, sakė tęžta į košę.. 

Nu , bet tegu tęžta, vis tiek suvalgysim.. :D​ 

Atsakyti

nu, Sedatif ir yra labai silpnas. Jį juk kūdikiams skiria..

Prisirinkau ūkyje šilauogių, galvojau šaldysiu, bet tik paskui sužinojau, kad ta veislė šaldyti netinka- težta.. Ką dabar daryti su jom? Visų nesuvalgysim.. Uogienė? Ragavau, skani...Tik kad mes uogienių suvalgom gal 2 puslitriukus per metus, o gal ir vieną :)                                                                                  Gal sutrint ir nevirtas į šaldiklį?

Sutrinti per sietuką ir su cukriuku. Niam niam.

Atsakyti

Na, kad mažiau vargti, tai aš sušaldyčiau, o jau trinčiau pagal poreikį. Nebent vietos nelabai yra, tai tada, aišku, trintos iiškart mažiau vietos užims.

Atsakyti

Aš trinčiau. Lengvai, su kokiu kočėlu  :D  ir porcijikėm šaldyčiau, kokiems blynams. Ta prasme, ištrauki, patirpini, ir dedi iškart į lėkštę ant šiltučio blyno. Ar į pusrytinę košę

Cukriuko man nereik į uogas trintas. Net į braškes. Nes iš esmės vartojant gali pasisaldint, kiek norisi  ir nebūtinai cukrum.

Niekaip neprieinu prie paršelinio dydžio agurkų ir cukinijų :oh:  nežinau, kas vis trukdo. Tai laiko nėr, tai jėgų :D  vakar grįžau po 22 jau, šiandien va ką tik.... turbūt bent jau agurkai tai keliaus į kompostinę...

Atsakyti

Jojo, ir mano peraugėliai eis į nevalgymo vietą.

PS kokia siūlų terapija prie Ambertono  :wub:​ 

Atsakyti

O imkim ir susitikim ten, vilnietės? Atsinešiu obuolių pyrago.

Atsakyti

Kada? :)

Nes atėjo ruduo ir aš nebenoriu į sodą. Kai atšąla. Tai planuojam tik sekmadienį turbūt nuvažiuot, derliaus susirinkt. O ryt turbūt namie liksim. Tai šio, tai ano reikia nusipirkt, tik reikia galvoj ir ant poperiaus susirašyt kam ir ko tikrai reikia. Dar noriu vakare į eurovizinės švedės (Cornelia Jakobs) koncertą, nes mane ta jos daina  baisiai uuuuuuužveda :).

Atsakyti