Qqte, peršalimo gi nieks neatšaukė. Kai oras toks, nieko keisto. Sveik!
Qqte, sveik. Tik anksti testą dareisi.
Kolegė su vyru dabar serga covid. Sunkokai. Vakar gavo antibų. Angina. Sloga.
Vakar 10 val vakare atsijungiau. Šiaip einu 12 val įprastai, tik su nauju tempu, ilgiau pati netraukiau 😁 Darbas (iki piet), namai, mokykla, namai, maistai, darbas iš namų, dziudo/karate dviems, Mega, parduotuvės, pica. Ir dar paturbintas Emilis prie visko. Jau po treniruotės atrodo šlapias buvo, bet dar dvi val bėgte po Megą. Ten yra nusileidimo vamzdis iš antro aukšto, nežinau kiek kartų lakstė, kol vakarieniavom.
Kosmetikos priemonių turiu. Naudoju. Nieko naujo nereik. Ypač tokiom kainom. Dabar skaičiuoju pajamas/išlaidas būreliais ir maistu. Liūdnas vaizdas 🤔
Sveikos,
Nespėju gyvent. Visko daug, o tempas sumažėjęs... Nors vidinis tempas -milžiniškas. Darau tokią išvadą iš... plaukų džiovintuvo naudojimo. Anksčiau (seniai) naudodavau normalų pūtimą ir kitas greitis atrodė per greitas, per garsus. Dabar jau ne vienus metus naudoju nuolat tą greitesnį, viskas normaliai. Šiandien suvokiau, kad tas greitis man ATRODO lėtesnis už lėtą.... Ir toks diskomfortas viduje, kai galvoje viskas lekia, reikalai veja, o nieko pagreitinti negali...Realiai tai reikėtų susilėtint ir pajausti momentą. Šiuo metu - neįmanoma...
Qqute, aš irgi pagalvojau, kad per anksti dareisi testą. Aišku, nelinkiu tau to karališko kraujo . Gal ir peršalimas. Bet įdomumo dėlei dar pakartočiau .
Šiąnakt miegojom tik su 2 vaikais, o jau ateinančią bus 4. Nerimas mane pjauna, kad tik saugiai grįžtų, nes vėlai vakar išvažiavo...
Taj yra tų virusų ir daugiau visokių. Koks ten skirtumas. Guliu, tempertatūrinu kosau. Kol kas dirbu nuotoliu, buuletenio neėmiau. Žiūrėsim.
Dėt to testo tai vaikis prieš 2 savaites sirgo. Manau ne nuo jo bent
Restar o man žinok kai su fenu taip buvo tai buvo tos grotelės kur gale užsikimšę ir visai ne prie ko vidinis tempas. Nors galvojau kažkas su manim ne taip
QQute, šiaip skirtumo jokio kuo sirgt, tik principinis dalykas - negalėtum sakyti, kad neturi karališko kraujo . O šiaip - sveik, ir kad be pasekmių
.
Qqute - nu idėja, gal reikia ir man pažiūrėti, nes tikrai labai sutrikusi buvau dėl to džiovintuvo. Reikia gal išvažiuojant paprašyt, kad vyras paardytų. Jeigu sugadins, tai dar ir naują spės nupirkti . Šiaip mano jaunimas dažnai naudoja tą mano džiovintuvą...
Nieko ardyti nereikia. Filologės gebėjimų pakanka.
Noriu Dyson'o.
Ponia filologė turi gerą vyrą . Man neįdomu su technika užsiimti.
Aloha
Istrauke Katukas i dienos sviesa su klausimu apie tusa, o kadangi turiu ka rekomenduot, tai ir islindau
Nemezgu.. neturiu laiko.. nors i siulus pavarvinu seile tik va siuo metu slamantys susikirstyti dar negauti namo reikalams
Jauciu kazka pratryniau Katuko poste, tai rodys be rysio..
O smarkiai galiu rekomenduot si tusa.. nebega, nebyra.. ir po 12-13 val darbo karstyje as lieku normaliom blakstem.. ir ne atrodau kaip panda
o ir kaina nesikandzioja. Jau antra baigiu sutept. Pries tai siusdavaus is amerikes su tokiom paciom savybem kol atradau si
Nusiplaunu su siltu vandenuku, nereik trint akiu iki pamelynavimo
https://koreamour.co...heimish-mascara
Šiandien pirma diena, kai kankinsiu mokysiu studentus.
Dukra sakė, taip jiems ir reikia.
Nu va užaugo man ta karūna nėr čia ko
Qqte, linkiu greičiau tos karūnos atsikratyt