Labos. Ir aš atkeliavau su siūlų puokšte. Qqte, su gimtadieniu!
Qqute, atbėgu pasveikinti ir aš . Buvau pradėjusi rašyti dar Stambule, ale nespėjau
. Su dabartine nuotaika, tai linkiu gerai uždirbti
ir turėti ūpo smagiai pakeliauti
. Ir prašausi vėl į drauges kada pakeliauti kartu
.
Man labai labai patiko . Daug įspūdžių, daug visko pamačiau, patyriau. Pats didžiausias --Hagia Sofia (Sofijos soboras), kur vakar vakare aplankėm, be eilių. Likau be žodžių ir jau noriu vėl ten atsidurti. Kažkokia ekstazę sukelianti nepapasakojama didybė. Sėdėjau, gulėjau, vaikščiojau ir nenorėjau išeiti....
Vyras pasakojo, kad jis pirmas pastatytas burių principu. Ir visas svoris laikosi tik šonuose bifkį teorijos žinau.
Niumos vyrui būtų be galo įdomu, nes ten tokie istorijos lobiai, klodai, sluoksniai, kad ojojoj... Sakė, jeigu nori kažką naujo statyti, pradeda kasti, atranda visokio paveldo, viskas stoja, o žmogui nuosavam sklype patartina išvis neskapstyti, nes, gink Dieve, ką nors ras - valstybė privatizuos tą jo sklypelį. Ir ta visa istorija greta, ir modernumas, ir tautų maišalynė, tai tiesiog einii, kvėpuoji, stebi akis išplėtus...

Vakar dariaus manikiūrą. ėjau suplanavus rausvus-bespalvius. Grįžau su tamsiai pilkais blizgančiais

O pasirodo, mano vyriškiui gražiausi tokie rūžavai/raudoni ryskokoki. Prieš tai su tokiais buvau.
Niuma, mano vyriškiui taip pat
O man visokie keistų spalvų gražūs. Pvz pilkai žali. Arba neužmirštuolių..
O šiandien užkliuvau už tobulo gražumo batelių bet kaina tai visai netobula
Restar- tai komandiruotė net geriau nei atostogos smagu, kad tau smagu.
Na..g man reik to woodford kardigano nei jis man gražus, nei ką... bet gal reik kažkaip nukankint, avdrug kam pravers
galvoj kažkokios nuotrupos naujų idėjų sukas, bet tokios kažkokios neįdomios. Cinkeliai neįsimontuoja
Katuks, a katuks,
Miagzk Barbės blogos dienos megztelį. Žinau, kas džiaugsis gavusi.
Tipo rožinį oversize
Neturiu rožinių siūlų šiaip turiu biškį medvilnės, kur dukrai suknią nėriau, gal su kažkuo pamiksavus ir gautųsi kažkas...
Bet šiuo momentu, šioje vietoje, turiu tik tą woodfordą ir gal kokių kojininių siūlų likučių.
Nu pardės yr.... ale bet tačiau. Ta priežastis neatsveria priežasčių nepirkti, deja.
Katuk, megzk man woodford , man reikia.
Aha, komandiruotė tai buvo man sumanyta labiau paatostogavimo prasme. Profesine prasme nebuvo itin daug naudos. Rūpinasi žmonės, kad turėtų labiau produktyvią darbuotoją . Buvau ištransliavusi apie mane ištikusius blogumus po antro covido. Geriau už atostogas, nes kai be šeimos, ir nereikia ničniekuo rūpintis, valgyt gamint, niekas nezirzia, valgau pigiai, nes viena, vaikštau visą laiką išsišiepus ir viskas yra tik gerai, kas bebūtų
. Iki šiol pamenu tą jausmą Barselonoje, dabar prisidėjo dar viena, tokio pat laimingumo patirtis. Gerai, gal truputį ne tokia pati, nes be mezgėjų šįkart. Bet lėktuve mezgiau
. ir užsakymų gavau
.
Kažin, ar tie skrydžiai kada vėl papigės, būtų taip gera vėl su sektantėm pakeliauti.
Į Londoną ir Oslą ir dabar nebrangiai nutinka skrydžių.
Ooo, paguglinau woodford. Meditacinis pyniavimo kiekis.
qqte, su praėjusiu gimtadieniu!
Pasirodo, vakar nebuvau užsukus....
Mano keistasis mezginys pastrigo ties rankovėmis. MNumezgu kelias eilutes išardau. Ir šiaip jau abejoju ar bus gražu. Matyt per daug marga ir gal per platu.