Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš, šalikėliai, segės ( mano turimos -keramikinės) , švarkai  :lol: ... 30 laipsnių :). Per karantinus atpratau eit į žmones darbo metu. Visi kasdieniai rūbai ir jų nedaug.

Viskas bus gerai. Marimeko maikė +koks sijonas, mano megzta bliuskė+ kitas sijonas, suknelę turimą ir nenešiotą reik persimatuot. Lininės kelnės +šilkinė bliuskė, apie kurią netyčia prisiminiau, bet ją dar reikia rast  :oh: .

Atsakyti

Vakare 5 km pasivaikščiota.

Pirmokui lyg jau visur vardo lipdukai suklijuot, prisiūti.

Šiandien dangus visą dieną ypatingai gražus.

Priedas  received_1529488657503496.jpeg   94,51KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_3207836109456155.jpeg   187,28KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_558482506061645.jpeg   74KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Emilio naujadaras šiandien: saulingi debesys 🌤

Atsakyti

Ir šios nakties dangus ypatingas. Stebėjsu žvaigždes  :wub: 

Mezgu.

Dukra miega jau.

Mudviejų buvimo kartu proga esu tokia laiminga! Ir kad sode visą dieną prasisukiojau - taip pat  :lietuva:​ 

Atsakyti

Labas

Aš vakar irgi pagaliau po savaitės buvimo namie atėjau iki sodo,  visą dieną sukiojaus. Padariau daug gerų darbų. Ir blogų :B  ir dar daug nepadariau. 

Bet tai kaip sausa! Viskas išdžiūvę, žemė kieta ir dulkina. Nuravėt darželių net nebandžiau, mano molynai kaip akmuo. Tai tik sutvarkiau braškes, svogūnus, cukinijų plantaciją.. savo tris agurkus :D surinkau obuolius, nukarpiau lavandas ir šalavijus (aha aha, kažkas pavėlavo :rolleyes: ) pievos žolės irgi nieks nepjauna :B  bet gal kai taip sausa, imti pavyzdį iš Vilniaus :D ir nepjaut visai..

Dar vakare kepiau cukinijų blynus. Prasikeikiau, kam užsiėmiau, nes visą vakarą užtrukau. Po to tik paskrolinau ir į lovą. Mezginiai verkia kampe...

Atsakyti

Kam kankintis? Kepu cukinijų griežinėlius su naujais kiniškais prieskoniais. Su bulguro ir grikių koše niam niam!!!

Atsakyti
Tam, kad visi skirtingai mėgsta valgyt biggrin.gif
Ir būna, kad nutinka, kaip tam anekdote: geriau jau tas ananasų sultis būčiau išpylus.....

Uf... ryte jau buvau pamiršus, ką reiškia visus prikelt į mokyklą. Ir suruošt. Dabar jau 3 vnt.
Atsakyti

Kam kankintis? Kepu cukinijų griežinėlius su naujais kiniškais prieskoniais. Su bulguro ir grikių koše niam niam!!!

Tai vieną keptuvę iškept man rodos vienodai užtruktų, tiek griežinėlius, tiek trakuotą masę :D  sutarkuot tikrai neužtrukau.

kepu kartais ir griežinėlius. Labai skaniai su pomidoriuku ir kokio nors majonezo pamaišyto žolikėmis :rolleyes: Arba salotikės darau su kruopom, žirneliais, džiov pomidorais beigi kokiu nors keptu sūriu., pvz haloumi.

Bet vat vakar užsimaniau blynų :D buvo paturbinti sūrio su mėlynu pelėsiu intarpais. Tiesiog kol jie iškepa :oh:​ 

Atsakyti

Tam, kad visi skirtingai mėgsta valgyt biggrin.gif
Ir būna, kad nutinka, kaip tam anekdote: geriau jau tas ananasų sultis būčiau išpylus.....

Uf... ryte jau buvau pamiršus, ką reiškia visus prikelt į mokyklą. Ir suruošt. Dabar jau 3 vnt.

Ačd, valgom su dukra panašius dalykus.

Atsakyti

Eurovaistinė paskelbė REALIŲ NUOLAIDŲ. Jane Irredale VISKAM 40 OFF!!! Jie turi puikias mineralinių šešėlių paletes, skaistalus, bronzantus ir šepetukus. Dar jų kondicionierius (storiklis, naudojamas prieš tušą) blakstienons yra  :wub: 

Dr. PawPaw irgi 2 už 1, beveik pasiekia kainą, kaip juos pirkau Londone.

Atsakyti

Mes už natūralų grožį :D 

Skaistalų nenaudoju išvis. Bronzantą turiu, išsitraukiu tik švenčių proga. Šešėlius neseniai pirkau, turbūt 10 metų užteks. Kondicionierius blakstienoms išvis beprasmis reikalas. Reiktų tušo, bet labai norėčiau kažkaip įsigyt tą, kuris netepa, nu žiauriai man patogus reikalas. 

Apskritai naudoju itin minimaliai makiažo priemonių. Bo nes mano veiduks mėgsta paprakaituot. Tai tik suerzina, kai visokios ten priemonės apsiteplina. 

Kuo ypatingas tas PawPaw? Kuo skirias nuo įprasto lūpų balzamo? Dabar naudoju pirktą labai keistoj tam produktuj vietoj-Depo :D bet užtat su SPFu. Superinis.

Atsakyti

Kažkaip man Katuko parašymas suprantamesnis nei Gadget :). Man nieko nereikia, nes nespėjau dar sužinot, kad gali reikėti. Tušas (šiuo metu bilekoks), lūpdažiai gal kokie 2, vyro dovanoti prieš karantiną. Pieštukas. Viskas. na, kremukas koks vienas kitas, hidrolatas. Mėgstamiausias.

Atsakyti