Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena,  pasirodyk, prašau!

Atsakyti

Nėr tę pynių :hmm: nė vienos. Yr 10 lapų recepto :D man rodos siunčiau ir Gadgetui

https://www.ravelry....ew=large_mobile

Atsakyti

Man paskutiniu metu labai gražu toks paprastas stilius https://instagram.co...id=YmMyMTA2M2Y=

Norėčiau paprasti lygiu raštu, stačia apykakle, tokio ilgesnio megztinio. Iš kokio merino gal.

Atsakyti

Nu mano avantiūra iš tokių :rolleyes:  sakyčiau.

gražu. Ir iš paskutinio camelio pirkio planavau kažką panašaus, t.y.visišką simply. Nu bet taip,neįdomu gi :D​ 

Atsakyti

Buvau pas dantistę, dvi valandas kankino :B Man kartais būna, kad neveikia nuskausminantys. Tai va šiandien irgi ta diena buvo, o dantis skausmingas ir dar su dantenom bėdelės, tai atkentėjau :B 

Atsakyti

Oj, kaip skaudžiai susiskaitė...

Atsakyti

Liniuka :4u:. Man prieš kelionę taisė. 2 kartus leido vaistus ir vis tiek nesuveikė.... Pasiėmiau kapą šiandien, bandysiu miegoti. Visiškai kitokia, nei esu turėjusi jau 2. Kažkokia dviguba, atseit, efektyviausia.

Lūžtu, nieko daryt nenoriu namie, šypsena dingo, verkimai užerzino. 

Atsakyti

Su tais dantimis... Vakar, pasakodama apie situaciją, panaudojau dantistinį apibūdinimą. Ir jau vėliau, prie kavos su pyragu, perskaičiau Liniukos skausmą.

Rašiau: turėjau itin nemalonias 70 min. Nemalonumo lygis - tartum nenuskausminus dantų kanalus mikroskopu praeidinėtų.

Dar vakar diskutavom su dukra, kad gyvenam dviese, ir man kyla jausmas, kad visus ūkio darbus darau viena. Žinau, kad ji prisideda, pridūriau, bet debatai dėl kiekvieno indo plovimo man tą nepadėjimo jausmą tik didina. Tai jau suderinom tvarkaraštį. Ir darbus jame. Valiooooo!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 14 rugsėjo 2022 - 06:06

Įdomi veiksmo diena.

Akinius jau turiu. Kaip qqtė gerai pakomentavo: jausmas, kad kažkas įjungė šviesą 😁

Oooo kokios peripetijos tarp pirmokų mamų dėl namų darbų reikia/nereikia, prailgintų grupių ir vaikų nuotaikų/nuovargių. Kai man trečias kartas, tai nesiveliu į diskusijas. Tik pakomentavau, kad iki naujų metų vaikai prie pasikeitusios tvarkos įpras. 

Atsakyti

Niuma - sveikinu su prašviesėjimu  :4u: . Man tai reikia nueit iki optikos ir truputį paremontuot rėmelį. Nes viešbutyje pasidėjau ant lovos juos ir ... atsisėdau. nenulūžo, bet tapo neužsidedami. Aš bijojau liesti, kad nesulaužyčiau. Tai mano bendrakeleivė ištiesino, bet vis tiek dar reikia meistro rankos pilnam tobulumui.

Tokia sunki maudžianti galva šiandien... Rodos, ir nebuvo tos fantastinės kelionės. Taip sunku susikaupti dirbti. Namie reikia kažkaip irgi įsivažiuoti į ūkio darbus. Patiko pabūti nerūpestinga ponia :).  Na, ir megzt reikėtų pradėti - ką baigti, ką naujo užsikabinti, nes reikia liemenių, megztinių, pirštinių ir pan. Vakar išvargino verksmų klausymas, bet gali tęstis ir šiandien tai, nes grįš prieš 8 val, pavargusi...

Atsakyti

Restar-skaityk dar kartą Niumos postą :D  iki Naujų metų įpras prie pasikeitusios tvarkos.

Čia juokelis toks

Iš tikro suprantu ir užjaučiu :4u:  kažkada rašiau-visas moksleivių mamas. Nu bet-viskas bus gerai, kažkaip gi anksčiau išgyvenote, gal net ir sunkesnius momentus :4u:​ 

Atsakyti

Katuk, aš kaip tokia pati mama, tai tos Niumos dalies, kur apie mokinius net nesureikšminu. Gyvenimo dalis, prie kurios esam įpratę, tik kol įsivažiuojam - daugiau nuovargio. Esu tam nusiteikus morališkai, o fiziškai rudens pradžioje ir pačiai reikia adaptuotis. 

O akiniai - gėris, kai jų jau reikia.

Atsakyti