Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget, kaklas negražus/nepatogus 🤔

Atsakyti

Žinau.

Taigi tikiu, kad numezgus nešiosiu retai. Išreiškia požiūrį ir persirengiu.

Atsakyti

Gadget, kaklas negražus/nepatogus 🤔

Plę, ne kaklas, o CIGARAS nepatogus :lol:​ 

Atsakyti

😂 kaklą buvau apžiūrėjus pirmoj nuorodoj praeitą kartą. Dėl to ir neužkabino.

Nesugebu baigt kojinės nikaip. Ilga ta Gyčio pėda, pasirodo. Arba aš tingiu megzt. 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2022-09-12-08-22-49-07_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   239,85KB   0 Parsiųsta kartų

Labos! Aš pamezgiau pastebimai savaitgalį!! Labai savimi patenkinta. Noriu megzt moheraaaas!!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 12 rugsėjo 2022 - 07:36
QQTE, su tavo švente wub.gif Įspūdingių, įsimintinų, kelioninių, pažintinių metų!! Gad gražiai ir greitai moki megzt- žinom biggrin.gif

Aga aga, kolegė atėjo su nauju megztuku. Ir AŠ noriu megzt moheras plius alpakas.
Atsakyti

Ooo, kažkas šiandien švenčia! Su gimtadieniu!

Kaip sakė Kulvinskytė, žmogus laimingas tada, kai turi ką mylėt, ką veikt ir ko laukt. Tai Qqtei to ir linkiu :birthday2: 

megzti, laukti siūlų ir mylėt dėl to visus aplink :P  čia tokia teminė interpretacija.  :D​ 

Atsakyti

Katuks, jau kaip dailiai pasveikinai!

O aš raganiškai buriu: linkiu įsimylėti, mylėti ir būti mylimai.

Atsakyti

Guli snargliuota beveik 14-os metų mergina lovytėj ir džiaugiasi apkamšymu. Vikunijos gavimo lygio džiaugsmas apima!!!

Atsakyti

ačiū ačiū už sveikinimus :)

ta proga gavau pora tyrimų ir išleista nuo ryt darban :)

eisiu nusipirksiu koki pyragėlį, vakarienę gal užsisdakysim su vaikiu tai tie ir tos šventės :)

Atsakyti

Qqte, su gimtadieniu :4u: Visko jau prilinkėjo, tai aš to paties tik du kartus daugiau linkiu :D 

Mes tai tęsiam laidotuvių maratoną :B Per 1,2 metų 3/4 tėvų palaidojom :B Reikia pertraukos :B 

Megzti norisi ir man moherius. Ale kam jie man karštai moterai :D​ 

Atsakyti

Qqte, su gimtadieniu! Po katuko pasveikinimo, net nėra ką pridurti. :) Daug pinigų siūlams pirkti! :)

Atsakyti